arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Meraba canlarımmm biliyorsunuz ki YGS hazırlığındayım hiç elime alamıyorum pcyi haliyle uzak kalıyorum sizden. Çok özledim sizi canlarım anlatın bakalım ne var ne yok

öyleyim tabii
Kız biz istanbula kartopu oynamak için gidiyoduk Yan çizme hemen Yürüyemezsen yuvarlanırız biz de Ben de çok düşerim karda buzda
Merkezdeyim canım

Afferim kızımaa
Istanbul aşığıyım kuzum ben kar buz demem giderim , gidelim yuvarlanalim debelenelim karda
O ziyaretçiler bana yedirecek kafayı len

Meraba canlarımmm biliyorsunuz ki YGS hazırlığındayım hiç elime alamıyorum pcyi haliyle uzak kalıyorum sizden. Çok özledim sizi canlarım anlatın bakalım ne var ne yok

Canım biz tanışmadık pekmez ben
Hoşgeldin
Ben de girecektim de 2014e kaldı artık çünküü hiç çalışamadım resmen
Öyle işte.
Sen anlat bakalım biz burda lak lak işte

Afferim kızımaa
Istanbul aşığıyım kuzum ben kar buz demem giderim , gidelim yuvarlanalim debelenelim karda
O ziyaretçiler bana yedirecek kafayı len

Ben de havası nemi ve trafiği hariç seviyorum
Yuvarlanalım tabii
Kız ben o ziyaretçileri anlamıyorum zaten bu forumda faydalı bilgi olan başlıklar deryaa deniz yani bi insan neden gelip de geyik topiğini okur kii
Okuması güzel olmaz ki onu muhabbette atlaman lazım yani bi şekilde bence

Gidelim gidelim gidelim
Zaten hiç anlamıyorum ki dert ney niye giriyon neye bakıyon amac ney
Çok pişmanım ismimi kullandığıma hiç aklıma gelmemişti herşeyi de anlattım

Bak yine var 1tane dediğin gibi bi şey anlaşılmaz ki , sürekli konu değişiyo sabit bi konu üzerine konuşmuyoruz
Gerçi 2gündür konu aynı , bu kizlar kudurmuş diye düşünüyolardir

bu akşam çok sakiniz geliyosaniz üye olup gelin tanisalimm

Valla öyle düüşünüyolardır kız
irezil oldukkk

Bence de ziyaretçi tayfası üye olup gelin sustuk kaldık bu akşam

Balım ben gidiyorum benim çizgi filmim başladı
Arthur bayılıyorum valla he

Pc de anneme lazım artık istiyo kadın sabahtan beri bende

Hadi gece gelirim yine ben 9 11 12 gibi falan burda olursan konuşuruz yine

kızlaaar
okuldan çıktım eve doğru geldim bahçeye girecekken birisi şşt pişşt dedi ıslık çaldı öpücük attı bide hayvan! kendimi nasıl apartmana attım bilmiyorum ödüm koptu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…