arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

O zaman annen bi şekilde gündüz gelmelerini sağlasın Tubiş

Ya da paşa paşa hoşgeldin dicen yaniiii

Bi görebilseydiiiiim seni

Ederim havuçuuum yarın seninki yine kedi gibi olur zaten hem

O zaman annen bi şekilde gündüz gelmelerini sağlasın Tubiş

Ya da paşa paşa hoşgeldin dicen yaniiii

Bi görebilseydiiiiim seni

Ederim havuçuuum yarın seninki yine kedi gibi olur zaten hem

Bilmiyorum balım gelmemelerini sağlar umarım :)
Üstelik annesiyle çok samimiydim buz gibi soğudum bunu da çok iyi yansıtırm annem mahcup olur bende üzülürüm :)
Görüşek kiz bende seni çok merak ediyorum :)
Benim kinin beynine oksijen gidip gitmediğini düşünüyorum bazen :)

Ahahaha Çatlak Ben de beyni var mı diye düşünüyorum çok sinirlendiğim zaman

Hee soğuduysan tabi düzgün davranamazsın sen kalkar da çocuğa mal mısın nesin bi selam verdik yani borçlu çıkardın beni kak git evimden defol bilem dersin

Annen iş çıkarsın kendineee olmaz mı

Görüşek evett de nasıl ne ara nerde

Son düzenleme:

Beyni olmayabilir bak bilmiyorum hiç
En son 2yıl önce görmüştüm bide geçenlerde yani nedir bu bilmem ki kovmam da bi bakış çakarm hoplar yerinde :)
Valla çok merak ediyorum seni çözüm bul :)

Beyni olmayabilir bak bilmiyorum hiç
En son 2yıl önce görmüştüm bide geçenlerde yani nedir bu bilmem ki kovmam da bi bakış çakarm hoplar yerinde :)
Valla çok merak ediyorum seni çözüm bul :)

İstanbula gittiğim zaten kuzenimin facebookundan ben bakarım sana foton varsa amaaaa oraya da ben foto koymam :26:

Napsak netsek :44::44:

Demek ki çocuk geçen 2 yıldan beri seni sevgilisi sanıyo O zaman da selam vermiş miydin

Facebook kullanmıyorum bu sebeplerden , artık arkadaşın olmayanlarda mesaj atabiliyor güvenli gelmedi :)
Msn hesabı aç ordan göndertirik :) beni bi yere bırakmıştı ama hiç konuşmadım sadece selam verdim düğün vardi bizim araba da yer kalmayınca bunlarin arabaya geçtim

Yok msn açmayım da yine kuzenin msn varsa ordan görüşelim olmaz mı

Gerçi onun da gmail vardı sanırım :44: Neyse ben bi gidiyim de oraya sorarım var mıymış yok muymuş olmadı ona açtırtırım Benim tutmam gereken bi söz var da

Hee anladım o günden beri selam vermeni mi bekliyomuş yaaa.

Biz sözümüzü tutuyoruz ama , aceba onlarda tutuyor mu ?
Allah akıl fikir vere ne diyeyim :)

Aynen yaaa

İlk başta baya baya konuşuyoduk bu konuda ama artık açmıyorum çünkü çok üzülüyorum valla

Hele ablasının yaptığı şeyden sonra çok düşünmüştüm

Bende hiç açmıyorum açamıyorm çünkü benimkinin yaşadığı bi kaç şey var bana neden anlattı nasıl anlattı hatırlamıyorum ama aynı şeyi ben yapsam şu an o benimle olmazdı ama ben onunlayim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…