- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.341
Tabi ki.. Anlat bakalım
cappodokia mi .nevşehri duydum .tbi nerde oldugunu bilmiyorum
Iç anadolunun göbeendebeklerim canımm
Sardunyaam hoşgeldin :)
Ben nevşehirden katılıyorum
Iç anadolunun göbeendebeklerim canımm
Sardunyaam hoşgeldin :)
ben 4 senelik evliyim tayinimz çıktı memleketten başka bi şehire gittiik burda yapayalnızım arkadaş yok havalarda malum yani canım çok sıkkın vede en önemlisi eşimle mutlu olmadığımı hissediyorum bir kaç aydır ondan çok soğudum onunla evlendiğime pişmanım hayat bazen bizi biyerlere sürüklüyor
Heey ben tercihlerime Nevşehir de yazdım nasıl yer hiç gelmedim ben Nevşehir'e ? :26:
Yaşam nasıl orda?
Hangi şehirden hangi şehire gittiniz ?
Severek evlenmediniz mi , kaç yasındasınız ?
Enee gelirsen harika olur :) sessiz sakin bi yer canım , gelip görmeden anlayamazsin ben memnunum :)
tubişşşşş
kıs alemsin ahiret soruları gimi sıraladın haa
Kozaklıyı yazdım benGelirsem tanısırız di mi orda kız
Hangi şehirden hangi şehire gittiniz ?
Severek evlenmediniz mi , kaç yasındasınız ?
Kuzuum nerelerdesinn sabah bıraktın beni bi başımaa
Yavaşim yine biliyon mobilden ancak
Tabi ki len :) ne tercih i yaptın :)
Ay mutlu oldum arkadaş geliyoo
Kız öyle deme yardımcı olmak için bilmek gerek
bu yavaş halinmi topik, topik geziyonbide hızlı halin olsa k.k'yı fettedersin
ya canım açıklama yaptım lakin sen görmedin misafirlerim geldi hemen çıktım haber veremeden kusura bakma
egeden istanbula geldik severek evlenmiştik sözde ama evlendiğimizden beri ilk kez bu sene evli insanlar gibi bi evimiz bi düzenimiz oldu üç buçuk yıl zorluk çektik evlendiktn sonra işsizlik elti görümce düzensiz yaşam hazır parayı yemek bu aradada tabi sinir stres saygıyı bozduk kendi aramızda inanın nekadar çok seversen sev saygı birkez gittimi gidiyor arkadaşlar eskisi gibi olmuyor eşim hep ilgisiz işten gelir gelir gelmez maç spor hergün bu böyle bi derdin varmı canın sıkılıomu diye sormak bile yok çok yanlış yapmışım çok henüz 24 yaşındayım ve de 1 yaşında kızım var
Hemşirelik hayatımFizik Tedavi Hatsanesi varmış orda orayı yazdım 5. tercihim mi 6. mı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?