arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Tabi ki.. Anlat bakalım

ben 4 senelik evliyim tayinimz çıktı memleketten başka bi şehire gittiik burda yapayalnızım arkadaş yok havalarda malum yani canım çok sıkkın vede en önemlisi eşimle mutlu olmadığımı hissediyorum bir kaç aydır ondan çok soğudum onunla evlendiğime pişmanım hayat bazen bizi biyerlere sürüklüyor

Hangi şehirden hangi şehire gittiniz ?
Severek evlenmediniz mi , kaç yasındasınız ?

Hangi şehirden hangi şehire gittiniz ?
Severek evlenmediniz mi , kaç yasındasınız ?

egeden istanbula geldik severek evlenmiştik sözde ama evlendiğimizden beri ilk kez bu sene evli insanlar gibi bi evimiz bi düzenimiz oldu üç buçuk yıl zorluk çektik evlendiktn sonra işsizlik elti görümce düzensiz yaşam hazır parayı yemek bu aradada tabi sinir stres saygıyı bozduk kendi aramızda inanın nekadar çok seversen sev saygı birkez gittimi gidiyor arkadaşlar eskisi gibi olmuyor eşim hep ilgisiz işten gelir gelir gelmez maç spor hergün bu böyle bi derdin varmı canın sıkılıomu diye sormak bile yok çok yanlış yapmışım çok henüz 24 yaşındayım ve de 1 yaşında kızım var

Kuzuum nerelerdesinn sabah bıraktın beni bi başımaa
Yavaşim yine biliyon mobilden ancak

bu yavaş halinmi topik, topik geziyon bide hızlı halin olsa k.k'yı fettedersin
ya canım açıklama yaptım lakin sen görmedin misafirlerim geldi hemen çıktım haber veremeden kusura bakma

Zor bir dönem ben acaba büyük şehirden küçük bir yere mi gittiniz diye sormak istemiştim çünkü insanlar böyle durumlara alışamayınca eşleriyle ilişkileri de bozulabiliyor ama öyle bir durum yokmuş. Yaşanan olaylar yıpratmış sizi arada bir de çocuğunuz var eşinizle konuşmayı denediniz mi bunları ilgisiz olduğunu mesela ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…