arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

1 ve 2 bana göre abartılı
3 halka takmış gibi :44: bombeli olsa güzel ama bu tuhaf
4. bunlara bakınca eh
5. desenli tarzlar içinde en sadesi
6. aklımda olan modele çok benziyor ben böyle sade tercih ederim birde yanına tektaş..
tabi siz şuan aranızda takacagınız için sevgilin eger ben takarım derse aklına en çok yatanı al canım içinde kalmasın

Ayy canım benim hepsini tek tek yorumlamışsın
3.nün bombelisini bulamadım ya da gözümden de kaçmış olabilir onu da düz alternatif olsun diye kaydettim de haklısın halka gibi
Bana ince geldi 6.sı o daha kalın olsaydı iyiydi

arkadaşımda 5. modelin kalınlıgında ama ortası sade olan vardı..nişandan sonra sürekli taşlarının düştügünü söyledi..kaç kere yaptırdı birde kalın alyansın modelini çok sevdigini fakat gün içinde rahat olmadıgını söylüyordu..tabi benim takmışlıgım yok

Ben de o taşlardan korkuyorum zaten ama taşsız da yok ki nerdeyse hiç.

Yani ben beğenmedim taşsız olanlar arasında

Ortak da nası beğencez bilmiyorum kiii

Şimdi bu yüzüklerin adreslerini tek tek yazmam lazım

biz arada kuyumcunun önünden geçerken bakıyoruz ve iyice inceledikten sonra hangisini begendimizi söylüyoruz ve genelde aynı yüzük oluyor sizde öyle yapsanız model çok fazla degilse tabi

biz arada kuyumcunun önünden geçerken bakıyoruz ve iyice inceledikten sonra hangisini begendimizi söylüyoruz ve genelde aynı yüzük oluyor sizde öyle yapsanız model çok fazla degilse tabi

Onun evinde internet yok malesef iş yerinde bakabilirse bakacak yarın

Farklı şehirde olunca böyle oluyo işte anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…