- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Bence gereksiz takmışsın.
Herkesin ruh halini bilemezsin.
Bugün keyfim yerindedir,neşeli olurum herkese mavi boncuk dağıtırım.
Yarın canımı bir şey sıkar,selam bile vermemek için kaçarım herkesten.
Her zaman maske ile dolaşamıyor ki insan.
Şimdi, her derdinizi konuşabilecek yakınlıktaysanız bunu sen sor o zaman.Arkadas maske takmaz ki yani demek istedigim arkadasa kafam bozuk falan diyebiliyoruz. Yani öyle bir iliskimiz de var ruh halimi saklamiyorum ama o da derdi olunca ya bu aralar bunaldim der gecer normal iliskimiz böyle ama iste.
Samimi oldugun biri birden yabancilasiyor ve neden bilemiyorsun dönem dönem oluyor bu.
Öyle yani, biliyorum gereksiz cok da önemli degil ama iki gündür kafami cok mesgul ediyor cünkü arkadasligimi bitirmeli miyim diye soruyorum kendime, moralim bozuluyor cünkü. Beni üzüyor.
Şimdi, her derdinizi konuşabilecek yakınlıktaysanız bunu sen sor o zaman.
Ben bir çok derdimi içimde yaşarım.
Yani biri neyin var dese uydurmasyon bir dert bile bulabilirim.
Ben bir şey yapmazdım.Bir daha görüsürsek eger soracagim zaten ama yine de hissediyorum. Yine böyle oldugu bir zaman baska seyleri bahane etmisti. Sorsam da bana bu konuda dürüst olabilecek mi emin degilim.
Ve zorlaniyorum da böyle tatsiz konulari konusmaya, buraya yazabildim ancak. Iki gün önce denk geldik sacma bir sebeple ayrildi hemen yanimdan. O ortami elde edemiyorum ama gün gectikce de birseylerin yanlis oldugu hissine boguluyorum. Kafasina göre arkadasligi bitiriyor kafasina göre yeniden basliyor ben sadece edilgen devam ediyorum. Bu durumdan da rahatsiz oluyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz sorunu konusmak disinda. Cünkü konussam da savuracak belli.
Ben bir şey yapmazdım.
Çünkü kendim de çoğu zaman o şekilde yaşıyorum.
Keyfim yerinde değilken biri bana neyin var derse uyduruyorum,geçiştiriyorum. Kendi dünyama dönüyorum.
Zaten özelime insanları alamıyorum. Yani öyle senin dediğin gibi hergün gördüğüm insanlar sadece iş arkadaşlarım,mecburi olanlar yani.
Neden gelme diyesin arkadaşım?Peki bir daha bulusmak isterse ne yapayim gelme bana mi diyeyim. Orada takiliyorum.
Neden gelme diyesin arkadaşım?
Ararsa gelsin,görüşün,madem konuşabiliyorsunuz,sorarsın,sıkıntın mı var vs. diye.
Yok derse anlarsın ki kendi özel hayatı ile ilgili. Hiç kimseyi ilgilendirmez ki.
He yok ben soğudum bu arkadaşlıktan dersen görüşme o zaman ne diyeyim.
İnsan ilişkilerini çok abartmamak gerek. Az görüşmek,az samimiyet her zaman kendine daha fazla özel alan kazandırır.
Sen de sağol,rica ederim.Ikimiz de ev hanimiyiz yani is hayatina atilsam bunu dert edecek vaktim olmazdi eminim. Cocuklarimizi oynatiyoruz bu sebeple de görüsüyoruz simdi cocugum bulusmak istiyor birsey diyemiyorum. Ben bu dengesizlige alismisim ama artik son vermem gerekiyor. Samimi olmasak zaten dert de etmezdim bu kadar.
Konussam da söylemez gibi davraniyor. Yüzüne bakmayi birden kesene nasil sorabilirsin ki, ben de tuhaf oluyorum. Neyse, saol yazdiklarin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?