arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

İyi demişsin Cuk oturmuş
Biz de akşam konuştuk da sana şöyle kocaman bi yüzük alcam dedi tektaşın da adını bilmiyo daha 2 tane alıyım mı dedi 2 taneyi napcam dedim ya hani bi tane ince oluyo üzerinde taş oluyo ya alyansın önüne takıyolar dedi ben de tektaştan mı bahsediyosun dedim hee o dedi. Söze gelirken al şimdi onlar pahalıdır dedim çakma al alcaksan dedim
Ağırlığımca altın dökcekmiş bana Ben de hemen verdiğim 3 kiloyu geri alıyım dedim
Seninkini yılın otu seçebilir miyim balım o kitabını yazacak artık yüzüğünü beğenmemişmiş pehh
Git çak 2 tane kemçük ağzının ortasına

Kız yaptı şarkı yazmıştı söyledii bana hep söyler zaten sesi de fena diildir aşkitomun Telefondada diyorum sen bana ne zamandır şarkı söylemiyosun ama diye o da söylüyo hemen

Ben benimkine hadi bi şarkı söyle desem dama çıkmış un eleri çığırmaya başlar heralde

Son düzenleme:

Ay çok hoşuma gitti bu yorum Bende kulaklarımı deldirdim 5 delik var toplam ablam diyo ki ben biliyorm niye deldirdiğini takı seti alırken küperler fazla olsun gelsin altınlar di mii demişti

Bakalımm hangimiz önce gidicek
pekmezz gidel len

alırıızz diyoo bi alamadınn kii hanee
oğlum tek taş alsın len imitasyon falan iyi durur
osmanlı desenli yüzük iste senkine bakıp bakıp hasret gideriyim

salak iştee otur bi düşün ayy sinirlendiimm,
git diyom köpürüyo niye göndermek istiyon diye.
otursun anacııylaa bananee
Hayırlısı olsun balım ya. Ben de şubatta git dedim mayısta gitmeyi düşünüyodu da hiç niye göndermek istiyon diye kızmadı çünküüü gitceğini öğrendiğim zaman salya sümük ağlamıştım

Ne biliyim kız öyle diyomuşum Kötü bişey sanıyomuşum heralde koyunu

sonundaa evleniyom diye çıırrım türkümü
dooruu lan koyun gibi anasını dinliyo
salak deli manyak öküz koyun
Hala gülüyorum haa

Ben benimkine hadi bi şarkı söyle desem dama çıkmış un eleri çığırmaya başlar heralde

O da bi şey kız öyle deme
Ben en çok evlenme teklifini merak ediyorum valla bi ara düşündüm durdum ne yapar acaba diye ?
Ben yüzünede söylemiştim sakın dedim beni yemeğe çıkarıp da evlenme teklifi falan etme Çok yüzsüzüm yarebbimm

bende gideceğini pat diye öğreniverirsem küt diye otururum öölece kıçımın üstünee

Ay çok hoşuma gitti bu yorum Bende kulaklarımı deldirdim 5 delik var toplam ablam diyo ki ben biliyorm niye deldirdiğini takı seti alırken küperler fazla olsun gelsin altınlar di mii demişti
Ablan da fenaymış hee
Ben de deldirmiştim de kapandı yaa yine deldiresim var da sevdicek nereyi deldircen kızım sende kulak yok ki deldirmeye uğraşıyosun dedii kulağa bak 3 santim dedi
Kızdım vurdum bitene

pekmezz gidel len

alırıızz diyoo bi alamadınn kii hanee
oğlum tek taş alsın len imitasyon falan iyi durur
osmanlı desenli yüzük iste senkine bakıp bakıp hasret gideriyim

Dedim de nası bişey bi tarif et dedi tarif ettim inşallah saçma sapan bişey alıp gelip beni pişman etmez
Benim daha 1buçuk yılım var kiii

inş. ondan alır çoohoş duruyo kız

Kız o diilde benim burnumu dlenler yanlış delmişler bi de eczanede deldrdm ha ! Kılcal damara denk gelmiş şişti falan dr a gitti o da çıkartman lazım geçmez dedi ben bir ay dayandım baktım gecmiyo çıkarttım ya of yine deldircem ama

Bi buçmuş kız bizden öncesin işte

Aha benimkinin öküzlüğü ispatlanıyo şimdi yine sıkı durun
Biz birinde kavga ettik aradı ne var diye açtım telefonu
Evlensene benle dedi
Ben de tamam dedim
Bakalım düzgüncük bi tane teklif etcek mi etmezse buna talim edicem artık
Ama etsin yaa bu ney böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…