arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Amanda benim memolimee Yok len ne eski arkadaşı neler oliyooo

haha senin herifte fena len
benimki beni gözden çıkardı
Tünadın oldu di mi ya ben yeni kalktım da
hoşgeldin mathildaam
ha bende dedım heralde benı nıkahına falan alcak sevındıdım anacım

alırıımm bideneemm

Amanda benim memolimee Yok len ne eski arkadaşı neler oliyooo

Kız evde de adım memoliye çıktıı

Ahada sana kopyalıyorum

Şimdi beni dün 7 ay önce kavga edip arkadaşlığımızı bitirdiğimiz arkadaşım aradıı..

Başka şehirdeymiş işte alışamamış tanıdığı yokmuş biz aynı ortamda bulunsak bitmezmiş arkadaşlığımız devam edermişiz vs vs

Şimdi ben bunu hemmmen sevdiceğime anlattım tabii

O dedi ki bence tekrar güvenme yalnızlıktan arıyo olabilir kötü bi niyeti vardır ondan arıyo olabilir arkadaşlığınız onun için önemli olsaydı 7 ay beklemezdi diye düşünüyorum tamam arkadaş kalın ama güvenip her şeyini anlatma hele bizi hiç anlatma sorarsa iyi mutluyuz de sadece askere gideceğimi falan söyleme sakın gider bi pislik yapar numaranı birine verir yakar benim askerliğimi gider boğarım o kızı dedi..

Ben de çok sevinmiştim aradığına konuştuğumuza baya özlemişim çünkü..

Bi de biraz saflık var bende hemen tekrar güveniverdim hiç sevdiceğimin dediği şeyler gelmemişti aklıma..

Şimdi dee kafam karıştı. Çok severdim o arkadaşımı ben çok da özlemişim ama yalnız kaldığı için aradığını düşünmeye başladım şimdi.

Nedir sizce böcüklerim?? Napıyım ben ??

canım valla pek arkadasım yok vardı onlarda arkadas degılmıs kazıkın alasını yedık o yuzden kımseye guvenmıyorum

gonderırım anacım nıden olmasın ya ne dıcımdım ben sıze bnım adet tarıhım dugun zamnına gelıyıo

Eneee çok kötü kız bak ne dicem doktora git söyle progesteron ilaçları var adet geciktirici ilaçlar adet kanasından bi kaç gün önce başlanıyo sonra adet görmek istediğin güne kadar kullanıyosun adet görmek istediğin günden 3 gün önce ilacı kesince adet oluyosun doktora git verirler

benımkı 5 gun suruyo kız sımdı alsam hemen olurmuyum zararı olmasın da

Benim de hiç kalmadı arkadaşım işte
Dün sevinmiştim aradı düzeliriz vs diye ama sevdicek ve burdaki ballarım güvenme dedi.
Hevesim içime kaçtı la

heerkez goz dıktı la nısanlıma olmaz olsun ole arkadas benımkıde dıyo onlarla cok oturup kalkma uzak dur olede yapıom bır arkadasım nısnlım falan vardı ablam gelmıstı yenı bebegı olmustu o zamnlar aldı bebegı gtıı nısanlımın yanına nerdeyse ... oturcak bebek yapalım hesabı benım garıbanda gıt gıt kloltukta yer klamadıbır savurdum onu dahada gorusmıyık

Güvenme derim kuzucum 7 ay neredeymiş buna benzer şeyleri çok yaşadım özet geçeyim sana sen düşün kendi olayını :26: Çocukluk arkadasım vardı daha biz okula baslamamıstık arkadastık sonra hep aynı okulda okuduk okul cıkısları görüşürdük liseye geçtik lise 1-2 de sık sık görüşürdk yine her seyimizi bilirdk yediğimiz içtğmz ayrı gitmezdi sonra bi anda beni aramaz sormaz oldu bende kırıldım ve bi yakın arkadasımız vardı ona anlattım bunları o da zorla konus kötü bi şey yok vs dedi bende mal gibi konustum o da işte yok ben kötü bi şey düşünmedim aklına öyle seyler gelmesin falan dedi bi süre netten konustuk falan ben sonra saf gibi buluşalm dedim o da tamam dedi bulusma günü geldi çattı kız bi msj benim cok ağrılarım var hasta gibiyim sonra buluşalm dedi iyi tamam dedim sonra ne mesaj ne arama ne bi şey facede de her gün giittiği yeni şehirdeki arkadaslarıyla gezme tozma pozları bende sildim sonunda ve hala bi dönüp neden sildin dahi diyemedi o kadar boşmus bizim dostlugumuz yani

benımkı 5 gun suruyo kız sımdı alsam hemen olurmuyum zararı olmasın da

Kadın doğumcuya git hemen o anlatır zaten nasıl kullanılacağını etkilerini falan şimdi alsan adet olmazsın ki adetin gecikir en iyisi doktara git o her seyi anlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…