arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

tecilli hemde 2 yıl git gel 1 buçuk yıl iste evlenn ohoo
seneye belki gidermişş..

Kız bizim plan da ona yakın benimki henüz okuyo 3. sınıfta seneye 4 o bitecek ondan sonra ya askere gidecek eğer askere giderse gitmeden yüzük takılacak gitmezde çalışmaya başlamak için uğraşırsabi de o zamanı bekle sonra askere gitsin gelsin kafadan 3-4 yılımız var bizimde :26:
Senin sevdicek nerede yaşıyo

Ya ben açıkçası o kına hengamesinde naparım bilmiyorum
Kesin gerim gerim gerilmiş olurum
O an içimde ne var ne yok hepsine ağlarım heralde

Ya ben açıkçası o kına hengamesinde naparım bilmiyorum
Kesin gerim gerim gerilmiş olurum
O an içimde ne var ne yok hepsine ağlarım heralde

geçen bir kına gecesinde gelinin planladıgı gibi gitmeyince olaylar gelin sinirinden agladı o durumda olmak daha kötü
tubaa sizin yaşlar kaç

ben ne laflar sokuyoom
anlayana tabii..
dayanamıyorum özleyip koştur koştur gidiyorum

Gitme canım boşver tut kendini bak cidden. Madem artık ana kuzusuyuz annem göndermiyo beni de de. Ben de onun sözünden çıkmıyorum artık kusura bakma de. Yoksa anlamaz. Bu erkekler (1 2 tanesi hariç) geri beyinli ben söyleyim sana Her şeyi ince ince açıklaman lazım ki anlasın

aynı şehirdeyiz canım,
inan böyle mal mal beklemek çok zor
askere gitsin istiyorum valla

geçen bir kına gecesinde gelinin planladıgı gibi gitmeyince olaylar gelin sinirinden agladı o durumda olmak daha kötü
tubaa sizin yaşlar kaç
Ben bahtsızım kız benim kına da öyle olur bak 1 tek şey yolunda gitmez oturur ağlarım ben de türkü kına mına beklemeden

Kız sorma çok romantiktir benim aşkım ilk yılımızda bana her ay şiir yazmış sonra yıldönümümüzde göndermişti allahım oku oku ağla ağla
Ne güzel balım yakında sana serenad da yapar tabi yapmadıysa bugüne kadar
Size de maşallah

Tuubaa bizimkiler öküz canım

yine böyle açık açık yazacam ama doldum
akşam aradı bi yüzüğüm var beğenmemiş daha iyisini sen alsaydında bende hiç çıkarmadan taksaydım dedim.
e yoruldum artık bebeem ben anasından tanasından arayıp ben söylicem artık

Kız yaptı şarkı yazmıştı söyledii bana hep söyler zaten sesi de fena diildir aşkitomun Telefondada diyorum sen bana ne zamandır şarkı söylemiyosun ama diye o da söylüyo hemen

BU gidişle onu istemeye siz gidiceksiniz valla

aaynen öyle benim kınamıda zehir ederler türkümü kendim çıırrım
boyu devrilsiinn (demiyoruumm )

aynı şehirdeyiz canım,
inan böyle mal mal beklemek çok zor
askere gitsin istiyorum valla

Belki annesi daha önünde askerlik var diye erken diyodur canım:26:
Bi ara benimki kudurduydu annesine gidip istemeye gitcez yakında hazır olun falan diyodu
Ona da erken daha dediler çünkü askerlik var önümüzde. Ama bişey diyim tuubam çok geç giderse orda yaşlı kalır. Eziyolarmış öyle kız valla bence gönder bi an önce postala
Zaten ara devrede falan giderse üst devre de eziklermiş alt devreyi. Bi de kendi devresinde büyük diye sıkıntı yaşarsa psikolojisi bozulabilir:26:

aaynen öyle benim kınamıda zehir ederler türkümü kendim çıırrım
boyu devrilsiinn (demiyoruumm )

Ay bi an gözümde canlandırdım seni öyle çok güldüm gözümden yaş geldi deli manyak

Deli manyak diyince de aklıma şey geldi ben küçükken kızdığım zaman salak deli manyak koyun dermişim ne alakaysa

salak iştee otur bi düşün ayy sinirlendiimm,
git diyom köpürüyo niye göndermek istiyon diye.
otursun anacııylaa bananee

sonundaa evleniyom diye çıırrım türkümü
dooruu lan koyun gibi anasını dinliyo
salak deli manyak öküz koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…