arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Ohaaaa edepsizliğe rezilliğe bak Böylelerinin canı cehenneme ya :117::117:
Nişanlın adammış ama helal len valla :129::129:

valla ıy olur cok saol bılmıyrdum ben bunu yoksa utanctan olurum yarına randevu alım ben

Rica ederim tatlım arada yardımlarımız olsun bööle di mi Ben ikinci yıl stajımı kadın doğum üzerine kurulu bi hastanede yaptım çok faydası oldu cidden hiç sevmemiştim oayı

Benim bu arkadaş da okulunda kızın birinde benim ceketten görmüş aklına gelmişim aramış bunu dedi önce sonra da anlattı da anlattı yok alışamadım yok tanıdık kimse yok yok çok zor kimseyle muhabbet yok vs vs.
Keşke ilk ceket konusunu dediği zaman belediye dağıttı benim ceketten diyeydim de kapataydım

Keşkee Bakma sen ona bence yalnız kalmış o konuşacak birini aramış daha önce niye gelmemişsin aklına

Rica ederim tatlım arada yardımlarımız olsun bööle di mi Ben ikinci yıl stajımı kadın doğum üzerine kurulu bi hastanede yaptım çok faydası oldu cidden hiç sevmemiştim oayı

saol canımcım yrımların ıcın neyse kızlar ben boreklkımı acıyom gorusurk yarın olmessek mucukss

Keşkee Bakma sen ona bence yalnız kalmış o konuşacak birini aramış daha önce niye gelmemişsin aklına

O zaman ararsa mesafeli mesafeli konuşuyum. Zaten yakında numaramı değiştircem ulaşamaz da

Bizim ortak bi arkadaş vardı onunla da bitirmiştik arkadaşlığımızı işte ona bi mesaj at bak bişey kaybetmezsin ben seni aradım bişey kaybettiğimi düşünmüyorum aksine seni kazandım belki de tekrar falan dedi. Ben de güveniverdim hemen
Ama tabi burda gözümü açtınız

Son düzenleme:

Yok yok cidden ikiziz benim o ortak arkadaş dediğimde aynı şeyleri demişti bana Bende inandım saf saf işte sonra o ortak arkadasla da bitti arkadaşlığımız. hem de onun yüzüne yüzüne sen böylesin o şöyle hiç dost değilmişsiniz dediğim halde tek laf etmedi biliyo musun pislikler

Ben o at dediği kişiye atmadım kiiii atmam da zaten. Zamanında tek 1 mesaj atıp arkadaşlığımızı bitiren o olmuştu ne bi cevap verdim ne aradım sonra da Kendi kaybetti

Bundan sonra sana ikiz diye sesleniyorum tamam mı
Her şeyimiz mi aynı olur arkadaş yaa

Çok ilginç cidden
Kız ben sevgilimi özledim çok hem deeeBirlikte tatil yaptığımız zamanları gördüm rüyamda çok güzeldi len

Çok ilginç cidden
Kız ben sevgilimi özledim çok hem deeeBirlikte tatil yaptığımız zamanları gördüm rüyamda çok güzeldi len

Kıyamaaaam
Kız sen yine tatil yapmışsın üstüne rüyanda da görmüşsün
Ben rüyamda sınav yetiştirmeye çalışıyorum şu aralar ha bire bahtsız bedevi 2 benim
Hem yarıyıl tatilinde falan gidersin yanına. Gitmez misin?:44: Git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…