Canım bebeğini bırakabileceğin biryerler varsa kurslara gidebilirsin veya işe başlarsan orda da arkadaşlık kurabilirsin.
durubulut ben yuvamakarca taraflarında oturuyorum senin bu sabah tsadufen bir mesjına denk geldim aslına bakarsan. hatta sana mesaj yazdım ama gonderemedim yeteri kadar konu acmadıgım icin.kısmet burda denk geldisende sanrım baska yerden geldin benim vallah 7 yıl oldu hala alısamadım umarım senin okadar surmez.sen ne zamandr kocaelinde yasıyorsun.ben geldim niye bu kadar sıkılıyosun. bebeişte varmış. kafa dengi bulman çok zor bende hala yaşadığım çevreye alışamadım. burdaki arkadaşlıklarada çok güvenmiyorum. konuşuyosun , yazışıyosun biranda değişiyolar.nerde oturuyosun.
3 yıl olacak. senin o taraflar gayet güzel yerler.insanlarını bilememde. bizde bi dönem o taraflara taşınmayı düşündük ama evlerini beğinmedim. anlat baklalım sıkıntın ne. nerden geldin, kaç yaşındasın, sanırım ev hanımısın. benimde bir kızım var 15 aylık.
ben suan yuvamın biraz asagısında yasıyorum yeni evler var oralardayım.yuvamda ilk geldigimde kaldım 5 sene kadar ama sonra buraya tasındık.yuvam akarca evleri orta karar ama fenada degil insanlar desen insan heryerde insan birsey degismyor.ama orda daha kotuydu 54 haneli bir apartman ve kimsecikler yoktu cogunluk calısna kesim selam versen asansorde arkasını donenler zaten karsılastıgın insana birdaha denk dahi gelmiyorsun..genelleme yapmak istemiyorum ama bana oyle denk geldi aman neyseki ordan kurtuldum ama yinede pek komsuluk yoka burdada.herkes gorunuste iyi gibi ama gelen giden yok gidiyorsun birkac kere. kapını calan olmuyor ama nerde denk gelsen cagırıyorlar gelsene diye. 2 üc kisi var gorustugum ama onlarında samimiyetine guvenemiyorum hep kendilerine bekliyorlar useniyorlar bana gelmeye.bende artık iyice sıkıldım bu durumdan.
haklısın aslında ama birden yazmıs bulundum bu kadar acık yazmaya gerek yok aslında.ben oraları bilmiyorum ama bu bence açık adres gibi oldu bence böyle direkt açık adres gibi vermeyin unutmayın ki burayı herkes görebiliyor
sıkılma burda güzel vakit geçirirsin.benim arkadaşlarım var ama çok sevdiğim bir ortamda değilim.alışmam. mecburiyet bi yerde. neler yapıyosun evde.çocuk bütün gününü alıyodur.
hiç akraban filan yokmu izmitte??
neyse biz varız artık. fırsat buldukça yazışırız. ben çıkıyorum kızım uyandı. sende fazla sıklıma artık.
canım izmirde olsaydın görüşmek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?