- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.741
oo keyifler yerinde maşallah sizde :))
benim moralim bozuk şu an ve sizden akıl istiyorum kızlar(
az önce erkek arkadaşımla tartıştık, üzüntüden ders çalışamıyorum. Olay şu; ben önceki ilişkimde çok anlayışlı ve toleranslı biriydim, ama bunun bana geri dönüşü hor görülmek şeklinde oldu. Erkeklere öküz gibi davranmam lazım gibi bi düşünce var kafamda. O yüzden şimdi erkek arkadaşıma bayağı kötü davrandım, pek bişey yoktu ortda ama günlerce telefonunu açmadım, mesajlarına cevap atmadım. o da zehir zemberek konuştu az önce, bitirdik. Napiyim şimdi(
oo keyifler yerinde maşallah sizde :))
benim moralim bozuk şu an ve sizden akıl istiyorum kızlar(
az önce erkek arkadaşımla tartıştık, üzüntüden ders çalışamıyorum. Olay şu; ben önceki ilişkimde çok anlayışlı ve toleranslı biriydim, ama bunun bana geri dönüşü hor görülmek şeklinde oldu. Erkeklere öküz gibi davranmam lazım gibi bi düşünce var kafamda. O yüzden şimdi erkek arkadaşıma bayağı kötü davrandım, pek bişey yoktu ortda ama günlerce telefonunu açmadım, mesajlarına cevap atmadım. o da zehir zemberek konuştu az önce, bitirdik. Napiyim şimdi(
Fazla naz aşık usandırır diyeceksiniz tamam, ama bu onun zehir zemberek konuşmasını gerektirmezdi ki. perşembe günüydü, keyfim yerindeydi, kızdırdı beni, sonra bi kaç mesaj gönderdim sallamadı. Ben de öyleyse böyle dedim, umursamadım. ertesi gün aramalar mesajlar. Dün beni çilden çıkaran sendin ?? Bugün de konuşmaya niyetlendim ama çok kalbimi kırdı başka şeyler hakkında konuştu felan. uf..
Adım mı çıktı lennabersin bakiim
ya haklısınız, ama erkeklerin hepsi aynı değil mi ? .....
ya haklısınız, ama erkeklerin hepsi aynı değil mi ? .....
Ben geldim uleynnnn
Datlum benim sınavlar yaklaşıyor onun için buraya takılamıyorum fazlaprettym nerelerdesin :)
Datlum benim sınavlar yaklaşıyor onun için buraya takılamıyorum fazla
Nasılsınız bakim,bensiz neler olup bitti,gündemi paylaş benümle mathildamm
bütün erkekler aynı hepsinden nefret ediyorum hayatımı bitirdi teki benim
teki bitirmiş ..
bir ötekide gelip hayatınızı güzelleştirebilir .
Kız günden aynı hep yüzük askerlik ve en son depresyon gündemimiz vardı
Yani hep aynı konular deseneKız günden aynı hep yüzük askerlik ve en son depresyon gündemimiz vardı
Sen de mi yeni geldin tubiş,sefalar getirdinhoşbulduk boncuumm
Datlum benim sınavlar yaklaşıyor onun için buraya takılamıyorum fazla
Nasılsınız bakim,bensiz neler olup bitti,gündemi paylaş benümle mathildamm
yüzük falan istemiyoz ki depresyona girdik baksana artık erkeklerde karalanıp duruyo evliliğe bakış açımızda 365 derece döndüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?