arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Canım Tuğba delisi Osmanlı desenli yüzük dedi de ona baktık daha bi hevese geldim valla
Böyle oymalı kakmalı yüzükler
Sen de seninkine söyle hemen alsın

Kız bizim yüzüğümüz var kendi aramızda bi şey ama akrabalar falan biliyoda öyle nişan söz vs ciddi ciddi olmadı daha var onlara bizim

Ben çocukluğumu yaşıycam oğlum senin gibi miyim alla allaa
O zamaaaan konu bul len farklı telde çal sen de
Ben ona da yazarım

canım cevre numarasıda oluyor parmagın enıne gore parmaklarım dolmadır benım bıraz fakat baya bollasmıs , boyum 1 ,68 kılomsa 46 50ydım 4 kılo vermısım
Canım böyle anahtarlık gibi bişeyde halkalar vardı onlardan taka taka ölçtü kadın:44:

Benimde 17ydi ama numaraların hepsi birbirinden saçma şu an
Şimdi 13 alır gelir de parmağa girmezse rezil olmayak

Aynıyız senle deseneAma 50 kiloyum hedefim 58 olmak,çok zayıf hissediyorum kendimi yahu:26:

galıba oyleyız canım zaten kıs sezonuna gırınce kılo vermem dogal benım sureklı oluyor bu bırazda dugun ve sey stresı var bende anladınız sızz onu yemege vakıt kalmıyor bu korkulardan

aynan canım demır baktırıyor sana hangısıyse kalıbıuını cıkartıyor oluyor

galıba oyleyız canım zaten kıs sezonuna gırınce kılo vermem dogal benım sureklı oluyor bu bırazda dugun ve sey stresı var bende anladınız sızz onu yemege vakıt kalmıyor bu korkulardan

Olsun bence güzel stresler alırsın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…