arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

herkese mutlu yıllar kızlar. arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun, sağlık olsun, bereket olsun, üzüntüler, dertler, keder, hastalık toza toprağa karışsın inşallah..

hoşbuldum.nasıl geçiyor anlatın yılbaşı akşamı

Valla benim için bi değişiklik yok Bugüne kadar olmadığı gibi Benim için özel bi günmüş gibi gelmedi hiç aslında ya Noluyo hayatım mı değişmiş oluyo sanki. Yine aynı uyanıyorum yine aynı şeyleri yapıyorum

Aynı yine burda bilgisayar başındayım

Senin nasıl geçiyo??

Son düzenleme:

tam dediğin gibi sabah uyanınca kahvaltı ve bulaşıklar. değişik bi şey yok. sadece akşam burası ve tv deki eğlence programları...

Bizim evde hep böyle geçer zaten

Aman en iyisi bu

tam dediğin gibi sabah uyanınca kahvaltı ve bulaşıklar. değişik bi şey yok. sadece akşam burası ve tv deki eğlence programları...

hoşbuldum.nasıl geçiyor anlatın yılbaşı akşamı

İnşallah oriim

Hoşgeldin

herkese mutlu yıllar kızlar. arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun, sağlık olsun, bereket olsun, üzüntüler, dertler, keder, hastalık toza toprağa karışsın inşallah..
7 hristiyan 1 danaya ortak olmadıkça yılbaşı kutlamam. .
Necip Fazıl Kısakürek ..

Son düzenleme:
Klasik işte yemek yaptık az önce Esra Erol'a baktım biraz farklı bi şi yok öyle

Mathiii hoşgeldin kız

Sana dün söylemeyi unuttum bak sevgiline yapabileceğin bi hediye geldi aklıma

Tabi daha önce yapmadıysan

Şimdi siz 2 buçuk yıldır berabersiniz ya hikayenizi yaz bugüne kadar yaptıklarınızı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…