- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.601
heerkez goz dıktı la nısanlıma olmaz olsun ole arkadas benımkıde dıyo onlarla cok oturup kalkma uzak dur olede yapıom bır arkadasım nısnlım falan vardı ablam gelmıstı yenı bebegı olmustu o zamnlar aldı bebegı gtıı nısanlımın yanına nerdeyse ... oturcak bebek yapalım hesabı benım garıbanda gıt gıt kloltukta yer klamadıbır savurdum onu dahada gorusmıyık
Kadın doğumcuya git hemen o anlatır zaten nasıl kullanılacağını etkilerini falan şimdi alsan adet olmazsın ki adetin gecikir en iyisi doktara git o her seyi anlatır
sao canımcım valla yakın olsaydınız hep baraaber yerdık
Ohaaaa edepsizliğe rezilliğe bakBöylelerinin canı cehenneme ya :117::117:
Nişanlın adammış ama helal len valla :129::129:
valla ıy olur cok saol bılmıyrdum ben bunu yoksa utanctan olurum yarına randevu alım ben
Güvenme derim kuzucum 7 ay neredeymiş buna benzer şeyleri çok yaşadım özet geçeyim sana sen düşün kendi olayını :26: Çocukluk arkadasım vardı daha biz okula baslamamıstık arkadastık sonra hep aynı okulda okuduk okul cıkısları görüşürdük liseye geçtik lise 1-2 de sık sık görüşürdk yine her seyimizi bilirdk yediğimiz içtğmz ayrı gitmezdi sonra bi anda beni aramaz sormaz oldu bende kırıldım ve bi yakın arkadasımız vardı ona anlattım bunları o da zorla konus kötü bi şey yok vs dedi bende mal gibi konustum o da işte yok ben kötü bi şey düşünmedim aklına öyle seyler gelmesin falan dedi bi süre netten konustuk falan ben sonra saf gibi buluşalm dedim o da tamam dedi bulusma günü geldi çattı kız bi msj benim cok ağrılarım var hasta gibiyim sonra buluşalm dedi iyi tamam dedim sonra ne mesaj ne arama ne bi şey facede de her gün giittiği yeni şehirdeki arkadaslarıyla gezme tozma pozları bende sildim sonunda ve hala bi dönüp neden sildin dahi diyemedi o kadar boşmus bizim dostlugumuz yani
Benim bu arkadaş da okulunda kızın birinde benim ceketten görmüş aklına gelmişim aramış bunu dedi önce sonra da anlattı da anlattı yok alışamadım yok tanıdık kimse yok yok çok zor kimseyle muhabbet yok vs vs.
Keşke ilk ceket konusunu dediği zaman belediye dağıttı benim ceketten diyeydim de kapataydım
Rica ederim tatlım arada yardımlarımız olsun bööle di miBen ikinci yıl stajımı kadın doğum üzerine kurulu bi hastanede yaptım çok faydası oldu cidden hiç sevmemiştim oayı
canım cok kez denedım onu aslında yapmamak gerektı ama ıkımızde uzulmeyelım dıye sıonucta hepsıde fors cıktı ne guzel
KeşkeeBakma sen ona bence yalnız kalmış o konuşacak birini aramış daha önce niye gelmemişsin aklına
saol canımcım yrımların ıcın neyse kızlar ben boreklkımı acıyom gorusurk yarın olmessekmucukss
O zaman ararsa mesafeli mesafeli konuşuyum. Zaten yakında numaramı değiştircem ulaşamaz da
Bizim ortak bi arkadaş vardı onunla da bitirmiştik arkadaşlığımızı işte ona bi mesaj at bak bişey kaybetmezsin ben seni aradım bişey kaybettiğimi düşünmüyorum aksine seni kazandım belki de tekrar falan dedi. Ben de güveniverdim hemen
Ama tabi burda gözümü açtınız
Ne müşterisi len nerde çalışıyosun de bakiim
canım annem işlettiği bi iş yerimiz var ayrıntılı anlatamıyorum biliyosun tırsıyorum burdan
annem yok bugün ,ben bakıyorum
Yok yok cidden ikiziz benim o ortak arkadaş dediğimde aynı şeyleri demişti banaBende inandım saf saf işte sonra o ortak arkadasla da bitti arkadaşlığımız. hem de onun yüzüne yüzüne sen böylesin o şöyle hiç dost değilmişsiniz dediğim halde tek laf etmedi biliyo musun pislikler
Ben o at dediği kişiye atmadım kiiii atmam da zaten. Zamanında tek 1 mesaj atıp arkadaşlığımızı bitiren o olmuştu ne bi cevap verdim ne aradım sonra daKendi kaybetti
Bundan sonra sana ikiz diye sesleniyorum tamam mı
Her şeyimiz mi aynı olur arkadaş yaa
Biliyorum şekerim biliyorum
Çok ilginç cidden
Kız ben sevgilimi özledim çok hem deeeBirlikte tatil yaptığımız zamanları gördüm rüyamda çok güzeldi len
Çok ilginç cidden
Kız ben sevgilimi özledim çok hem deeeBirlikte tatil yaptığımız zamanları gördüm rüyamda çok güzeldi len
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?