- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.701
başkasıylan evlenirsem görür
hayırlısı balım nekdr beklicez bakalım
yine böyle açık açık yazacam ama doldum
akşam aradı bi yüzüğüm var beğenmemiş daha iyisini sen alsaydında bende hiç çıkarmadan taksaydım dedim.
e yoruldum artık bebeem ben anasından tanasından arayıp ben söylicem artık
mathildaam tercihler nezamn açıklencek anam
Kız yaptı şarkı yazmıştı söyledii bana hep söyler zaten sesi de fena diildir aşkitomunTelefondada diyorum sen bana ne zamandır şarkı söylemiyosun ama diye o da söylüyo hemen
İyi demişsinCuk oturmuş
Biz de akşam konuştuk da sana şöyle kocaman bi yüzük alcam dedi tektaşın da adını bilmiyo daha2 tane alıyım mı dedi 2 taneyi napcam dedim ya hani bi tane ince oluyo üzerinde taş oluyo ya alyansın önüne takıyolar dedi ben de tektaştan mı bahsediyosun dedim hee o dedi. Söze gelirken al şimdi onlar pahalıdır dedim çakma al alcaksan dedim
Ağırlığımca altın dökcekmiş banaBen de hemen verdiğim 3 kiloyu geri alıyım dedim
Seninkini yılın otu seçebilir miyim balım o kitabını yazacak artık yüzüğünü beğenmemişmiş pehh
Git çak 2 tane kemçük ağzının ortasına
pekmezz gidel lenBakalımm hangimiz önce gidicek
İyi demişsinCuk oturmuş
Biz de akşam konuştuk da sana şöyle kocaman bi yüzük alcam dedi tektaşın da adını bilmiyo daha2 tane alıyım mı dedi 2 taneyi napcam dedim ya hani bi tane ince oluyo üzerinde taş oluyo ya alyansın önüne takıyolar dedi ben de tektaştan mı bahsediyosun dedim hee o dedi. Söze gelirken al şimdi onlar pahalıdır dedim çakma al alcaksan dedim
Ağırlığımca altın dökcekmiş banaBen de hemen verdiğim 3 kiloyu geri alıyım dedim
Seninkini yılın otu seçebilir miyim balım o kitabını yazacak artık yüzüğünü beğenmemişmiş pehh
Git çak 2 tane kemçük ağzının ortasına
Ben benimkine hadi bi şarkı söyle desem dama çıkmış un eleri çığırmaya başlar heralde
Hayırlısı olsun balım ya. Ben de şubatta git dedim mayısta gitmeyi düşünüyodu da hiç niye göndermek istiyon diye kızmadı çünküüü gitceğini öğrendiğim zaman salya sümük ağlamıştımsalak iştee otur bi düşün ayy sinirlendiimm,
git diyom köpürüyo niye göndermek istiyon diye.
otursun anacııylaa bananee
Ne biliyim kız öyle diyomuşumKoyun ne len
sonundaa evleniyom diye çıırrım türkümü
dooruu lan koyun gibi anasını dinliyo
salak deli manyak öküz koyun
Canım bi bilsem ya Sağlık Bak. sağolsun zaman vermiyo ama kazananlar yılbaşından sonra yerleşicekmiş
Ben benimkine hadi bi şarkı söyle desem dama çıkmış un eleri çığırmaya başlar heralde
buraya atanıveersen leen
Hayırlısı olsun balım ya. Ben de şubatta git dedim mayısta gitmeyi düşünüyodu da hiç niye göndermek istiyon diye kızmadı çünküüü gitceğini öğrendiğim zaman salya sümük ağlamıştım
Ne biliyim kız öyle diyomuşumKötü bişey sanıyomuşum heralde koyunu
Hala gülüyorum haa
Güzel olur di mii en azından seni bulurum kız
Ay çok hoşuma gitti bu yorumBende kulaklarımı deldirdim 5 delik var toplam ablam diyo ki ben biliyorm niye deldirdiğini takı seti alırken küperler fazla olsun gelsin altınlar di mii demişti
pekmezz gidel len
alırıızz diyoo bi alamadınn kii hanee
oğlum tek taş alsın len imitasyon falan iyi durur
osmanlı desenli yüzük iste senkine bakıp bakıp hasret gideriyim
güzel olur tabi cank-ım güzeldir zate bizim buralar azcık soğuk ama olsun
Ablan da fenaymış hee
Ben de deldirmiştim de kapandı yaa yine deldiresim var da sevdicek nereyi deldircen kızım sende kulak yok ki deldirmeye uğraşıyosun dedii kulağa bak 3 santim dedi
Kızdım vurdum bitene
Dedim de nası bişey bi tarif et dedi tarif ettim inşallah saçma sapan bişey alıp gelip beni pişman etmez
Benim daha 1buçuk yılım var kiii
Ablan da fenaymış hee
Ben de deldirmiştim de kapandı yaa yine deldiresim var da sevdicek nereyi deldircen kızım sende kulak yok ki deldirmeye uğraşıyosun dedii kulağa bak 3 santim dedi
Kızdım vurdum bitene
Dedim de nası bişey bi tarif et dedi tarif ettim inşallah saçma sapan bişey alıp gelip beni pişman etmez
Benim daha 1buçuk yılım var kiii
Ben hiç kar görmemiş bi Akdeniz kızı olarak alışabilir miyim ki hep soğuk yerleri yazdım bi de
O da bi şey kız öyle deme
Ben en çok evlenme teklifini merak ediyorum valla bi ara düşündüm durdum ne yapar acaba diye ?
Ben yüzünede söylemiştim sakın dedim beni yemeğe çıkarıp da evlenme teklifi falan etmeÇok yüzsüzüm yarebbimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?