- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.101
Geldiiiim
Güzelmiş hee beğendim ben de
Ayyy
Neler olmus bu sayfada neler neler kimler ne beğenmiş hangi yüzükmüş o yüzük banada söyleyin ne çok şeysi olmuş burda ben meraklı biriyim merak ettim şidmi hangi sayfada onlar ay çok konustum ben
Ooy kuzum şimdi farkettim daha yaa
Birgün birlikte izlersıniz inşallah :)
valla bende yuzugumu daraltrcam cok bollastı bı erıyorum gun gun cıngene buyusu etmısler bana
Ayyy
Neler olmus bu sayfada neler neler kimler ne beğenmiş hangi yüzükmüş o yüzük banada söyleyin ne çok şeysi olmuş burda ben meraklı biriyim merak ettim şimdi hangi sayfada onlar ay çok konustum ben
Bişey yok oralarda kız prettyim. Mucuksun düğünü var onun da sevdiceği askere gidecekmiş benimkiyle aynı dönemde o var. Tuğbayla ikimizin yüzük hevesi var vs vs
Yaa balim çok istiyorum yarın tutup kuyumcuya mi götürsemm
pc basında tıkınırsan olucagı budur kuzu
Bana da etsinler o büyüden bende eriyim biraz ya
varda var dekızlar ben yemek yıyemıyorum ya sanah tost yedım hala bısıy yok
o vs vs dediğin yerleri mirak ettim leyn,onlarda çok şey saklıdır kesünnBişey yok oralarda kız prettyim. Mucuksun düğünü var onun da sevdiceği askere gidecekmiş benimkiyle aynı dönemde o var. Tuğbayla ikimizin yüzük hevesi var vs vs
Götür götür. Bak aşkım nereye götürcem seni bana süpriz yapcaksın oraya gidince deYaa balim çok istiyorum yarın tutup kuyumcuya mi götürsemm
Kaç canım yüzük numaranvalla bende yuzugumu daraltrcam cok bollastı bı erıyorum gun gun cıngene buyusu etmısler bana
Noliyooo nişan falan filan gibi bi şey mi var
bu ay 4 kılo vermısısm dun nısanlımla yemege cıktık elbıse hamıle elbısesıne donmus valla yastık koycak kadr olmus
o vs vs dediğin yerleri mirak ettim leyn,onlarda çok şey saklıdır kesünn
maşallah konunuz hiç değişmiyor hep sevdiceklerle ilgili,ben bu topice ait hissetmi,yom artık kendimi,ne oldu baa:44:
Oğlan tarafının haberi yok kiz tarafı gelin güvey
Leyn ben daha küçücüğüm,daha zamanım varSen de yap kendine bidene o zaman
Yav işte o vs vs kısmını unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?