- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.161
en ıyısı kendın denemen dedıgım gıbı parmak aynı kalıpta kalmıyokı
Amin amin darısı sana takalım şu yüzükleri de dursun çenemiz de mii
Canım biz geçen sene almaya niyetlenmiştik sonra kalmıştı. Askere gidecek ya içim rahat etmeyecek hiç dedi yüzük numarasını falan sordu bi laf arasında. Maaş günü gelsin de falan demeye başladııı. Böyle işte
hadi yine iyisin kızAmin amin darısı sana takalım şu yüzükleri de dursun çenemiz de mii
Canım biz geçen sene almaya niyetlenmiştik sonra kalmıştı. Askere gidecek ya içim rahat etmeyecek hiç dedi yüzük numarasını falan sordu bi laf arasında. Maaş günü gelsin de falan demeye başladııı. Böyle işte
Amin amin darısı sana takalım şu yüzükleri de dursun çenemiz de mii
Aaa valla alınırım amaa
Canım ben sana yarın özelden yazayım haklımiyim haksızmiyim:) bana hak vereceksin :)
Deneme fırsatım yok maalesef farklı şehirde olduğumuz için. Geldi mi de 2 saat durup gidiyo en fazla. Çarşıya uzak bi yerlerde görüşüyoruz
Deneme fırsatım yok maalesef farklı şehirde olduğumuz için. Geldi mi de 2 saat durup gidiyo en fazla. Çarşıya uzak bi yerlerde görüşüyoruz
Aman da aman hadi sen tamamsın tuubaa ne yapıcek
Benimki askere gitmeden önce biz nişan falan düşünüyoruz adını koyalım artık ailelerle gibisinden
Teşekkür ederimm
Hoşbulduk :))
Nasılsınızz
Canım bizim de izinde artıkAman da aman hadi sen tamamsın tuubaa ne yapıcek
Benimki askere gitmeden önce biz nişan falan düşünüyoruz adını koyalım artık ailelerle gibisinden
Öyle di mi lenhadi yine iyisin kız
Valla len kuduruga cikti adımızz
Ben bahtsız bedevii
bu adam senı baya kızdırmısnerdeyse hırsından ustune atlıcan
İyiyiz valla baksana muhabbete genel olarak neşeliyizSen nasılsın :)
iyiyim canım sağol :))
Evet evet,çok kıskandım geldim bende Allah hep neşemizi daim etsin inşallah
Selenaaa hoşgeldin canım
Yetişemiyorum valla ya kusura bakmayınn
Ne konuşkanız arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?