- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 683
- 35
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #3.941
Ben üye olmadan önce bakıyodum kürlere
Anamm ne acayip bi saç modeli kestirmişin
Benim de saçlarım belimdeydi,her gören ya git kestir kışın nasıl yıkıycan zor olur fln dediler,kanıma girdiler,ben de gidip kestirdim omuzlardaSonra çokk pişman oldum herzamanki gibi Bundan sonra ölüm ayırır beni uzun saçlarımdan
Ben bakmaya dğeil bacım yapmaya üşeniom
Aslında ben senin gibi örtülü olsaydım saçlarımı hep kısa kestirirdim,örtünün altından ikidebir çıkmasın rahatsızlık vermesin diyeBenim de kanıma girdiler ya sormaaa gittim kestirdim işte ve sonumuz aynı : Pişmanlık ve "bidaha asla asla asla kestirmem" şeklinde cümleler
Kışın nireye gitcen ki o saçları uzatmaya çalışıyonYaza kadar uzar zaten
Isırgan otunun suyunu süz saçlarınla yıka 1-2 ay boyunca,saçların güzelleşir,parlar,yumuşar,benden tavsiye
Aslında ben senin gibi örtülü olsaydım saçlarımı hep kısa kestirirdim,örtünün altından ikidebir çıkmasın rahatsızlık vermesin diye
La sen denediklerini yemek tarifi yazar gibi defter mi tutuyon,azme bahh heleKız 2 günde uzamıyo zaten
Yaza uzar daa ben daha çok uzasın diye yapıyorum zaten
onu denedim 1 ay kadar sanırım emin değilim şu an deftere yazdımdı ama kalkıp da defter arayamam şimdi
Sonra da üşendim her banyodan önce ısırgan demlemeye bıraktım
La sen denediklerini yemek tarifi yazar gibi defter mi tutuyon,azme bahh hele
La şu sürdüğün yağdan daha kolay valla
Defterine bahh bakam yüzü güzelliştiren,yumuşatan bi tarifin var mı
Çok geç cevap veriyon oğlum,bilgisayarında mı sorun var sende mi bilemedim
Oğlum başka nereye takılıyon ki buraya geç cevap veriyonİkimizde de sorun var
Saça takmışın desene
benim de denediğim yüzle ilgili bikaç kür var.
biri maya kürü:yumuşatıyor cildi
öteki domates-un kürü yüzü yumuşatıp beyazlatıyor
Oğlum başka nereye takılıyon ki buraya geç cevap veriyon
Nemi fazla bi yerde yaşadığın için yüzün kuru değil,benim de yüzüm çok kurudur:18:Benim yüzüm kolum elim herbi yerim zaten yumuşak
Benim etim çok yumuşak kız
Domates un beyazlatıyo muuTarifi alıyıımmm hemen
Oğlum sen bu konuya çok taktın ha,ne olcek ya gidip gelcek sayılı gün çabuk geçer...hem biraz uzak kalırsanız birbirinizden,birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız,biraz özleyin birbiriniziAsker yarenleri topiklerini okuyoduuum
Nemi fazla bi yerde yaşadığın için yüzün kuru değil,benim de yüzüm çok kurudur:18:
Nasıl da ilgini çekti domates kürümSenin ihtiyacın yok ama balımm,gerek yok
Oğlum sen bu konuya çok taktın ha,ne olcek ya gidip gelcek sayılı gün çabuk geçer...hem biraz uzak kalırsanız birbirinizden,birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız,biraz özleyin birbiriniziZaten normalde de sadece mesajlaşıyosunuz,askere gdiince de mesajlaşırsınız fark yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?