Arkadaslik meselesi..

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.121
8.489
198
Kizlar düsündüm düsündüm bir yere varamadim. Size bir danisayim dedim. Biraz fikir almaya ihtiyacim var, okuyan ve de yorum yazan herkese simdiden tesekkür ediyorum.
Söyle ki bir arkadasim var, beraberken iletisimimiz güzel. Ara sira birden soguk davraniyor, smaimi oldugum o degilmis gibi, benden cekiniyor ve kaciyor gibi davranislar sergiliyor. Bir neden bulamiyorum. Ama bu durumu düsünüp neden diye zaman harcamaktan, moralimin bozulmasindan da biktim.
Elimdeki bilgiler, esi aksi biri, baskin karakter ve kiminle bulusup oturacagina bile karistigini tahmin ediyorum anlattiklarindan. Her ailenin kendi kurallari var bilirim, saygisizlik etmem. Kendi bilecekleri is. Fakat anlamadigim benimle görüsmesine de karisiyor olabilir mi? Ya da kendi mi görüsmek istemiyor. Bazen bir ay görüsmüyoruz bazen hergün. Cocuklarimizi okula birakirken selamlasiyoruz, bazen kaciyor hissediyorum, bazen de beraber vakit geciriyoruz. Ama böyle git gel yapmasi kalbimi kiriyor. anlayisli olmaya calisiyorum ama icten ice bu duruma üzülüyorum. Ne yapmam gerektirigini bilmiyorum. Elimde bi sebep de yok. Birden soguk davraniyor kacamak davraniyor sebebini bilmiyorum. Ona hep faydam dokunmustur, kendi adima cok iyi bir arkadas oldugumu gönül rahatligiyla söyleyebilirim. Ama bu davranisina sebep bulamiyorum. Tahminlerim var ama insanlarin bu kadar kötü kalpli olduguna inanmak istemiyorum. Ne yapmam gerekir, siz olsaydiniz ne yapardiniz. Bana göre hicbir sorun yokken yapiyor bunu. Baska problemleri olur anlarim ama bir zaman sonra insan arkadasina eskisi gibi dvaranmaz mi. Bazen Tekrar görüstügümüzde bana bahaneler söylüyor biliyorum, bana ne yaptigini biliyor ama baska problem vardi ondan öyle davrandim hissi yaratmak istiyor. Anlasiliyor.
Bu duruma daha fazla üzülmek istemiyorum. Görüsmeyin ne önemi var derseniz haklisiniz ama arkadasima deger veiyorum ister istemez, duygulari silmesi kolay olmuyor. Ama bu dengesiz yaklasim tarzindan da cok rahatsiz oluyorum. Size anlatmak istedim..

Esimle de konustum bu konuyu o da anlam veremiyor, ciddiye alma diyor. Ben mi cok abartiyorum diyorum bazen. O arayi bulamiyorum galiba, herkes böyle dengesizlikleri kolayca asabilip hayatina devam ediyor galiba.

Bence gereksiz takmışsın.
Herkesin ruh halini bilemezsin.
Bugün keyfim yerindedir,neşeli olurum herkese mavi boncuk dağıtırım.
Yarın canımı bir şey sıkar,selam bile vermemek için kaçarım herkesten.
Her zaman maske ile dolaşamıyor ki insan.

Bence gereksiz takmışsın.
Herkesin ruh halini bilemezsin.
Bugün keyfim yerindedir,neşeli olurum herkese mavi boncuk dağıtırım.
Yarın canımı bir şey sıkar,selam bile vermemek için kaçarım herkesten.
Her zaman maske ile dolaşamıyor ki insan.

Arkadas maske takmaz ki yani demek istedigim arkadasa kafam bozuk falan diyebiliyoruz. Yani öyle bir iliskimiz de var ruh halimi saklamiyorum ama o da derdi olunca ya bu aralar bunaldim der gecer normal iliskimiz böyle ama iste.
Samimi oldugun biri birden yabancilasiyor ve neden bilemiyorsun dönem dönem oluyor bu.
Öyle yani, biliyorum gereksiz cok da önemli degil ama iki gündür kafami cok mesgul ediyor cünkü arkadasligimi bitirmeli miyim diye soruyorum kendime, moralim bozuluyor cünkü. Beni üzüyor.

Arkadas maske takmaz ki yani demek istedigim arkadasa kafam bozuk falan diyebiliyoruz. Yani öyle bir iliskimiz de var ruh halimi saklamiyorum ama o da derdi olunca ya bu aralar bunaldim der gecer normal iliskimiz böyle ama iste.
Samimi oldugun biri birden yabancilasiyor ve neden bilemiyorsun dönem dönem oluyor bu.
Öyle yani, biliyorum gereksiz cok da önemli degil ama iki gündür kafami cok mesgul ediyor cünkü arkadasligimi bitirmeli miyim diye soruyorum kendime, moralim bozuluyor cünkü. Beni üzüyor.
Şimdi, her derdinizi konuşabilecek yakınlıktaysanız bunu sen sor o zaman.
Ben bir çok derdimi içimde yaşarım.
Yani biri neyin var dese uydurmasyon bir dert bile bulabilirim.

