arkadaşlık sitesi

gulguzeli_89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
354
127
18
konum; eşimin 2006 yılında açılmış ben daha lisedeyken var olan hesabı, sitenin ismini vermem yanlış olur belki diye yazmıyorum.profilindeki resmi her ismini yazdığımda karşıma çıkıyor hoşuma gitmiyor onunda gitmiyor ama kapatamıyoruz çünkü hesaba dair hiçbir şey hatırlamıyor sen nasıl yapılacağını biliyorsan kapat diyor bana. birileri görse yanlış anlıcak şikayet etsem olmuyor gıcık oluyorum ya resmini görmekten. ne yapıcaz ki ???

mail adresinidemi hatırlamıyor sifremi unuttum deseniz maile gonderir

Ooooo 10 sene olmuş neredeyse!!!
Kayıtlar duruyorsa demek?

şimdi denedim hesap aktif değil diyor niye ozaman gözüküyor resmi cismi herşeyi

ahahah bizimkinin de var öyle adını yazınca ilk o site çıkıyor keko gibi bi resmi var
eşimde diyor nasıl hala durur kaç sene önce açmıştım diye çok meşurmuş o zaman biliyorum siteyi aynı sitedir muhtemelen dert etme bu kadar gül geç ben ne zaman görsem dalga geçiyorum bu tiple kız mı ayarlayacaktın falan diyorum dalgaya vuruyoruz sende öyle yap bence...
ben hiç rahatsız olmuyorm kim görürse görsün o kadar takılma ya gerçeği sen biliyorsun nasılsa

ahahah bizimkinin de var öyle adını yazınca ilk o site çıkıyor keko gibi bi resmi var

ben hiç rahatsız olmuyorm kim görürse görsün o kadar takılma ya gerçeği sen biliyorsun nasılsa
aynen keko gibi resim sinir bozucu olmuyor mu yaa

aynen keko gibi resim sinir bozucu olmuyor mu yaa

yoo ben çok eğleniyorum her gördüğümde gülüyorum çünkü tam bir ergen
dert etme site sahibine ulaşabilirmisin ulaşırsa ciddiye alıp üyeliği iptal ederler mi bilmem ama takılma bence..

eskiden günde 1 kez mesaj atılıyormus bi kıza o da sana cevap verirse sohbet ediliyormus eşim ole dedi
safım ya günlerce biri kaşrılık versin diye beklemiş

süper yaa :) :) ya bende biliyordum ozaman o siteleri ama bizimki aynı duruyor sorun orda hiç ergen tip yok

o sitenin bir yönetimi ilgileneni yokmu orayla iletişime geçin anca oyle olur dıye dusunuyorum sılerler hesabı

Ayyy bende cok merak ettim ne siteymus o bazwn birinin adini tiklayinca b ile baslayan bi site var orasi cikiyo arkadaslik sitesi mi degil mi bilmiyorumda bende o siteyi gorunce arkadaslik sitesi mi diye merak ediyorum eger oyleyse insanlarin ad soyad gerçek resimleriyle nasil uyelik yaptiklarina hayret ediyorum

sitenin iletişimi webmasterı falan oraları karıştırın info gibisinden bir mail adresi illaki vardır. ordan mail atın. umarım cevap alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…