- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
t
töbe bismillahHehe bu anlatılan sizin grup muymuş yahu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
töbe bismillahHehe bu anlatılan sizin grup muymuş yahu![]()
Araya girdim konu sahibi ozur vallat
töbe bismillah
Eteklerdeki taşlar mı dökülüyor? VuhuuAraya girdim konu sahibi ozur valla
Sadece minik bir seyi acikliga kavusturmak icindi.
kalp koymus bi de Allahım ya :)Eteklerdeki taşlar mı dökülüyor? Vuhuu
Konu sahibi kusura bakma burda bişeyler dönmüş ona takıldım![]()
Bu senin için değildi. Resmen dedikodu kazanjkalp koymus bi de Allahım ya :)
yumuşadım ondan güldüm kalbi görünce.aslında sinirli dglim bu bhsettgm kz en cok benle cok samimiydi.gdip neyin uar diye sormak benim hatam oldu.karsmdaki kız benimle ok by diye tartsan bi kız.hala haklı diyosun deme canım kardesimBu senin için değildi. Resmen dedikodu kazanj
Bir de niye bu kadar sinirlisin? Tepkilerin çok farklı.
kızı gruptan cıkaralım diye onlar dedi
grup yöneticisi ona zaman verdim o zaman icinde yazdı ckarmadm dedi.yazdgi sey beni ckarınniye çıkarmadılar peki?
grup yöneticisi ona zaman verdim o zaman icinde yazdı ckarmadm dedi.yazdgi sey beni ckarın
:)))senin arkadasn senle birden knusmayı kesse en azından noldu neyin var diye bi sorarsın.iyi niyetin karslgı cocuk musun bcevabımı sence?
Yaa olan olmuş. Başka arkadaş mı yok? Nerde nasıl bi işyeri bilmiyorum ama iş yerindeki arkadaşlıklar yüzeysel olmalı. Sonra böyle saçmalıklar ortaya çıkıyor. Salla gitsin yaa.. Zaten yeni arkadaşlık ilişkileri öyle çok derin , çok bağlı olmuyor. Pamuk ipliğine bağlı. Ya da onlar sağlam değillermiş veya sana uygun kafada değillermiş. Beraber atandığımız yer diyorsun. Ne zaman atandın mesela? Kaç yıllık sıkı dosttunuz da böyle oldu? Çok takılacak şeyler değil. Dışardan baksan "harika insanlar " diyebileceğin ev arkadaşlarım vardı. Benim gibi Hayvansever, dünya görüşü benzer olan 2 senelik ev arkadaşlarımla bile görüşmeyi kestim ( gerçi bizde herkes birbiriyle iletişimi kesti artık kimse kimseyle konuşmuyoryumuşadım ondan güldüm kalbi görünce.aslında sinirli dglim bu bhsettgm kz en cok benle cok samimiydi.gdip neyin uar diye sormak benim hatam oldu.karsmdaki kız benimle ok by diye tartsan bi kız.hala haklı diyosun deme canım kardesim
sadece siz diyerek saygi cercevesi oluşturulmaz:)))
Huu hemşire arkadaşınız yok karsinizda.
Tanımadığım insanların bana 'sen' demesinden hoşlanmam.
Arkadaşınızla diyalogunuz için değil, davranışlarınıza istinaden kurudum o cumleyi.:)
Gün-de en az bir saat Kk dışında bir şeyler okumak muhim.
haklısın belkide.tesekkür ederim samimiyetin icin.hayat karsımıza hep iyi insanlar cıkarır umarım.. ben biraz fazla takılıyorum böyle seylereYaa olan olmuş. Başka arkadaş mı yok? Nerde nasıl bi işyeri bilmiyorum ama iş yerindeki arkadaşlıklar yüzeysel olmalı. Sonra böyle saçmalıklar ortaya çıkıyor. Salla gitsin yaa.. Zaten yeni arkadaşlık ilişkileri öyle çok derin , çok bağlı olmuyor. Pamuk ipliğine bağlı. Ya da onlar sağlam değillermiş veya sana uygun kafada değillermiş. Beraber atandığımız yer diyorsun. Ne zaman atandın mesela? Kaç yıllık sıkı dosttunuz da böyle oldu? Çok takılacak şeyler değil. Dışardan baksan "harika insanlar " diyebileceğin ev arkadaşlarım vardı. Benim gibi Hayvansever, dünya görüşü benzer olan 2 senelik ev arkadaşlarımla bile görüşmeyi kestim ( gerçi bizde herkes birbiriyle iletişimi kesti artık kimse kimseyle konuşmuyor)
Ben dahil bir çok kişinin son zamanlardaki arkadaşlık ilişkisi bu yönde. Ne varsa eski dostluklarda var.
Yazı uzun olmuş başı sonu ne anlatıyor unutmuşumdur
Salla yaa babanın kızı / oğlu mu sonuçta. Şimdiye kadar hayatında onlar mı vardı? Sanırım hemşiresin. Yorumun birinde gördüm. Arkadaş çevren farklı olsa çerçeven de büyür. Yani sağlık dışında olsa iyi olur. Bu lafı yanlış anlama çünkü sürekli yanlış anladığını düşündüm.haklısın belkide.tesekkür ederim samimiyetin icin.hayat karsımıza hep iyi insanlar cıkarır umarım.. ben biraz fazla takılıyorum böyle seylere
Ahahahasadece siz diyerek saygi cercevesi oluşturulmaz
sen bana çocuk musun DIYEMEZSIN
Şimdi sana bu sene içinde yaşadığım bı mevzuyu anlaticam
5 kişilik bı arkadaş grubum vardı iclerinden biri yeni evlenmişti bizim kadar aktif yazmiyordu ve bı yalanını yakaladık
İçimizden bı arkadaş aynen senin gibi onsuz bı grup daha kurdu ve onun hakkında da konuşmaya başladı
Sonra o kişiden habersiz grup Kuran ve dedikodusunu yapan arkadaş dönüp onla tekrar selamlasmaya başladı digerleride bunu normal karşıladı ve bende ipler koptu. Agirda konuşarak çıktım gruptan
Sizinde olayiniz benzer olunca anlattım bunu . Yani ondan habersiz grup kurmak falan dağılırsiniz tabi... O yanlissa sende daha fazla yanlissin.
Hehe kız sana da eğlence çıktıGeubun 3 üyesi yazdı kalan 2 üyeyi de bekliyoruz![]()
Yok biz konu sahibiyle ayni gruptan degiliz. Burada laf atildigi icin cevaplama geregi duyduk sadeceGeubun 3 üyesi yazdı kalan 2 üyeyi de bekliyoruz![]()