- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.361
heee biliyom kuzu şaka diyom,
senin dügün nezaman yaparığ burda
Hemşirelik hayatımFizik Tedavi Hatsanesi varmış orda orayı yazdım 5. tercihim mi 6. mı ne
benimle ilgilenen yok galiba
He fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi var ay insaallah olur balim yaa :)
heee biliyom kuzu şaka diyom,
senin dügün nezaman yaparığ burda
Haha bide yanımda olsanız çene hiç durmaz bıdır bıdır :)
Kim geldi kiz kayinvalidemi :)
Benim düğüne çooook var daha çookZaten olsun burdan yazıcam ama yıllar var Daha okuyo sevdiceğim sonra askere gidecek iş bulacak da evlenicez
Zor bir dönem ben acaba büyük şehirden küçük bir yere mi gittiniz diye sormak istemiştim çünkü insanlar böyle durumlara alışamayınca eşleriyle ilişkileri de bozulabiliyor ama öyle bir durum yokmuş. Yaşanan olaylar yıpratmış sizi arada bir de çocuğunuz var eşinizle konuşmayı denediniz mi bunları ilgisiz olduğunu mesela ?
inş. kuzum olur hepsi meraklanma zaman su gibi akıp geçiyor ogünleride görürsünüz inş..
biz nezaman 2. senemizi bitirip 3'e girdik valla dün gibi geliyo bana
İnşallah canım yaSıkıldım zaten evde çalışmak istiyorum ben
evet hemde çok konuştum hep söyledim mutsuzum diyorum açık açık söylüyorum nasıl ömür geçiricez seninle diyorum o benden memnun ama ben ondan değil yarım saat düzeliyor gibi oluyor sonra yine aynı sinirli boşansak daha mı iyi olacak sanki diyo yok anam değişmez o napcamı bilmiyorum ben o eski sevgimiz aşkımız sürsün isterdim kardeşlerimin evlilklerini gördükçe imreniyorum abimler eşlerinin ağızlarına bakıyolar resmen napmam lazım benim şimdi
herkez burda ben diger topikte kendi kendime gelin güvey olup duruyorum uyaranda yok hhh
Çalışmadan arta kalan zamanlarda nevşehir i fet ederiz ürgüp senin göreme benim gez anam gez
Kız tubaaa almıyorum zaten sıranıhıııh
Neymiş o Şirince projesi siz de mi gidiyonuz kız
ben seni burda biliyodum kıss hiç bakmadım oraya
Nazar boncuğu o zaman size
herkez burda ben diger topikte kendi kendime gelin güvey olup duruyorum uyaranda yok hhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?