arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

kızlar mrb bişey sorcam az önce eşime dedim ki istanbul da kaldığın arkadaşıının adı neydi sinirlendi dedi ne yapacaksın kalktı gitti sigara içmeye cevap vermedi neden sinirleniyosun kötü bi amaçla sormadım dedim dedi ahmet de olabilir mehmet te napacaksın suratını astı cevap vermedi. ne anlama geliyo bu

Neden bu kadar tepki göstermiş olabilir diye düşünüyorum

Ama

Ne yazık ki aklıma pek te iç açıcı şeyler gelmiyor :) Net cevaplardan kaçış,belirsizliklerle dolu cevaplar..

Sizin aklınıza gelen nedir :)

Sana da iyi seneleeer

Biz de bugün dağıttık kara bulutları açtı güneşimiz

Siz de bi an önce dağıtın inşallah

Güneş candır

Üstümüzde kara bulutlar geziyor derken,güneşimin arkasında kara bulutlar geziyor demek istedim ..

Aramız iyi , aman bozulmasın . Bozulursa ben fena dağıtıyorum akıllım

Bence de bu kadar tepki gösterilcek bi soru değil bu sonuçta.

Ben hala gizlediği bişeyler olduğunu düşünüyorum hatta dünkünden daha fazla düşünüyorum malesef

Suçluluk psikolojisi

Bişey saklıyo olmasaydı Ahmet de olabilir Mehmet de demez direk söylerdi.

Bu cevabı verdiğine göre hesaplar içinde kocanız.

Saklanacak bişey olmasa düşünmeden cevap verirdi..

Üstümüzde kara bulutlar geziyor derken,güneşimin arkasında kara bulutlar geziyor demek istedim ..

Aramız iyi , aman bozulmasın . Bozulursa ben fena dağıtıyorum akıllım

Yanlış anlamışıııım

Ben de ya hayattan kopuyorum gülmüyorum bileee

Bu tatlı sırıtkanı bile yapmak gelmiyo içimden

Aman bozulmasın

Yanlış anlamışıııım

Ben de ya hayattan kopuyorum gülmüyorum bileee

Bu tatlı sırıtkanı bile yapmak gelmiyo içimden

Aman bozulmasın

Hepimizinki bozulmasın.

Bunu ne zaman desem uğursuzluk bürüyor üzerimi hadi hayırlısı bakalım

Lise kaça gidiyorsun ? Sınava hazırlanmıyorsun herhalde. Hazırlansan burada işin ne . Şuanda senin ders çalışıyor olman gerekiyor

Hadi çıbık anlat

Ben de film izliyodum bi bakim dedim gelen giden var mı diyee

Güldüğüne göre güzel şeyler olduuu :130::130:

Kiz 2 kere yazdım uyuz oldum hee .
Güzel şeyler olmadı allak bullak oldum ya uyuyorum kaç saattir :)
Margarikotin hoşgeldin bacım iyiyim iyiyim sıkıntı yok :) sen nasılsın :)

Liseye gidiyo olsam şimdi uyumam gerekiyodu

Bitti lise bu sene. Doğru düzgün tercih yapmadığım için ortada kaldım böyle diyim kısaca

pekmez 10dakikayı bekleyemiyorm canım :) ne manyak herifler var işte :) annem kesinlikle tuba bilmesin dedi , ama yaza şu bu olacak diye kesin konuşamaz çünkü yine ortada kalma olasılığım yüksek görünüyor. Benimkinin hiç hevesi yok . Aslında benimde kalmadı gibi . Ne umudum ne hevesim .

Bence bu durumdan sonra seninkinin heves etmesi lazım yani artık bi zahmet

Eder gibime geliyo sen yarın bi kere daha konuş bak geliyolar ananı bacını ikna et ne yap et yaza bişeyler olsun artık ki annem de kesin şeyler söylesin de. Artık bi adım at be adam deli oldum de.

Son düzenleme:

Bu yeni olan bi şey değil ki canım daha önce de oldu. Annem kapatti konuyu bi şekilde . Ben kimseyle karşı karşıya gelmedim . Ama bu defa durum daha farkli. Bilmiyorum artık hep ben düşündüm beynim durdu o düşünsün birazda . .
Siz ne yaptınız düzeldiniz mi çikolatam :)

Kız ona bırakma azcık itekleyiver düşünmesi için. Bunun ilk olmadığını da biliyosa seninki artık aklı başına gelir heralde.

Sen evde olma en iyisi o zaman ya annen bişey uyduruversin ne biliyim yakın bi arkadaşının annesi rahatsızlanmış ona gitti acil vs vs bişey demez mi:26: Yoksa bu adam hayal dünyasında yaşıyo yani hoşgeldin desen nikah tarihi alır

Senin de talipler durmamış haa maşallah

İyice merak etmeye başladım senii

Dün 4buçukta konuşup düzeldik balım

Şükür

Kızım kaç defa söyleyeceğim attığınız şu mesajları beğenin diye

Geri dönmeyi unutuyorum !

Tuba,hoşbuldum canım iyi sayılırım öyle böyle keyifsizde sayılırım keyiflide.Bilemedim nasıl olduğumu Sen nasılsın ?

Akıllı,bende diyorum bu kız liseye gidiyorsa burda işi ne diye. Allah sana koca versin emi :) Beğenin şu yorumları ! Harbiden unutuyorum

Tamam tamam beğendim bak ben kızma

Zamanı gelince onu da versin inşallah

Ama daha çooook var

Ben artık onu iteklemekten yoruldum kendi beyni yok mu birazda o düşünecek.
Yalan söylemeye gerek yok ben çok durmuyorum evde ama akşam olursa mecbur evde olmak zorundayım.
Kendi beyninde kıysin nikahı tipsiz :)
Beni görünce diyeceksin haklı diyee furulmuş çocukk
Sevindim balım bizde düzelelim duâ et gidişimiz hiç güzel görünmüyo habire kavga . .

Karmakarışık tuhaf duygular içindeyim :)
Yeni yıl güzellikleriyle gelmiştir umarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…