Şimdi, her derdinizi konuşabilecek yakınlıktaysanız bunu sen sor o zaman.
Ben bir çok derdimi içimde yaşarım.
Yani biri neyin var dese uydurmasyon bir dert bile bulabilirim.

Bir daha görüsürsek eger soracagim zaten ama yine de hissediyorum. Yine böyle oldugu bir zaman baska seyleri bahane etmisti. Sorsam da bana bu konuda dürüst olabilecek mi emin degilim.
Ve zorlaniyorum da böyle tatsiz konulari konusmaya, buraya yazabildim ancak. Iki gün önce denk geldik sacma bir sebeple ayrildi hemen yanimdan. O ortami elde edemiyorum ama gün gectikce de birseylerin yanlis oldugu hissine boguluyorum. Kafasina göre arkadasligi bitiriyor kafasina göre yeniden basliyor ben sadece edilgen devam ediyorum. Bu durumdan da rahatsiz oluyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz sorunu konusmak disinda. Cünkü konussam da savuracak belli.

Bir daha görüsürsek eger soracagim zaten ama yine de hissediyorum. Yine böyle oldugu bir zaman baska seyleri bahane etmisti. Sorsam da bana bu konuda dürüst olabilecek mi emin degilim.
Ve zorlaniyorum da böyle tatsiz konulari konusmaya, buraya yazabildim ancak. Iki gün önce denk geldik sacma bir sebeple ayrildi hemen yanimdan. O ortami elde edemiyorum ama gün gectikce de birseylerin yanlis oldugu hissine boguluyorum. Kafasina göre arkadasligi bitiriyor kafasina göre yeniden basliyor ben sadece edilgen devam ediyorum. Bu durumdan da rahatsiz oluyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz sorunu konusmak disinda. Cünkü konussam da savuracak belli.
Ben bir şey yapmazdım.
Çünkü kendim de çoğu zaman o şekilde yaşıyorum.
Keyfim yerinde değilken biri bana neyin var derse uyduruyorum,geçiştiriyorum. Kendi dünyama dönüyorum.
Zaten özelime insanları alamıyorum. Yani öyle senin dediğin gibi hergün gördüğüm insanlar sadece iş arkadaşlarım,mecburi olanlar yani.

Ben bir şey yapmazdım.
Çünkü kendim de çoğu zaman o şekilde yaşıyorum.
Keyfim yerinde değilken biri bana neyin var derse uyduruyorum,geçiştiriyorum. Kendi dünyama dönüyorum.
Zaten özelime insanları alamıyorum. Yani öyle senin dediğin gibi hergün gördüğüm insanlar sadece iş arkadaşlarım,mecburi olanlar yani.

Peki bir daha bulusmak isterse ne yapayim gelme bana mi diyeyim. Orada takiliyorum.

Peki bir daha bulusmak isterse ne yapayim gelme bana mi diyeyim. Orada takiliyorum.
Neden gelme diyesin arkadaşım?
Ararsa gelsin,görüşün,madem konuşabiliyorsunuz,sorarsın,sıkıntın mı var vs. diye.
Yok derse anlarsın ki kendi özel hayatı ile ilgili. Hiç kimseyi ilgilendirmez ki.
He yok ben soğudum bu arkadaşlıktan dersen görüşme o zaman ne diyeyim.
İnsan ilişkilerini çok abartmamak gerek. Az görüşmek,az samimiyet her zaman kendine daha fazla özel alan kazandırır.

Neden gelme diyesin arkadaşım?
Ararsa gelsin,görüşün,madem konuşabiliyorsunuz,sorarsın,sıkıntın mı var vs. diye.
Yok derse anlarsın ki kendi özel hayatı ile ilgili. Hiç kimseyi ilgilendirmez ki.
He yok ben soğudum bu arkadaşlıktan dersen görüşme o zaman ne diyeyim.
İnsan ilişkilerini çok abartmamak gerek. Az görüşmek,az samimiyet her zaman kendine daha fazla özel alan kazandırır.

Ikimiz de ev hanimiyiz yani is hayatina atilsam bunu dert edecek vaktim olmazdi eminim. Cocuklarimizi oynatiyoruz bu sebeple de görüsüyoruz simdi cocugum bulusmak istiyor birsey diyemiyorum. Ben bu dengesizlige alismisim ama artik son vermem gerekiyor. Samimi olmasak zaten dert de etmezdim bu kadar.
Konussam da söylemez gibi davraniyor. Yüzüne bakmayi birden kesene nasil sorabilirsin ki, ben de tuhaf oluyorum. Neyse, saol yazdiklarin icin

Ikimiz de ev hanimiyiz yani is hayatina atilsam bunu dert edecek vaktim olmazdi eminim. Cocuklarimizi oynatiyoruz bu sebeple de görüsüyoruz simdi cocugum bulusmak istiyor birsey diyemiyorum. Ben bu dengesizlige alismisim ama artik son vermem gerekiyor. Samimi olmasak zaten dert de etmezdim bu kadar.
Konussam da söylemez gibi davraniyor. Yüzüne bakmayi birden kesene nasil sorabilirsin ki, ben de tuhaf oluyorum. Neyse, saol yazdiklarin icin
Sen de sağol,rica ederim.
İnşallah bir çözüm bulursun.
Sıkma güzel canını.

Back
X