- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.281
bılmıyorum ama dedım zaten herseyı unutabılırım bunu unutmam dıye ,ondan sonrada bısıy demedı
Ya öfff çatlak
Gülmemi tutucam diye iç.ime kaçıcak boğulup ölücem haa siz teyze olamadan
Anam o orda ben burda olmuyo çalışma
Hakket ya hiçbişeyim normal değil
Bi de şimdi benim istediğim bi sürü tane şey var hangisi olacak kii
susukunlugum ona en ıyı toklat oldu zaten tabı gozyaslarımda
Ahhh kadınlar ah kadınlar! Evet gözyaşı yeri geldiğin de bir silahtır fakat geçici anlıktır.susukunlugum ona en ıyı toklat oldu zaten tabı gozyaslarımda
Konuya dalmış gibi oldum ama yok artık daha neler! Nasıl söyleyebilir böyle birşey
nısanlımla tartıstık canım
Çocuğa hamile mi kaçtıııHahahh ben bakarım bebeğe sen bi yolunu bul :)
Kiz benim yakın çevremde biri nasıl olduysa bunu gerçekleştirdi çocuk uzaktaydı hamile kaçtı çocuğa :) :)
Uykum yok bu gece ben geldim
hayatımda kımse bana senden oncekı olsaydı gıbı bır cumle kurunca ıster ıstemez susuyosun zaten yoksa kadınlıkla alakası yok,bırebır yuzune olunca ,kapatalım artık dahada cok uzuluyorum yoksa
Çocuğa hamile mi kaçtııı
Dur ben düşünce gücüyle bi başlıyım bakalım
Ama bak babam düşünce gücü müşünce gücü anlamaz kapının önüne koyuverir sevdicek de askere gidecek kös kös size gelirim artık
Hoşgeldiniiiz
pekmez bılmıyorum canımı yakmak ıcın soylemıs ama o anlıkta olsa untulxak bısı dıll
hayatımda kımse bana senden oncekı olsaydı gıbı bır cumle kurunca ıster ıstemez susuyosun zaten yoksa kadınlıkla alakası yok,bırebır yuzune olunca ,kapatalım artık dahada cok uzuluyorum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?