arkadaşlik mevzuları

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
selam kızlar.çalıştıgım yerde beraber atandgımız bi arkadasımla bozuştuk.sorun onun birden benimle muhatabi kesmesi selam bile vermemesi sonucu ona problem ne diye sormamla başladı.bana çocukmusun işine bak gbi laflar söyledi ardından arkamdan knustu karaktersiz falan ben de kestim muhatabı.bir de bizim arkadaş grubumuz var kız hçbirimzle knuşmaynca dediler ki watsap grubunada yazmyo zaten cıkaralım.kız da zaten kendi yazdı beni gruptan cıkarın diye. ayıp olmasın diye cikarmadılar.ben de kinliyim ya ona.gttim bi grup daha kurdum. nye görsün yani paylastklarımı.o kz haric dger kzları aldım.bu seferde mevcut arkadaslar o zaman herkes kendi özel haberleşsin grubu dagıtalım dedi.dagldı grup.resmen benim bu hareketimi beklemisler.çok sinirlendim.gelemiyorum böyle sacma sapan şeylere.watsap matsap hikaye ama resmen biri bisey yapsada grubu dagtsak demşler.

insanları sinirlendirmekten zevk alıyosun dimi
Gerçeklerİ yazınca da böyle oluyor. Konuda mantıklı bir davranış göremiyorum sadece. Bir de normal bir şey yapmışsın gibi yazmışsın. Objektif girmemişsin konuya. Kin duyduğunu da yazmışsın zaten. Kızdan dinlesek neler duyardık acaba. Ayrıca arkadaşların seni haklı görseydi bu yaptığını normal karşılarlardı. Onlar senin yakının onlar bile beğenmemiş. Biz sadece yazılanı okuyoruz.. eleştiriden hoşlanmıyorsan konu açmana gerek yok. Bekliyorum şimdi "sana mı sorcam konu açarken? " ifadesini

Ya durup dururken kimse biri icin karaktersiz diye konusmaz dimi hasta degilse? Bir sey yapmissiniz ve o kiz da diğerlerine anlatmış. Siz de gidip baska grup kurarak insanlari arada birakmissiniz. Ben de 2 kisinin tartismasi sebebiyle arada kalmayi hic sevmem ve beni arada birakmaya calisan insanla ilişiğimi keserim. Siz ayri bir grup kurmasaydınız boyle olmazdi.

ayy hiç gelemem işyeri vs gruplarına.. benden uzak olsun.. kiminle yakınlık kıracaksam kurarım, herkesle samimi olunca moku çıkıyor

Gerçeklerİ yazınca da böyle oluyor. Konuda mantıklı bir davranış göremiyorum sadece. Bir de normal bir şey yapmışsın gibi yazmışsın. Objektif girmemişsin konuya. Kin duyduğunu da yazmışsın zaten. Kızdan dinlesek neler duyardık acaba. Ayrıca arkadaşların seni haklı görseydi bu yaptığını normal karşılarlardı. Onlar senin yakının onlar bile beğenmemiş. Biz sadece yazılanı okuyoruz.. eleştiriden hoşlanmıyorsan konu açmana gerek yok. Bekliyorum şimdi "sana mı sorcam konu açarken? " ifadesini
siz hmm kesin öyledir diyerek hafife alır bi şekilde cevap verdiniz. tamam yorumunuzu yapın ama herkes birbirine saygı göstermek zorunda.

Ya durup dururken kimse biri icin karaktersiz diye konusmaz dimi hasta degilse? Bir sey yapmissiniz ve o kiz da diğerlerine anlatmış. Siz de gidip baska grup kurarak insanlari arada birakmissiniz. Ben de 2 kisinin tartismasi sebebiyle arada kalmayi hic sevmem ve beni arada birakmaya calisan insanla ilişiğimi keserim. Siz ayri bir grup kurmasaydınız boyle olmazdi.
bir şey yapmadan kimse kimsenin arkasından konuşmaz mı emin misiniz.? arada bırakmadım kimseyi aynı tavrı diğer arkadaşlarım da gördü çıkaralım gruptan dediler kendileri de.

bir şey yapmadan kimse kimsenin arkasından konuşmaz mı emin misiniz.? arada bırakmadım kimseyi aynı tavrı diğer arkadaşlarım da gördü çıkaralım gruptan dediler kendileri de.

Insanlar tabii ki birbirinin arkasindan konusur da iki arkadas bir anda selam kesecek kadar birbirinin arkasindan konusmaz. Ben hic gormedim en azindan.
E sonra niye vazgeçmişler? Sebebi iste arada kalmalari bence. Ben doğal buldum. Iki tarafa da yakin ya da uzak olmak istememisler.

Kızı çıkarmamışlar, senin kurduğun grupta da olmak istemiyoruz demişler. Sen bir rest çekmişsin ters tepmiş. Sanırım diğer kız tercih edilmiş.

Back
X