arkadaslik siz ne düşünüyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demekki ona göre böyle bir harcama lüzumsuz
Ya abi siz hiç mi hayatınızda bir sey almiyorsunuz ya da bu sefer de bunu alayim ya tamam hani zorlanicam ama arada bi kendimi şımartayım demiyorsunuz hani şeyi geçiyorum kira ev çoluk çocuk gibi çok daha masraflı olanları hani sanki seu dedim 2k oara kazanıyorum 7 k harcıyorum sakin ya

Mesele o değil ki. İstersen 50bin ver. Gerçekten içinden gele gele kalite sevdiği için böyle para harcayan insanlar başkaları ne yorum yapmış ne demiş hiç takmıyor. Kime de ne zaten. Ama sen arkadaşının önce sana söylediğini, sonra snap attığı çantasını baya takmışsın. Yok çakma mı acaba yok o marka zaten pahalı değil. Yani bence sen de bu tarz yüksek harcamalar yapmayı statü göstergesi falan sanıyorsun.

hayatta montla bottan başka şeye o kadar para vermem
sokağa atacak param olsa bile vermem
diğer kıyafetlerde de pamuk olsa yeter
sağlıklı olsun terletmesin nefes alsın
isterse yüz lira olsun

Hayır hayatim ben bana laf yapip marka değeri yüksek olan bir çantayla snap harcamasini düşündüm benim ne kadar kazandiğimi durumumu bi zorundalıkta olamdığımı biliyor hani yeni değil ben sadece ilk defa böyle bi tepkiyle karşılaştım

İyi de ben düşük bir maaşla çalışmıyorum ve çalışma ihtiyacı duyduğumdan değil okulla beraber yürütüyorum okulu açlıktan taş kemirmiyoruz yani ailem de ben de ???
Öğrenci halinizle çalışabileceğiniz max gün ve maaş ne olabilir ? İhtiyacınız olmadan çalışıyorsunuz hadi sorumluluk bilinci hayata erken atılma iş hayatına katılma vs diyelim e bu mantıkta bir insan yine öğrenci haliyle bir çantaya niye 6 k versin ? Ben size taş kemiriyorsunuz demedim zaten ama biz de öğrenci olduk bizde çalıştık ders günlerin belli saatlerin belli kimse öğrenci birini işe alıp üstüne bu devirde 50-60 k vercek değil yaptığınız şeyler toptan saçmalığa gidiyor

ha ama saate veririm bak
saat kırmızı çizgimiz
zengin olsam yapacağım tek koleksiyon sanırım

Hayatim tam da dediğin gibi işe girmek istedim tecrübe kazanmak istedim öğrenciyim dediysem taş yemiyorummm yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben vermem yahu
sen ver güle güle de kullan
ama kimsenin fikrini de umursama
çalışan sen para veren sen kullanan sen
kime ne
Salak salak şeyler söylüyorsunuz öğrenciyim dedim diye şehir dışında değilim 2k harçlık alıp 10klık harcama yapmıyorum kesin

Hayatim tam da dediğin gibi işe girmek istedim tecrübe kazanmak istedim öğrenciyim dediysem taş yemiyorummm yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aynen 30 yaşında kazık kadar halinle 2 yıl tecrübenin sana hiçbir faydası olmamış ki hala seninle dalga geçildiğinin farkında değilsin biraz daha tecrübe hadi

Aynen 30 yaşında kazık kadar halinle 2 yıl tecrübenin sana hiçbir faydası olmamış ki hala seninle dalga geçildiğinin farkında değilsin biraz daha tecrübe hadi
Hahahahahahahaahahhahaahhaahha ya sie ahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha aynen dalga geçiliyo insan gibi fikir sorduk demediğiniz kalmadi bos yapma uza

Arkadaşlarınızla da şu tavırla konuşuyorsanız aranızdaki iletişim dili bu demek ki. Çantayla dalga geçmesine neden şaşırıyorsunuz?

Arkadaşlarınızla da şu tavırla konuşuyorsanız aranızdaki iletişim dili bu demek ki. Çantayla dalga geçmesine neden şaşırıyorsunuz?
Arkadasimla inan bu tavirda konusmuyorum cevap bile veremedim şaşkınlıktan

işte tam da o yüzden 7 binlik çantanın lafını edebilecek başkasınınkini de kıskanacak bir insan
kimseyi umursama sevmiş almışsın kullan diyoruz kes diyor
Ya ne alakaaaaaaaaaa aptal mısınızzzzzzzzz 7k lık çantanın niye lafını yapayom amk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…