- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
zamanında çok meşhurdu şimdi adı yok pek .. 2006 yılı olsa bile onunla ilgili birşeyler okumak canımı sıkıyorHangi site bilmiyorum ama sahibine mesajla bildirseniz durumu?
uzun süre hala duruyorOoooo 10 sene olmuş neredeyse!!!
Kayıtlar duruyorsa demek?
hatırlamıyorum diyor.mail adresinidemi hatırlamıyor sifremi unuttum deseniz maile gonderir
aynen keko gibi resimahahah bizimkinin de var öyle adını yazınca ilk o site çıkıyor keko gibi bi resmi var
ben hiç rahatsız olmuyorm kim görürse görsün o kadar takılma ya gerçeği sen biliyorsun nasılsa
aynen keko gibi resimsinir bozucu olmuyor mu yaa
süper yaa :) :) ya bende biliyordum ozaman o siteleri ama bizimki aynı duruyor sorun ordayoo ben çok eğleniyorum her gördüğümde gülüyorum çünkü tam bir ergen
dert etme site sahibine ulaşabilirmisin ulaşırsa ciddiye alıp üyeliği iptal ederler mi bilmem ama takılma bence..
eskiden günde 1 kez mesaj atılıyormus bi kıza o da sana cevap verirse sohbet ediliyormus eşim ole dedi
safım ya günlerce biri kaşrılık versin diye beklemiş
yok bacım yaa o olsa ....direk bayan arkadaş bulma siteleri yada erkek arkadaş bulma siteleri var ya sevgili anlamında öyle birşeyayyy dayanamıcam söylicem site feysbukk mu :)
yok bacım yaa o olsa ....direk bayan arkadaş bulma siteleri yada erkek arkadaş bulma siteleri var ya sevgili anlamında öyle birşey
ya işte yoksa ne olcak ki face sosyal bir siteooo o zaman işler karışık tanıdık biri görmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?