- 12 Eylül 2025
- 26
- -3
- 1
- 26
- Konu Sahibi tssigalkoseda
-
Akılsızlığınıza gülmüştür sorgulamıştır yani kıskandığını falan düşünüyorsunuz sanırım ama hem öğrenci olup hem çalışma ihtiyacı duyan biri bir çantaya 6 k veriyorsa akıl fikir para hesabını sorgularımarkadaslar yaklasık 1 ay önce kadar boynerden guess çanta satın aldım çanta da 7k kasada 6k ya düştü.Bu arada ben havalimanında 2 buçuk senedir çalışıyorum ve aynı zamanda da öğrenciyim ailemle de yaşıyorum. 2 hafta ömce de arkadasimla bulustum. Yeni aldığım çantayı taktım. Otururken bana dedi ki “o çantaya 7k mi verdin” şok oldum ne alaka çünkü ben zaten 2 senedir düzenli olarak çalısan biriyim Allaha şükür ağır bir cevap vermedim dalgaya vurdum. Hâlâ bana diyor ki “çanta çok güzel gerçekten çok iyi” kulağını çekip masaya vuruyor bi de hani nazar değmesin tarzinda ama o kadae para mı verdin diyor???? Çanta da düz omuz çantasi yani çoğumuzda olan modelden biri kırık beyaz da rengi var. Bi kaç gün önce de bana attığı snapte de ysl’in çantasını çekip atmis dmsmdmsldm çantanın orijinal mi değil mi olup olmadığı bilmiyorum anlaşılmıyor zaten anlamam da ama bildiğim kadarıyla ysl’in çantaları guessten daha pahalı oluyor yani klasik ysl zaten pahalı bir marka siz ne düşünüyorsunuz sizce bunun altında yatan ne yani neden böyle bi sey demis ve bçyle bi snap atmış olabilir?
İyi de ben düşük bir maaşla çalışmıyorum ve çalışma ihtiyacı duyduğumdan değil okulla beraber yürütüyorum okulu açlıktan taş kemirmiyoruz yani ailem de ben de ???Akılsızlığınıza gülmüştür sorgulamıştır yani kıskandığını falan düşünüyorsunuz sanırım ama hem öğrenci olup hem çalışma ihtiyacı duyan biri bir çantaya 6 k veriyorsa akıl fikir para hesabını sorgularım
Baciiimmmmm iyi misiniz siz kenara para koymadığıöı nerden biliyorsunuz yaşım 30 oldu 2.okulumu okuyorum ve çalışıyorum düzgün bir işteKonuyu anlayamadım bile ama öğrencisin, çalışıyorsun da paranı çula caputa harcama onun yerine yatır değerlendir. Bu kadar yazıyorum.
Yani sasirmasi normal,sonuçta bir çanta için 7 bin az değil.Art niyet aramayın bence.arkadaslar yaklasık 1 ay önce kadar boynerden guess çanta satın aldım çanta da 7k kasada 6k ya düştü.Bu arada ben havalimanında 2 buçuk senedir çalışıyorum ve aynı zamanda da öğrenciyim ailemle de yaşıyorum. 2 hafta ömce de arkadasimla bulustum. Yeni aldığım çantayı taktım. Otururken bana dedi ki “o çantaya 7k mi verdin” şok oldum ne alaka çünkü ben zaten 2 senedir düzenli olarak çalısan biriyim Allaha şükür ağır bir cevap vermedim dalgaya vurdum. Hâlâ bana diyor ki “çanta çok güzel gerçekten çok iyi” kulağını çekip masaya vuruyor bi de hani nazar değmesin tarzinda ama o kadae para mı verdin diyor???? Çanta da düz omuz çantasi yani çoğumuzda olan modelden biri kırık beyaz da rengi var. Bi kaç gün önce de bana attığı snapte de ysl’in çantasını çekip atmis dmsmdmsldm çantanın orijinal mi değil mi olup olmadığı bilmiyorum anlaşılmıyor zaten anlamam da ama bildiğim kadarıyla ysl’in çantaları guessten daha pahalı oluyor yani klasik ysl zaten pahalı bir marka siz ne düşünüyorsunuz sizce bunun altında yatan ne yani neden böyle bi sey demis ve bçyle bi snap atmış olabilir?
Mdslödlsödlsöslaöslaöslsödlsöslalşsössşw tmm knkNe bomboş muhabbet bunlar. Dümdüz çanta olduğunu biliyorsunuz ama 6bin vermişsiniz yani sırf marka diye vermişsiniz o parayı. Arkadaşınız da garip madem dalga geçiyor kendisi başka marka çantayla snap atmış falan. Yaşlar 15 mi?
Yaşının 30 olduğuna emin misin?Mdslödlsödlsöslaöslaöslsödlsöslalşsössşw tmm knk
Art niyet aramıyorum zaten çalışıp kazanan biriyim her zaman da kendime öyle aşırı ağır markalar alan eden gösteren biri de değilimYani sasirmasi normal,sonuçta bir çanta için 7 bin az değil.Art niyet aramayın bence.
Baciiimmmmm iyi misiniz siz kenara para koymadığıöı nerden biliyorsunuz yaşım 30 oldu 2.okulumu okuyorum ve çalışıyorum düzgün bir işte
Amin hayatim zaten şükreden bir insanımAllah'ım 1 ekmeğe muhtaç etmesin seni bak dua ettim sana amin
Kendisi de çalışıyor ama7k azımsanacak bir rakam değil belki kendisi o paraya komple üst baş alıyordur ve dolayısıyla tuhaf gelmiştir bence
Öğrenciyim diyince 20 yaşında sandım ne yapayım
Ya zaten her zaman aşırı para harcayan biri değilim hani arada sırada insan kendine bir sey almalı ya para kazanıyorsan eğer arada bi şımartıyorsun ya kendiniysl canta 100k aylik geliri 300-400den asagi olan biri alamaz. Muhtemelen cakma buldu bi yerden hava atmaya calisiyor. Bu arada guess sadece şekil şukul materyali kalitesiz. Cantaya yatirim yapacaksan daha kaliteli olan markalara yonel derim.
Takılmayın o zaman kötü niyetli söylememiştir.Art niyet aramıyorum zaten çalışıp kazanan biriyim her zaman da kendime öyle aşırı ağır markalar alan eden gösteren biri de değilim
Ya zaten her zaman aşırı para harcayan biri değilim hani arada sırada insan kendine bir sey almalı ya para kazanıyorsan eğer arada bi şımartıyorsun ya kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?