arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

ev işiydi dersti derken pek giremiyorum be pekmezcimmm :) ah bu erkekler ahhh benim herifede romantik bir mesaj attım adam cevap bile vermedi yaaa

aman zaten başka yapcak bişi de yok bu havalarda istanbul kar kıyamet vallahi ya

öyleymiş arkadaş foto çekmiş koymuş face'e bende öyle gördüm çok soğuk diyo

Çalışıyodur
Benimki de cevap vermedi dahaa ama benimki romantik bi msj değil tabi
Buraya da yağsa kar keşkee

evet ya her taraf bembeyaz :))) arkadaş yok ki anasını satim kartopu oynayak pekmezcim konyaya da gelir kar sen kafanı yorma

okudum onu ya değişik bi yöntemmis o da:44:
Öyle yapıciim ben ya öyle ayarlamışım
evet ya her taraf bembeyaz :))) arkadaş yok ki anasını satim kartopu oynayak pekmezcim konyaya da gelir kar sen kafanı yorma
Gelsin deee benim de kartopu oynayacak arkadaşım yok ki
Evet pekmez sen kafanı yorma ben yoriim çünkü ben hiç kar görmedim kar topu falan oynamadım
Biz en iyisi tüm topik halkı nevşehire gidelim oraya yağınca orda oynarık

Belki gelirim kız belli mi olur
valla anacım beklerim çok da memnun olurum
Öyle yapıciim ben ya öyle ayarlamışım

Gelsin deee benim de kartopu oynayacak arkadaşım yok ki

Biz en iyisi tüm topik halkı nevşehire gidelim oraya yağınca orda oynarık

kız senin kendi memleketinde arkadaşın yok ben napim ya kendimi gavur dağlarına mı vurimmmm

benim kocişkom o romantik mesajıma şu şekilde cevap verdi :

eve geliom yemek yap :)

kızlar ben kacar yemek yapmam lazım ne yapcaksam bende bilmiyom

öptüm hepinizi muahhhhh

Biz de ilerde böyle olcez işte
Kolay gelsin canım afiyet olsun

Bende yakının pekmeze komşuyuz hatta biz ama benim şimdik kaçmam lazım kızlar ya öptüm hepinizi akşama görüşürzzz

Bende yakının pekmeze komşuyuz hatta biz ama benim şimdik kaçmam lazım kızlar ya öptüm hepinizi akşama görüşürzzz

Ne güzeldir şimdi ıstanbull
Pekmez yakınmışız anacim konya çok yakın bide sevdicegimin memleketi

O zaman şöyle yapalım siz konyaya gelin Buraya kar da yağar hemm dolu da yağar bilmem mutlu olur musunuz ama

Ben de çamaşır asmaya gitmiştim

Görüşürüz matildam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…