- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.781
Niye uyuyon diye miaynı şeyler bal ya
niye uyuyon diye kavga etmiş
Niye uyuyon diye mi
Bizimki mi ona demiş,yoksa sevdiceği mi pekmeze demiş
mrb eğer isteseydim o fırsatı çoktan bulup yapardım ama öyle bişeyi kendime yakıştırmam. dayımla da normal da öyle konuşmuyoruz zaten okuduysanız orda kuzenimin meselesi var ondan öyle dedi yani ve zaten artık dayımla bile doğru düzgün konuşmuyorum.onun ağır laflarına hep katlanıp susuyorum. ama insan karşılığını göremeyince kafası karışıyo tabi.. neyse herseyin hayırlısı diyorum artık bakalım zaman ne göstereckdemek ki bi fırsat olsa sende ilk aşkınla mesajlaşablr yada konuşabilirsn.dayınlada aşkımlı falan konuşman gereksiz.evli barklı kadınsın o bekarmş sonuçta.kocan tabi ki kıskanır evhamlanır ve aklına ilk geleni patır patır söyler.ne hikayeler duyuyoruz.senin kafan bayağı bi allak bullak olmuş.eskileri bırak yuvana yoğunlaş.kocanı gizliden takip et.ve bence bu dayıyla askmlı konuşma olayı için düşününce saçma olduğunu dile getirip özür dile.hoşuna gider.eğer bir yanlış yapıyorsa belki o yanlştan dönmesi için bi sebep olur.durduk yere yuvanızı temelinden çatırdatmayın.bunlar ilişki bi yana insanı yıpratıcak şeyler...
Delüü bunlar yaa,tartıştıkları konuya bag helesevdiceği pekmeze demiş balım ya
mrb eğer isteseydim o fırsatı çoktan bulup yapardım ama öyle bişeyi kendime yakıştırmam. dayımla da normal da öyle konuşmuyoruz zaten okuduysanız orda kuzenimin meselesi var ondan öyle dedi yani ve zaten artık dayımla bile doğru düzgün konuşmuyorum.onun ağır laflarına hep katlanıp susuyorum. ama insan karşılığını göremeyince kafası karışıyo tabi.. neyse herseyin hayırlısı diyorum artık bakalım zaman ne göstereck
Delüü bunlar yaa,tartıştıkları konuya bag hele
Allah başka dert vermesin pekmezime
tubba yaşımmmmmm 17
tamam saoll söylediklerini yapıcam
Canın kek mi istedi,o zaman kaldır totonu sandalyeden git yap kekiallah kimseye başka dert vermesin ulaann benimde canım kek istediiiii
Canın kek mi istedi,o zaman kaldır totonu sandalyeden git yap keki
Nirdesin la,işin oldu mu aceba:44:Ben de herşeyden bihaberim heevde değilim kiii
ne var bi parçacık vereydiinn
Nirdesin la,işin oldu mu aceba:44:Ben de herşeyden bihaberim he
Ben de keki yapmadım,eve gitim annem sarma sarıyodu yardım ettim,keki akşama yapcam ama hala karar veremedim ne yapacağıma
Madem işin olmadı bu satte evde değilsen nerdesin laanlatıyım balım işim olmadı halaa
akşama sizde ziyafet var galipaa
hoşgeldiniiz ,biz iyiyiz siz nasılsınız ?merhaba nasılsınız kızlar....
Mam işin olmadı bu satte evde değilsen nerdesin la
Akşama evde misafir olur büyük ihtimalleBen de koşturmayla yeni yıla girerim kessin
Sarmalar abim için canem,partileri var dışarda
hoşbulduk.. şükür iyi diyelim iyi olalımhoşgeldiniiz ,biz iyiyiz siz nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?