arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Bebeeem 10 dakika dolmadı atamıyorum ama bana da annem gelcek dedi işte fazlasını söylemedi
Söylediyse de hatırlayamadım şu an cidden

Benim msn yok kiii
Face de yok
Hiçbişi de yok
Tüü dimek sen de bilmiyon,neyse gelince kendisi anlatır,niye bu kadar meraj ettiysem ben de
La sen teknolojiden baya baya geri kalmışsın söylim:44:
Bu zamanda 7 yaşındaki çocuğun bile facesi,msn si var vallaha

Tüü dimek sen de bilmiyon,neyse gelince kendisi anlatır,niye bu kadar meraj ettiysem ben de
La sen teknolojiden baya baya geri kalmışsın söylim:44:
Bu zamanda 7 yaşındaki çocuğun bile facesi,msn si var vallaha

Anlatır ben de merak ettim

Msni en son 4 sene önce kullandım şu an ne adresimi biliyorum ne şifresini

Face de 2 sene kadar önce kapattım

Senin herif mi karışıyo böyle kapat fln diye:44:

Pek sayılmaz aslında.

Msni kapatışım şöyle oldu: Bizim pcye format atıldı üst üste bikaç kez o sırada gitti msn ben de bidaha yüklemeyle uğraşamadım.

Face yüzünden de çok kavga ediyoduk en son ortak bi hesap açtık o da olmadı yine kavgalar son gaz devam. Sonra da kapattık işte böyle

Zaten hiiiç aramıyorum facemiş msnmiş arkadaş kalmayınca bi anlamı da yok yani napıyım girip. Ayrıca saçma sapan uygulamaları var fotoğrafını alıp reklamda falan kullanıyomuş sanırım tanımadığın insanlar da mesaj atabiliyomuş artık.. Aman ordaki görgüsüz kız tavlamak için yırtınan abazalarla mı uğraşcam

Son düzenleme:

Bu kürü ben de duydum kuşum uzun benim saçlarım ama daha da uzasalar fena olmaz

Bi de benim saçla ilgili asıl istediğim şey yumuşak ve parlak gözükmeleri ama bunun için bişey bulamadım hanüz :26:

Bu kürü ben de duydum kuşum uzun benim saçlarım ama daha da uzasalar fena olmaz

Bi de benim saçla ilgili asıl istediğim şey yumuşak ve parlak gözükmeleri ama bunun için bişey bulamadım hanüz :26:

Ben saçlarımı saçma bi arkadaşa uyup bob modeli kestirmiştim o uzadı sonra kendi rahat kullandığım sevdiğim modele döndüm yani tekrar kestirdim canım. O yüzden saçlarım şu an omzumda ve uzatmaya çalışıyorum

yok mu balım burda öyle kürler? Ben bakmadım pek ilk amaç uzatmak olunca

Sonunda geldim,annem kızım hayırdır yarım saatte bir geliyon didisorma,derdim büyük dedim
Kız bob modeli kestirmişin,şu arkadan kısa önden uzun saç tipi mi:44:

Ben de sohmet muhabbetten pek araştırmadım aslında bi karıştırsam siteyi iyi olcak çokta üşeniorum ben yaa

Kendi haline bırakırsan zaten uzar,kökü sende ne de olsa:44:Ne diye yapay yağlar sürüyon güzelim saçlarına

Sabırsız bi insan olduğum için bu sefer bekleyemedim Çünkü ilk defa bu kadar kısalttırdım beldeki saçı gidip enseyi de açtırıp kestirdim yani Sadece yağ değil kii fitamin ve ot da var içinde

Çatlak

Arka kısa önler uzun ama bi taraf diğer taraftan daha sivri geliyo ve daha uzun.

Babaannemin dediği şekliyle yamık
Anamm ne acayip bi saç modeli kestirmişin
Benim de saçlarım belimdeydi,her gören ya git kestir kışın nasıl yıkıycan zor olur fln dediler,kanıma girdiler,ben de gidip kestirdim omuzlardaSonra çokk pişman oldum herzamanki gibiBundan sonra ölüm ayırır beni uzun saçlarımdan

Son düzenleme:
Sabırsız bi insan olduğum için bu sefer bekleyemedim Çünkü ilk defa bu kadar kısalttırdım beldeki saçı gidip enseyi de açtırıp kestirdim yani Sadece yağ değil kii fitamin ve ot da var içinde
Kışın nireye gitcen ki o saçları uzatmaya çalışıyonYaza kadar uzar zaten
Isırgan otunun suyunu süz saçlarınla yıka 1-2 ay boyunca,saçların güzelleşir,parlar,yumuşar,benden tavsiye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…