arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Hahahh ben bakarım bebeğe sen bi yolunu bul :)
Kiz benim yakın çevremde biri nasıl olduysa bunu gerçekleştirdi çocuk uzaktaydı hamile kaçtı çocuğa :) :)

hayatımda kımse bana senden oncekı olsaydı gıbı bır cumle kurunca ıster ıstemez susuyosun zaten yoksa kadınlıkla alakası yok,bırebır yuzune olunca ,kapatalım artık dahada cok uzuluyorum yoksa

Hahahh ben bakarım bebeğe sen bi yolunu bul :)
Kiz benim yakın çevremde biri nasıl olduysa bunu gerçekleştirdi çocuk uzaktaydı hamile kaçtı çocuğa :) :)
Çocuğa hamile mi kaçtııı
Dur ben düşünce gücüyle bi başlıyım bakalım
Ama bak babam düşünce gücü müşünce gücü anlamaz kapının önüne koyuverir sevdicek de askere gidecek kös kös size gelirim artık

Uykum yok bu gece ben geldim

Hoşgeldiniiiz

hayatımda kımse bana senden oncekı olsaydı gıbı bır cumle kurunca ıster ıstemez susuyosun zaten yoksa kadınlıkla alakası yok,bırebır yuzune olunca ,kapatalım artık dahada cok uzuluyorum yoksa

Sana nişanlın senden önceki şöyle yapar böyle yapar mı dedi ? Anlat hele ...

Baktım sizin benim topiğime geleceğiniz yok ben sizi topiğe geldim hoşbulduk .. Seni hatırlıyor gibiyim sanki daha önce konuşmuşluğumuz olmuştu..

neyse konusmak ıstemıyorum daha ozele kacıyor bazı seylerde bıraz hem dugun oncesıde canımı haylı sıktı kapatalım konuyu

Asla susmazdim . . Bugün bunun için susarsam yarın başka şeyler için susmak zorunda kalabilirim diye düşünürüm . Peki neden söyledi sebep ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…