- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #3.921
Tüü dimek sen de bilmiyon,neyse gelince kendisi anlatır,niye bu kadar meraj ettiysem ben deBebeeem 10 dakika dolmadı atamıyorum ama bana da annem gelcek dedi işte fazlasını söylemedi
Söylediyse de hatırlayamadım şu an cidden
Benim msn yok kiii
Face de yok
Hiçbişi de yok
Tüü dimek sen de bilmiyon,neyse gelince kendisi anlatır,niye bu kadar meraj ettiysem ben de
La sen teknolojiden baya baya geri kalmışsın söylim:44:
Bu zamanda 7 yaşındaki çocuğun bile facesi,msn si var vallaha
Senin herif mi karışıyo böyle kapat fln diye:44:Anlatır ben de merak ettim
Msni en son 4 sene önce kullandım şu an ne adresimi biliyorum ne şifresini
Face de 2 sene kadar önce kapattım
Kür yapıyorum da canım saçlarıma yasyağlı ve pasparlak olup saçları geriye taradım mııı işte karşınızda memoli
Gerçi bıyık sakal eksik ama idare edin artık
Senin herif mi karışıyo böyle kapat fln diye:44:
Yine WC molası mı versek,yaa üşütmüş müyüm ne 5dk bir gidiom off
benım pasada 20 aylık .calısıyomusun?
Ne kürü annat bakem azıcık işe yarıyo mu
Sinameki kürü canım
Yarıyo yarıyo 8.kürü yaptım bugün baya uzattı benim saçları geçen hafta ölçtüğümde 5 6 cm uzamış görünüyodu 30 ekimden 20 aralığa kadar. Bakalım yıkayınca ölçücem yine
Bu kürü ben de duydum kuşum uzun benim saçlarım ama daha da uzasalar fena olmaz
Bi de benim saçla ilgili asıl istediğim şey yumuşak ve parlak gözükmeleri ama bunun için bişey bulamadım hanüz :26:
Ben saçlarımı saçma bi arkadaşa uyup bob modeli kestirmiştim o uzadı sonra kendi rahat kullandığım sevdiğim modele döndüm yani tekrar kestirdim canım. O yüzden saçlarım şu an omzumda ve uzatmaya çalışıyorum
yok mu balım burda öyle kürler? Ben bakmadım pek ilk amaç uzatmak olunca
Sonunda geldim,annem kızım hayırdır yarım saatte bir geliyon didisorma,derdim büyük dedim
Kız bob modeli kestirmişin,şu arkadan kısa önden uzun saç tipi mi:44:
Kendi haline bırakırsan zaten uzar,kökü sende ne de olsa:44:Ne diye yapay yağlar sürüyon güzelim saçlarına
Anamm ne acayip bi saç modeli kestirmişinÇatlak
Arka kısa önler uzun ama bi taraf diğer taraftan daha sivri geliyo ve daha uzun.
Babaannemin dediği şekliyle yamık
Ben de sohmet muhabbetten pek araştırmadım aslında bi karıştırsam siteyi iyi olcak çokta üşeniorum ben yaa
Kışın nireye gitcen ki o saçları uzatmaya çalışıyonSabırsız bi insan olduğum için bu sefer bekleyemedimÇünkü ilk defa bu kadar kısalttırdım beldeki saçı gidip enseyi de açtırıp kestirdim yani Sadece yağ değil kii fitamin ve ot da var içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?