- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.121
Canım Tuğba delisi Osmanlı desenli yüzük dedi de ona baktık daha bi hevese geldim valla
Böyle oymalı kakmalı yüzükler
Sen de seninkine söyle hemen alsın
Kız stresten teleşaden falan olabilir mi :)
Götür götür. Bak aşkım nereye götürcem seni bana süpriz yapcaksın oraya gidince de
Kaç canım yüzük numaran
Durdum durdum da bunu merak ettim hee
Ben çoook büyükümmLeyn ben daha küçücüğüm,daha zamanım var
Ya ben ölçtürmüştüm 13tü. Öyle numara olur mu kız :44::44:canım ocakın 6 tısı dugun yuzuk numaram 24 cevresı ıse 64 ama bol baya daraltıyorlarmıs nısanlım dedı
Bacım kilon,boyun kaç ki?yok normalde cok yemek yıyen bırı degılım ben genellıkle yesıllık tuketıyorum ama bu ara hıc bır sey yıyemıyorum
canım ocakın 6 tısı dugun yuzuk numaram 24 cevresı ıse 64 ama bol baya daraltıyorlarmıs nısanlım dedı
yok normalde cok yemek yıyen bırı degılım ben genellıkle yesıllık tuketıyorum ama bu ara hıc bır sey yıyemıyorum
Ben çocukluğumu yaşıycam oğlum senin gibi miyim alla allaaBen çoook büyükümm
Ya ben ölçtürmüştüm 13tü. Öyle numara olur mu kız :44::44:
Beni mi kandırdılar yoksam
Ben çoook büyükümm
Ben çoook büyükümm
Anam bi bizim yok demek ki.Kız bizim yüzüğümüz var kendi aramızda bi şey ama akrabalar falan biliyoda öyle nişan söz vs ciddi ciddi olmadı daha var onlara bizim
Heheh yapabilirimm hee :)
Anam bi bizim yok demek ki.
Bi benimki düşüncesiz demek ki
Yap yaaap
Kızlar ben de yiyemiyorum ya oturduğum yerden 2 kilo vermişim ben dee
Ama düğün müğün yok iştee
Benimde 17ydi ama numaraların hepsi birbirinden saçma şu an
Aynıyız senle desenecanım cevre numarasıda oluyor parmagın enıne gore parmaklarım dolmadır benım bıraz fakat baya bollasmıs , boyum 1 ,68 kılomsa 46 50ydım 4 kılo vermısım
O zamaaaan konu bul len farklı telde çal sen deBen çocukluğumu yaşıycam oğlum senin gibi miyim alla allaa
Canım böyle anahtarlık gibi bişeyde halkalar vardı onlardan taka taka ölçtü kadın:44:canım cevre numarasıda oluyor parmagın enıne gore parmaklarım dolmadır benım bıraz fakat baya bollasmıs , boyum 1 ,68 kılomsa 46 50ydım 4 kılo vermısım
Şimdi 13 alır gelir de parmağa girmezse rezil olmayakBenimde 17ydi ama numaraların hepsi birbirinden saçma şu an
Aynıyız senle deseneAma 50 kiloyum hedefim 58 olmak,çok zayıf hissediyorum kendimi yahu:26:
valla bız alırken ılk olcu aldılar 3 gun sonrada aldık aslında numara falan hıkaye bence hangısı olursa onu tak
O zamaaaan konu bul len farklı telde çal sen de
Ben ona da yazarım
Canım böyle anahtarlık gibi bişeyde halkalar vardı onlardan taka taka ölçtü kadın:44:
Şimdi 13 alır gelir de parmağa girmezse rezil olmayak
galıba oyleyız canım zaten kıs sezonuna gırınce kılo vermem dogal benım sureklı oluyor bu bırazda dugun ve sey stresı var bende anladınız sızz onu yemege vakıt kalmıyor bu korkulardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?