- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.581
Nası oluyum canım işte ya hevesim kursağımda kaldı öyle dolanıyorum yaniEski arkadaşım aradı da dün. Okuduysan bidaha yazmayım
Bi de sinameki yaptım pasparlak parladım oturuyorum yani öyle
Sen nasılsın?
haha senin herifte fena lenYok yaaa korkuttuğundan değil
Biz kavga etmiştik tam da annemle konuşmamın üzerine sinirle gidip numarayı bulup mesaj atmış anama
Kız senin annen kulağı soruyosa seni evermeyi geçmiş torunu düşünüyo valla
hoşgeldin mathildaamTünadın oldu di mi ya ben yeni kalktım da
ha bende dedım heralde benı nıkahına falan alcak sevındıdım anacım
haha senin herifte fena len
benimki beni gözden çıkardı
hoşgeldin mathildaam
alırıımm bideneemm
kızlaar müşteri bastıı gelecem az konuşuun
canım gul borehı yapıcam patateslı
canım gul borehı yapıcam patateslı
Patatesli miii
Iccık da baa göndettirsene kız
Bende geçen hafta yaptım onu çok güzel oluyo nalet kilo aldırıyo ondan güzel
Amanda benim memolimeeYok len ne eski arkadaşı neler oliyooo
canım valla pek arkadasım yok vardı onlarda arkadas degılmıs kazıkın alasını yedık o yuzden kımseye guvenmıyorumKız evde de adım memoliye çıktıı
Ahada sana kopyalıyorum
Şimdi beni dün 7 ay önce kavga edip arkadaşlığımızı bitirdiğimiz arkadaşım aradıı..
Başka şehirdeymiş işte alışamamış tanıdığı yokmuş biz aynı ortamda bulunsak bitmezmiş arkadaşlığımız devam edermişiz vs vs
Şimdi ben bunu hemmmen sevdiceğime anlattım tabii
O dedi ki bence tekrar güvenme yalnızlıktan arıyo olabilir kötü bi niyeti vardır ondan arıyo olabilir arkadaşlığınız onun için önemli olsaydı 7 ay beklemezdi diye düşünüyorum tamam arkadaş kalın ama güvenip her şeyini anlatma hele bizi hiç anlatma sorarsa iyi mutluyuz de sadece askere gideceğimi falan söyleme sakın gider bi pislik yapar numaranı birine verir yakar benim askerliğimi gider boğarım o kızı dedi..
Ben de çok sevinmiştim aradığına konuştuğumuza baya özlemişim çünkü..
Bi de biraz saflık var bende hemen tekrar güveniverdim hiç sevdiceğimin dediği şeyler gelmemişti aklıma..
Şimdi dee kafam karıştı. Çok severdim o arkadaşımı ben çok da özlemişim ama yalnız kaldığı için aradığını düşünmeye başladım şimdi.
Nedir sizce böcüklerim?? Napıyım ben ??
haha senin herifte fena len
benimki beni gözden çıkardı
gonderırım anacım nıden olmasınya ne dıcımdım ben sıze bnım adet tarıhım dugun zamnına gelıyıo
canım nısalım haur ıslerını cok sevıyo gecen gun ladf arasında sıkıstrdı araya yapta yıyelım hesabı
canım valla pek arkadasım yok vardı onlarda arkadas degılmıs kazıkın alasını yedık o yuzden kımseye guvenmıyorum
Eneee çok kötü kız bak ne dicem doktora git söyle progesteron ilaçları var adet geciktirici ilaçlar adet kanasından bi kaç gün önce başlanıyo sonra adet görmek istediğin güne kadar kullanıyosun adet görmek istediğin günden 3 gün önce ilacı kesince adet oluyosun doktora git verirler
Benim de hiç kalmadı arkadaşım işte
Dün sevinmiştim aradı düzeliriz vs diye ama sevdicek ve burdaki ballarım güvenme dedi.
Hevesim içime kaçtı la
Kız evde de adım memoliye çıktıı
Ahada sana kopyalıyorum
Şimdi beni dün 7 ay önce kavga edip arkadaşlığımızı bitirdiğimiz arkadaşım aradıı..
Başka şehirdeymiş işte alışamamış tanıdığı yokmuş biz aynı ortamda bulunsak bitmezmiş arkadaşlığımız devam edermişiz vs vs
Şimdi ben bunu hemmmen sevdiceğime anlattım tabii
O dedi ki bence tekrar güvenme yalnızlıktan arıyo olabilir kötü bi niyeti vardır ondan arıyo olabilir arkadaşlığınız onun için önemli olsaydı 7 ay beklemezdi diye düşünüyorum tamam arkadaş kalın ama güvenip her şeyini anlatma hele bizi hiç anlatma sorarsa iyi mutluyuz de sadece askere gideceğimi falan söyleme sakın gider bi pislik yapar numaranı birine verir yakar benim askerliğimi gider boğarım o kızı dedi..
Ben de çok sevinmiştim aradığına konuştuğumuza baya özlemişim çünkü..
Bi de biraz saflık var bende hemen tekrar güveniverdim hiç sevdiceğimin dediği şeyler gelmemişti aklıma..
Şimdi dee kafam karıştı. Çok severdim o arkadaşımı ben çok da özlemişim ama yalnız kaldığı için aradığını düşünmeye başladım şimdi.
Nedir sizce böcüklerim?? Napıyım ben ??
Afiyet bal şeker olsun o zaman size ağzınızın tadını bozmasın daha da tatlı olsun
benımkı 5 gun suruyo kız sımdı alsam hemen olurmuyum zararı olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?