- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.861
onu ben verdiim be
gelde alayım sana yapamam şindik
Olmaz sen yapcen banane
Hazır her yerde var bi kere
Neyse ben mantıma doğru uçuşa geçiyorum kızlar
Geliyorum birazdan
keşke gelsen yaparım ellerimleenn
afiyet olsun civciviimmm
herkese mutlu yıllar kızlar. arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun, sağlık olsun, bereket olsun, üzüntüler, dertler, keder, hastalık toza toprağa karışsın inşallah..
İnşallah oriim
Hoşgeldin
hoşbuldum.nasıl geçiyor anlatın yılbaşı akşamı
Valla benim için bi değişiklik yokBugüne kadar olmadığı gibi Benim için özel bi günmüş gibi gelmedi hiç aslında ya Noluyo hayatım mı değişmiş oluyo sanki. Yine aynı uaynıyorum yine aynı şeyleri yapıyorum
Aynı yine burda bilgisayar başındayım
Senin nasıl geçiyo??
tam dediğin gibi sabah uyanınca kahvaltı ve bulaşıklar. değişik bi şey yok. sadece akşam burası ve tv deki eğlence programları...
Bizim evde hep böyle geçer zaten
Aman en iyisi bu
tam dediğin gibi sabah uyanınca kahvaltı ve bulaşıklar. değişik bi şey yok. sadece akşam burası ve tv deki eğlence programları...
Valla benim için bi değişiklik yokBugüne kadar olmadığı gibi Benim için özel bi günmüş gibi gelmedi hiç aslında ya Noluyo hayatım mı değişmiş oluyo sanki. Yine aynı uaynıyorum yine aynı şeyleri yapıyorum
Aynı yine burda bilgisayar başındayım
Senin nasıl geçiyo??
hoşbuldum.nasıl geçiyor anlatın yılbaşı akşamı
İnşallah oriim
Hoşgeldin
7 hristiyan 1 danaya ortak olmadıkça yılbaşı kutlamam. .herkese mutlu yıllar kızlar. arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun, sağlık olsun, bereket olsun, üzüntüler, dertler, keder, hastalık toza toprağa karışsın inşallah..
Ben geldiim ben geldiim
hoş geldin ne haber nasıl geçiyo yılbaşı akşamı....
Klasik işte yemek yaptık az önce Esra Erol'a baktım biraz farklı bi şi yok öyle
Klasik işte yemek yaptık az önce Esra Erol'a baktım biraz farklı bi şi yok öyle
bizde tv de haber seyrediyoz, babam koltukta şekerleme yapıyo, ben burda her gün gibi ya hoplayıp zıplamıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?