- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.301
Baktım sizin benim topiğime geleceğiniz yok ben sizi topiğe geldim hoşbulduk .. Seni hatırlıyor gibiyim sanki daha önce konuşmuşluğumuz olmuştu..
Çocuğa hamile mi kaçtııı
Dur ben düşünce gücüyle bi başlıyım bakalım
Ama bak babam düşünce gücü müşünce gücü anlamaz kapının önüne koyuverir sevdicek de askere gidecek kös kös size gelirim artık
Hoşgeldiniiiz
affetmıcem zaten ıstesemde affedemm ,bu zammna kadar ondan bu tarz bırsey beklemedıgım ıcın saskınlıgımdan sustum bır tafatanda , zaten arıyor sureklı bu sabah bana kahvaltı hazırlamıs eve cagırdı
Hatırlayamadım ama ben :44:
Olsun sizin topiğe de geliriz siz de buraya gelin neresi olduğu önemli değil ki
affetmıcem zaten ıstesemde affedemm ,bu zammna kadar ondan bu tarz bırsey beklemedıgım ıcın saskınlıgımdan sustum bır tafatanda , zaten arıyor sureklı bu sabah bana kahvaltı hazırlamıs eve cagırdı
Gelirim şekerim gelirim . Sizde gelin başımın üstünde topiğim var. :26:
Gel bacım bakarim ben sana yaa :)
Kiz onlar nasıl becerdi bilmiyorum ama düşünce gücüne benzemiyor :) ciddi ciddi hamileydi kaçtığında :)
olmasın dedım ayrılalaım dedım agladı telde
Hoşgeldiniz
Ben yetişemiyorum da ancak diyebildim
Gelirim şekerim gelirim . Sizde gelin başımın üstünde topiğim var. :26:
Kız sen bana katlanamazsın Ya sinirden ya gülmekten çatlarsın
Onlarınki o zaman ney gücü desem bulamadım ki ya saat ilerledikçe basiretim bağlandı
Ben kalırsam kalırsam düşünce gücünden kalırım ben orda o orda nikah yok bişey yok
olmasın dedım ayrılalaım dedım agladı telde
Pekmez akıllı - bayağa.. Gelen misafire hoşgeldin demesini biliyor. Sen ikinci hoşgeldin dedin hıh. Bende sana ikinci hoşbuldum diyecem hıh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?