Yok o konuda eminiz birbirimizden. Ben genel olarak ilişkilerimde aman kırılmasınlar, üzülmesinler insanı olduğum, kendimden çok karşımdakini düşündüğüm için cinsiyet de erkek olunca yanlış anlaşılmış olabilir .arkadas olarak gordugunuze eminmisiniz??
Haklısınız , biraz değerimi düşürdüm sanırım kendimin. Şimdi nasıl olsa gelir, barışır havasında.Afedersin kuzum ama her hata da sen yanaşıp bi taraflarını kaldırmışsın o şahsın.Senin canını sıkacağına varsın olmasın en azından kafan rahat eder.
Ya küsmeyin yada küsün o gelmedikçe barışmayın.Kız mı erkek mi arkadaş? Ya küsmeyin yada küsün o gelmedikçe barışmayın. Siz kendı kendinize küsüp barışıyorsunuz gibi..
Edit: erkekmiş..
Mesela örnek vereyim, futbolu çok sever, koyu beşiktaşlıdır. O gece maç var ise ertesinde benle de konuşmak ister. Ben de aksi gibi hiç anlamam futboldan ama dinlerim , ilgimi belirtecek sorular sorarım. Ama konu benle alakalı bir şey oldu mu, aynı ilgiyi bulamıyorum onda. Bi de bana sanki o çok ilgiliymiş de ben ona hiçbir şey anlatmıyormuşum gibi davranmıyor mu deli oluyorum. Bi sıkıntım var misal, istiyorum ki konuşup dertleşelim. Ama beyimizin müsait olduğu anı bekleyeceğiz bunun için. Tüm işleri bitecek, boş vakti olur ise bana dönecek. Ben de bi derdi olsun ,salak gibi uyku uyumam ilgilenir ederim. Sanırım o önceliklerimden biri iken ben onun için öyle değilim ve bunu bir türlü anlayamıyorum.Küstüğünüz konu nedir ? Basit konularda gereksiz alinganlik yapiyorsaniz bıkmış olabilir.
Çok güzel bir huy. Öncelikle neden küstüğünüzü merak ettim. Bir iki örnek verseniz güzel olur. Alıngan ve kırılgan mısınız? Yoksa sorun arkadaşınızda mı ? anlarsam yardımcı olmaya çalışayım.Ya küsmeyin yada küsün o gelmedikçe barışmayın.
Şu cümle yazımın ana fikri olabilir. Küsmek istemiyorum ama bazen çok batan hareketleri oluyor. Şimdi küsüz zaten, salı günü aynı ortamda olacağız . Eminim içimden aman ya ne olacak üç günlük dünya diye düşünüp ses edeceğim yine. Nasıl uzak durabilirim, kendimi nasıl motive edebilirim öneriniz var mı ? Sadece bu arkadaşım için değil genel olarak da hemen unutıyorum karşımdakine kırıldığımı.
Ama erkekler hep böyledir. Bunlara küsüyorsanız vazgeçin. Birde o heyecanla birşey mi anlatıyor arkadan annem arıyor deyip kapayın. Sonra aramayın. O arayınca unuttum deyinMesela örnek vereyim, futbolu çok sever, koyu beşiktaşlıdır. O gece maç var ise ertesinde benle de konuşmak ister. Ben de aksi gibi hiç anlamam futboldan ama dinlerim , ilgimi belirtecek sorular sorarım. Ama konu benle alakalı bir şey oldu mu, aynı ilgiyi bulamıyorum onda. Bi de bana sanki o çok ilgiliymiş de ben ona hiçbir şey anlatmıyormuşum gibi davranmıyor mu deli oluyorum. Bi sıkıntım var misal, istiyorum ki konuşup dertleşelim. Ama beyimizin müsait olduğu anı bekleyeceğiz bunun için. Tüm işleri bitecek, boş vakti olur ise bana dönecek. Ben de bi derdi olsun ,salak gibi uyku uyumam ilgilenir ederim. Sanırım o önceliklerimden biri iken ben onun için öyle değilim ve bunu bir türlü anlayamıyorum.
Yok kapılma değil de kız arkadaşlarım ile de böyleyim. İnsanlar nasıl bu kadar umursamaz davranabiliyor anlamıyorum sadece. Ben değer verme olgusunu abartıyorum sanırım. Biraz daha umursamaz olabilsem keşke.Ama erkekler hep böyledir. Bunlara küsüyorsanız vazgeçin. Birde o heyecanla birşey mi anlatıyor arkadan annem arıyor deyip kapayın. Sonra aramayın. O arayınca unuttum deyinsizde üstüne düşmeyin. Bence sizi pek dikkate almıyor. Siz ise Onu hayatınızın merkezine almışsınız. Önce çıkarın oradan sonra ne küslük olur ne birşey.
Hislerim bu kişiye kapılmış bu kız diyor, siz karışmayın deyip susturuyorum... Bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?