arkadaslık

misskind

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
76
1
0
Kocaeli
benimde nerdeyse hic arkadasım yok.kendimi cogu zaman cok yanlız hissediyorum.İzmitte yasıyorum birde bebeğim var.izmitte olup arkadaslık kurmayan isteyenler varmı? burdaki bulusmalara birkac kez gşittim ama kimse kimseyi sonrasında arasan dahi hic aramıyorlar yani oylece tansıiığ kalıyor.yokmu gercekten gorusup arkadaslık kurmak isteyen

çok ama boş olan arkadaşlıklardansa az öz olsun boşver elbet bulursun kafa dengi birini üzülme canım ya :)

evet haklısın bende oyle dusunuyorumda ama hic olmamasıda kotu(( bari bir tane olsa onada razıyım umarım allah iyi insanlar cıkarır karsıma

Canım bebeğini bırakabileceğin biryerler varsa kurslara gidebilirsin veya işe başlarsan orda da arkadaşlık kurabilirsin.

Canım bebeğini bırakabileceğin biryerler varsa kurslara gidebilirsin veya işe başlarsan orda da arkadaşlık kurabilirsin.

selos
7 senedir kocaelindeyim ben ooooo kac defa kursa gittim ama oralardada olmuyor genelde herkes gruplasıyor bir yada iki kisi ile anlasıyorsun onlarad ya kurs bitince ya iliskyi kesiyorlar ilgilenmiyorlar yada zaman icinde brşiseyler oluyor kesiliyor. tecrubeyle sabititir
is olayı ise ogretmenim atamam cıkmıyor gidipte her isi yapamassın zaten esim mudur bebegimde var kalkıpta garsonluk yapacak halimde yok meslegim iyi ama ne yazkkı atamamda cıkmıyor hep kacırıyorum.grafikerim aynı zamanda kocaelinde is buldum ama maasını alamdıktan sonra ne ise yarar hakkımı aramak icin sosyal calısam bakanlıgına sikayet bile etti ama bes para etmedi cabalarım .artık birseyler icin caba gosterip hicbirsey elde edememkten bıktım vallah sonum ne olcak bilemiyorum buraya yazdım cunku benim gibi baska bir yerden gelip burda oturan kendini yanlız hisseden belki biri cıkar dedim

ben geldim niye bu kadar sıkılıyosun. bebeişte varmış. kafa dengi bulman çok zor bende hala yaşadığım çevreye alışamadım. burdaki arkadaşlıklarada çok güvenmiyorum. konuşuyosun , yazışıyosun biranda değişiyolar.nerde oturuyosun.

durubulut ben yuvamakarca taraflarında oturuyorum senin bu sabah tsadufen bir mesjına denk geldim aslına bakarsan. hatta sana mesaj yazdım ama gonderemedim yeteri kadar konu acmadıgım icin.kısmet burda denk geldisende sanrım baska yerden geldin benim vallah 7 yıl oldu hala alısamadım umarım senin okadar surmez.sen ne zamandr kocaelinde yasıyorsun.

3 yıl olacak. senin o taraflar gayet güzel yerler.insanlarını bilememde. bizde bi dönem o taraflara taşınmayı düşündük ama evlerini beğinmedim. anlat baklalım sıkıntın ne. nerden geldin, kaç yaşındasın, sanırım ev hanımısın. benimde bir kızım var 15 aylık.

ben suan yuvamın biraz asagısında yasıyorum yeni evler var oralardayım.yuvamda ilk geldigimde kaldım 5 sene kadar ama sonra buraya tasındık.yuvam akarca evleri orta karar ama fenada degil insanlar desen insan heryerde insan birsey degismyor.ama orda daha kotuydu 54 haneli bir apartman ve kimsecikler yoktu cogunluk calısna kesim selam versen asansorde arkasını donenler zaten karsılastıgın insana birdaha denk dahi gelmiyorsun..genelleme yapmak istemiyorum ama bana oyle denk geldi aman neyseki ordan kurtuldum ama yinede pek komsuluk yoka burdada.herkes gorunuste iyi gibi ama gelen giden yok gidiyorsun birkac kere. kapını calan olmuyor ama nerde denk gelsen cagırıyorlar gelsene diye. 2 üc kisi var gorustugum ama onlarında samimiyetine guvenemiyorum hep kendilerine bekliyorlar useniyorlar bana gelmeye.bende artık iyice sıkıldım bu durumdan.

ben oraları bilmiyorum ama bu bence açık adres gibi oldu bence böyle direkt açık adres gibi vermeyin unutmayın ki burayı herkes görebiliyor

bu arada evet ev hanımıyım yasımda 32 edirneliyim ama buraya gelmeden once 7 yıl kadar istanbulda yasadım.

sıkılma burda güzel vakit geçirirsin.benim arkadaşlarım var ama çok sevdiğim bir ortamda değilim.alışmam. mecburiyet bi yerde. neler yapıyosun evde.çocuk bütün gününü alıyodur.

neyse biz varız artık. fırsat buldukça yazışırız. ben çıkıyorum kızım uyandı. sende fazla sıklıma artık.

sıkılma burda güzel vakit geçirirsin.benim arkadaşlarım var ama çok sevdiğim bir ortamda değilim.alışmam. mecburiyet bi yerde. neler yapıyosun evde.çocuk bütün gününü alıyodur.

burda vakit gecirip aradıgın bilgiye ulasabilirsin ama sanal hicbir arkadas gercek arkadasın yerini tutumaz ve aynı tadı vermez bence bu benim dusuncem tabii.biizmkiside biraz mecburiyet.gunumu bebişimle ilgilenerk gecriiyorum.allahtan sakin ve uyumlu birbebek bana hic zorlugu olmuyor benimkide 15 aylık bir kız

canım izmirde olsaydın görüşmek isterdim

keske olsaydım canım bende isterdim gorusmeyi.aslında insanlarla birarada olmayı paylasmayı sohbet etmeyi seven bir insanım ama nedense olmuyor birturlu. birseyleri cok istedign zaman kader onune engeller cıkarabiliyr ve zorluyor sanrıım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…