- 17 Ocak 2012
- 383
- 0
- 46
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.901
Güldüğüne göre tatlıya bağlanmıştır diye düşünüyorum ben :26:
Hoşgeldin bu arada
kızlar mrb bişey sorcam az önce eşime dedim ki istanbul da kaldığın arkadaşıının adı neydi sinirlendi dedi ne yapacaksın kalktı gitti sigara içmeye cevap vermedi neden sinirleniyosun kötü bi amaçla sormadım dedim dedi ahmet de olabilir mehmet te napacaksın suratını astı cevap vermedi. ne anlama geliyo bu
Hoşbulduk iyi seneler
Aman aman bizimkiylede üstümüzde şu sıralar kara bulutlar dolaşıyor..
Sakın ha güneşli havadan şaşmayın
Sana da iyi seneleeer
Biz de bugün dağıttık kara bulutları açtı güneşimiz
Siz de bi an önce dağıtın inşallah
Güneş candır
kızlar mrb bişey sorcam az önce eşime dedim ki istanbul da kaldığın arkadaşıının adı neydi sinirlendi dedi ne yapacaksın kalktı gitti sigara içmeye cevap vermedi neden sinirleniyosun kötü bi amaçla sormadım dedim dedi ahmet de olabilir mehmet te napacaksın suratını astı cevap vermedi. ne anlama geliyo bu
Üstümüzde kara bulutlar geziyor derken,güneşimin arkasında kara bulutlar geziyor demek istedim ..
Aramız iyi , aman bozulmasın . Bozulursa ben fena dağıtıyorum akıllım
Yanlış anlamışıııım
Ben de ya hayattan kopuyorum gülmüyorum bileee
Bu tatlı sırıtkanı bile yapmak gelmiyo içimden
Aman bozulmasın
Hadi çıbık anlat
Ben de film izliyodum bi bakim dedim gelen giden var mı diyee
Güldüğüne göre güzel şeyler olduuu :130::130:
Hepimizinki bozulmasın.
Bunu ne zaman desem uğursuzluk bürüyor üzerimi hadi hayırlısı bakalım
Lise kaça gidiyorsun ? Sınava hazırlanmıyorsun herhalde. Hazırlansan burada işin ne . Şuanda senin ders çalışıyor olman gerekiyor
Üstümüzde kara bulutlar geziyor derken,güneşimin arkasında kara bulutlar geziyor demek istedim ..
Aramız iyi , aman bozulmasın . Bozulursa ben fena dağıtıyorum akıllım
pekmez 10dakikayı bekleyemiyorm canım :) ne manyak herifler var işte :) annem kesinlikle tuba bilmesin dedi , ama yaza şu bu olacak diye kesin konuşamaz çünkü yine ortada kalma olasılığım yüksek görünüyor. Benimkinin hiç hevesi yok . Aslında benimde kalmadı gibi . Ne umudum ne hevesim .
Bence bu durumdan sonra seninkinin heves etmesi lazım yani artık bi zahmet
Eder gibime geliyo sen yarın bi kere daha konuş bak geliyolar ananı bacını ikna et ne yap et yaza bişeyler olsun artık ki annem de kesin şeyler söylesin de. Artık bi adım at be adam deli oldum de.
Bu yeni olan bi şey değil ki canım daha önce de oldu. Annem kapatti konuyu bi şekilde . Ben kimseyle karşı karşıya gelmedim . Ama bu defa durum daha farkli. Bilmiyorum artık hep ben düşündüm beynim durdu o düşünsün birazda . .
Siz ne yaptınız düzeldiniz mi çikolatam :)
Kızım kaç defa söyleyeceğim attığınız şu mesajları beğenin diye
Geri dönmeyi unutuyorum !
Tuba,hoşbuldum canım iyi sayılırım öyle böyle keyifsizde sayılırım keyiflide.Bilemedim nasıl olduğumu Sen nasılsın ?
Akıllı,bende diyorum bu kız liseye gidiyorsa burda işi ne diye. Allah sana koca versin emi :) Beğenin şu yorumları ! Harbiden unutuyorum
Tamam tamam beğendim bak ben kızma
Zamanı gelince onu da versin inşallah
Ama daha çooook var
Kız ona bırakma azcık itekleyiver düşünmesi için. Bunun ilk olmadığını da biliyosa seninki artık aklı başına gelir heralde.
Sen evde olma en iyisi o zaman ya annen bişey uyduruversin ne biliyim yakın bi arkadaşının annesi rahatsızlanmış ona gitti acil vs vs bişey demez mi:26: Yoksa bu adam hayal dünyasında yaşıyo yani hoşgeldin desen nikah tarihi alır
Senin de talipler durmamış haa maşallah
İyice merak etmeye başladım senii
Dün 4buçukta konuşup düzeldik balım
Şükür
Kızım kaç defa söyleyeceğim attığınız şu mesajları beğenin diye
Geri dönmeyi unutuyorum !
Tuba,hoşbuldum canım iyi sayılırım öyle böyle keyifsizde sayılırım keyiflide.Bilemedim nasıl olduğumu Sen nasılsın ?
Akıllı,bende diyorum bu kız liseye gidiyorsa burda işi ne diye. Allah sana koca versin emi :) Beğenin şu yorumları ! Harbiden unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?