arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

affetmıcem zaten ıstesemde affedemm ,bu zammna kadar ondan bu tarz bırsey beklemedıgım ıcın saskınlıgımdan sustum bır tafatanda , zaten arıyor sureklı bu sabah bana kahvaltı hazırlamıs eve cagırdı

Gel bacım bakarim ben sana yaa :)
Kiz onlar nasıl becerdi bilmiyorum ama düşünce gücüne benzemiyor :) ciddi ciddi hamileydi kaçtığında :)

Bilmiyorum da bilmiyorum
Ben bulamadım şimdi de aslında bulurum daa konuşmak istemiyosun canım

Düğün öncesi bunu yapmaya hakkı yoktu ki . .
Ne kadar kırıldığını anlıyorum , başıma gelmedi ama ufacık bi kıyaslamasinda dahi burnundan getiririm yani yapamaz . Ben ayşe fatma olamam beni ben gibi kabul etmişin nikah yapmışın haftaya düğün var senin dediğine bak. Kusura bakma sinirlendim. Susma konuşman gerektiği yerde konuş ki iki gün sonra tepene binmesinler.

Gel bacım bakarim ben sana yaa :)
Kiz onlar nasıl becerdi bilmiyorum ama düşünce gücüne benzemiyor :) ciddi ciddi hamileydi kaçtığında :)

Kız sen bana katlanamazsın Ya sinirden ya gülmekten çatlarsın
Onlarınki o zaman ney gücü desem bulamadım ki ya saat ilerledikçe basiretim bağlandı
Ben kalırsam kalırsam düşünce gücünden kalırım ben orda o orda nikah yok bişey yok

bılmıyorum tubacım ,daha fazlada bu konu hakkında konusmak ıstemıyorum cunku cok kotu oluyorum ,arkadas hosgeldın unuttum dmeyı kusura bakma

Şimdi de katlanamiyorum gülüyorum her yazdığına :) :)
La ben gidip yatacam birazdan mahsun kırmızıgül uzun havası eşliğindee dayanamiyom artık :)
Nikah yaparız o kolay ama çocuk kısmıni bilmiyom :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…