arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Nası ayakkabı alıcan balım

Ben de istanbula gitmeyi bekliyorum ayakkabı için

Saçımı boyatmak için de orayı bekliyorum

evde durmucam bu gidişlee

Geçenlerde almak için çıktım ama istediğimi alamadım :)
Dolgu topuklara merak salmıştim begendim de bitane ama çok kararsızım başka aldım :) bide dolgu topuk alırım galiba :) ben bu yıl ıstanbula gidemiyorum maalesef :) dün annemle alışverişe çıktık ama istediğim rengi bulamadım :) benim yerime de gezersin ıstanbulda :)

Ya o trafik felaket olunca çok gezemiyorum kiii

Ben karar veremedimm henüz converse veya puma tarzı bişey de alabiliriiim topuklu botlar var ya onlardan da alabilirm bakıcam artık

Ben de burda hiç çıkmıyorum ya

Ya o trafik felaket olunca çok gezemiyorum kiii

Ben karar veremedimm henüz converse veya puma tarzı bişey de alabiliriiim topuklu botlar var ya onlardan da alabilirm bakıcam artık

Ben de burda hiç çıkmıyorum ya

Yazın nemi trafiği hiç çekilmiyo :)
Bende topuklu alabilirim kar yağmiyo zaten rahat kullanırım :) bende çıkmıyorum ki canım gezilecek çok yer var gel birlikte gezelim :)

Yazın nemi trafiği hiç çekilmiyo :)
Bende topuklu alabilirim kar yağmiyo zaten rahat kullanırım :) bende çıkmıyorum ki canım gezilecek çok yer var gel birlikte gezelim :)

Eveeeeet sen gel ama buraya yeni yeni yerler de açıldı

Annem dayanamıyo ya benimle gezmeye Sıkılıyo hemen Kararsız olunca işte

Buraya yağarsa ben giyemem amaaa ki buz tutar her yer geçen sene öyle bi kırdım zaten çanağı

Kiz doğa harikası bi sürü yer var sen gel :)
Bende çok kararsızım hepsi benim olsun istiyorum :)
Bu yıl olmayacak sanki ya geçen yıl çoktan yağmisti kar bide çok soğuktu orası nasıl bilmem de burası çok iyi nisan havası var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…