arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Benim düğüne çooook var daha çook Zaten olsun burdan yazıcam ama yıllar var Daha okuyo sevdiceğim sonra askere gidecek iş bulacak da evlenicez

inş. kuzum olur hepsi meraklanma zaman su gibi akıp geçiyor ogünleride görürsünüz inş..
biz nezaman 2. senemizi bitirip 3'e girdik valla dün gibi geliyo bana

Kız tubaaa almıyorum zaten sıranı hıııh
Neymiş o Şirince projesi siz de mi gidiyonuz kız

evet hemde çok konuştum hep söyledim mutsuzum diyorum açık açık söylüyorum nasıl ömür geçiricez seninle diyorum o benden memnun ama ben ondan değil yarım saat düzeliyor gibi oluyor sonra yine aynı sinirli boşansak daha mı iyi olacak sanki diyo yok anam değişmez o napcamı bilmiyorum ben o eski sevgimiz aşkımız sürsün isterdim kardeşlerimin evlilklerini gördükçe imreniyorum abimler eşlerinin ağızlarına bakıyolar resmen napmam lazım benim şimdi

Bu hayat sizin en iyisini siz bilirsiniz tabi ama o sizinle ilgilenmiyor madem sizde ilgilenmeyin derim değişiklikleri farkedip belki bir seyler yapmaya baslar

herkez burda ben diger topikte kendi kendime gelin güvey olup duruyorum uyaranda yok hhh

Canımm ben burda takılıyorum sardunyam da burda sen çıktın sandım ben şimdi okudum ama
özlem benim adım Antalya'da yaşıyorum :) atama bekleyen ev kızıyım su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…