Arkadaşlık sitesi

pozitifhatun

....
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
2.840
2.232
248
Merhabalar
Bir arkadaşım benden yardım istedi ama ben ne diyeceğimi bilemedim sizden yorum bekliyorum
Eşinin bir arkadaşlık sitesnde hesabı olduğunu ve hergün giriş yaptığını öğrenmiş elindeki veri sadece bu kadar.ne yapmalıyım diyor siz olsanız ne yapardınız?

Merhabalar
Bir arkadaşım benden yardım istedi ama ben ne diyeceğimi bilemedim sizden yorum bekliyorum
Eşinin bir arkadaşlık sitesnde hesabı olduğunu ve hergün giriş yaptığını öğrenmiş elindeki veri sadece bu kadar.ne yapmalıyım diyor siz olsanız ne yapardınız?
kesin o oldugundan emin mi ama ?

Cok uzucu bir durum. Arkadasiniz adina uzuldum. Adam(?) niyeti bozmus. Firsatini bulsa vaskalariyla gorusecek, ve ya gorusmustur bilemiyoruz. Bosanma ihtimali varsa bosansin. Yoksa ne yapabilir bilemiyorum. Cok zor bir durum.

kesınlıkle emınse alırım karşıma konusuurum sen ne ayaksın dıye. sonra da yoluma bakarım.
evli adamın arkadaşlık sitesınde ne işi var?

Oncelikle, arkadasiniz bu arkadaslik sitesinde esinin uyeligi oldugunu bildigini esine kesinlikle yansitmayacak. Daha sonra, cakma bir hesapla iletisime gececek ve gercek esini iste o zaman gorecek.

Bilgisayarında arama kısmında sitenin adını görmiş bir kere de telefonunda o siteyi arama kısmında yazdığını görmüş.
Boşan diyemem bilemiyorum boşanır mı tabi ama bu şüphe kafasını karıştırdı sanırım. Aslında güzel bir çiftler ama adam niye böyle saçma birşey yapıyosa artık garip bir durum

Alıp karşısına konuşsa benim değil başkası bakıyor falan filan zırvalar, sahte hesapla konuşup buluşma ayarlasa geldiğinde pişkin pişkin eheheh senin olduğunu biliyordum ki diyip üste çıkar. Ay bu erkekler cidden iğrenç varlıklar. Arkadaşınıza Allah kolaylık versin zor durum.

Bilgisayarında arama kısmında sitenin adını görmiş bir kere de telefonunda o siteyi arama kısmında yazdığını görmüş.
Boşan diyemem bilemiyorum boşanır mı tabi ama bu şüphe kafasını karıştırdı sanırım. Aslında güzel bir çiftler ama adam niye böyle saçma birşey yapıyosa artık garip bir durum
Eşinin kullanıcı adını öğrenip gerçeklerle yüzleşsin. Zaten adamın niyeti iyi olsa öyle sitelere takılmaz evli haliyle.
Boşanması şart !

Aslında dediğiniz gibi fake hesap ile kanıtlasa olur.
Bence de adamın hesabına girip gay kısmı varsa işaretlese iş yernde buluşma ayarlayıp adamlarla uğraştırsa güzel olur :)))

Aslında dediğiniz gibi fake hesap ile kanıtlasa olur.
Bence de adamın hesabına girip gay kısmı varsa işaretlese iş yernde buluşma ayarlayıp adamlarla uğraştırsa güzel olur :)))

Gulucukler fazla degil mi boyle bir konu icin?

Kendide üye olsun siteye yazsın konuşsun elinde kanıtı olur sorarsa direk inkar edicek arkadaşının üstüne atık falan filan

Ya bu arkadaşlık sitesi dediğiniz yer fuckbody bulma sitesi aslında. Bekarlar yine uzun bir birliktelik yaşayabiliyorlar da evli adam onu da yapamayacağına göre derdi tek gecelik ilişki. Şimdiye kadar biriyle buluşmuştur bile. Buluşmadıysa bile aranıyor. Masum masum hal hatır sormayacak. Yerinde olsam fake hesapla konuşur, buluşma tarihi belirler ve gider buluşurdum. Yüzüne tükürür sonra da dava açardım.

Ya bu arkadaşlık sitesi dediğiniz yer fuckbody bulma sitesi aslında. Bekarlar yine uzun bir birliktelik yaşayabiliyorlar da evli adam onu da yapamayacağına göre derdi tek gecelik ilişki. Şimdiye kadar biriyle buluşmuştur bile. Buluşmadıysa bile aranıyor. Masum masum hal hatır sormayacak. Yerinde olsam fake hesapla konuşur, buluşma tarihi belirler ve gider buluşurdum. Yüzüne tükürür sonra da dava açardım.

+1

Back
X