Arkadaslik

fvarnali

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2007
12
0
611
İstanbul
Once herkese merhaba demek istiyorum,
Senelerdir forumu okudugum halde ilk defa yazma ihtiyaci hissettim. Belki pek cogunuza anlamsiz gelecek bir derdim var; Arkadassiz kaldim! Uzun suren egitimler, herkesin dagilmasi, arkadaslarla ayrilan fikirler ve yollar derken bugun kendimi bu durumda buldum. Bu konuda bana verebileceginiz tavsiyelere hatta Istanbul icinde olanlarla gorusmeye ihtiyacim var.Bana yardimci olursaniz cok sevinirim..

Senelerdir forumu okudugum halde ilk defa yazma ihtiyaci hissettim. Belki pek cogunuza anlamsiz gelecek bir derdim var; Arkadassiz kaldim! Uzun suren egitimler, herkesin dagilmasi, arkadaslarla ayrilan fikirler ve yollar derken bugun kendimi bu durumda buldum. Bu konuda bana verebileceginiz tavsiyelere hatta Istanbul icinde olanlarla gorusmeye ihtiyacim var.Bana yardimci olursaniz cok sevinirim..

hadiyaaa bizde yuttuk yoksa sevgilisizmi kaldin...

sen de bu sitede oyalan.arkadaşlıklar edin,paylaşımlar yap.inan faydasını görürsn

Tesekkur ederim, bunu da dusunuyorum ama bunun kadar daha reel arkadasliklar edinmek istiyorum. Yanlis anlasilmasin; insanlar genellikle bunu yazdigim icin bunun bir artniye tasidigini dusunebilirler fakat amacim giderek sanallasan bir hayattan siyrilmak. Ne bileyim belki uyesi oldugunuz aktif sosyal kulupler varsa bana onlari onerebilirsiniz. Boyle seylerin daha cok yardimi dokunurdu.

hadiyaaa bizde yuttuk yoksa sevgilisizmi kaldin...

Hayir sevgilim var ve oldukca iyi bir iliskim olduguna inaniyorum aslinda. Ailem veya baska konularda da pek sorunlu sayilmam.Sadece uzun seneler boyunca sehir disindaydim ve gelince yapilacak islerimden kafa kaldirdigimda oturup cene calacagim, beraber sinemaya tiyatroya gidecegim veya baska herhangi bir sosyal aktivite bulunacagim birilerinin kalmadigini gordum.

Hayir sevgilim var ve oldukca iyi bir iliskim olduguna inaniyorum aslinda. Ailem veya baska konularda da pek sorunlu sayilmam.Sadece uzun seneler boyunca sehir disindaydim ve gelince yapilacak islerimden kafa kaldirdigimda oturup cene calacagim, beraber sinemaya tiyatroya gidecegim veya baska herhangi bir sosyal aktivite bulunacagim birilerinin kalmadigini gordum.

İyide burda kimse güvenipte seninle buluşmaz yanlış anlama,kötü niyetlide olmaya bilirsin.Ama herşey klavyeye bakıyor.Orda ne yazarsanız onu okuyoruz.Haliyle gerçek niyetiniz belli değilken burda sizinle reel hayatta görüşebilcek arkadşlıklar aramayın bosuna.
Bilemiyorum ama yıllarca aynı adada kaldığım üniverste arkadaşımın bile gerçekte ne mal olduğunu gördükten sonra,ve birçoğumuz böyle olaylar yasadıktan sonra bu sanal ortamdan sana arkadaş çıkmaz.
Hem sevgilin varmış,onunla sinamaya,tiyatroya gidebilirsin..

Son düzenleyen: Moderatör:

pat diye arkadaşların olsun istiyorsun yani?? burası arkadaşlık formu değil canım içi...reel de görüşen belki çok az kişi var, belkıde sayılı kişi vardır...
kendını yalnız hissedıyorsan, sorunlarını paylaşırsın..dertlerını anlatırsın,
muhabbetlere katılırsın...

kimin ne olduğunun kanıtı mı var ki, herkes bırbırıyle görüşmek istesin?? yanlıs anlasılmaya sebep olursun haberın olsun...

gerçekten bazen bazı insanlara anlam veremıyorum, ya kendılerı çok saf, ya da biz kötü kalplıyız..

Son düzenleme:
pat diye arkadaşların olsun istiyorsun yani?? burası arkadaşlık formu değil canım içi...reel de görüşen belki çok az kişi var, belkıde sayılı kişi vardır...

kimin ne olduğunun kanıtı mı var ki, herkes bırbırıyle görüşmek istesin?? yanlıs anlasılmaya sebep olursun haberın olsun...

gerçekten bazen bazı insanlara anlam veremıyorum, ya kendılerı çok saf, ya da biz kötü kalplıyız..

İyide burda kimse güvenipte seninle buluşmaz yanlış anlama,kötü niyetlide olmaya bilirsin.Ama herşey klavyeye bakıyor.Orda ne yazarsanız onu okuyoruz.Haliyle gerçek niyetiniz belli değilken burda sizinle reel hayatta görüşebilcek arkadşlıklar aramayın bosuna.
Bilemiyorum ama yıllarca aynı adada kaldığım üniverste arkadaşımın bile gerçekte ne mal olduğunu gördükten sonra,ve birçoğumuz böyle olaylar yasadıktan sonra bu sanal ortamdan sana arkadaş çıkmaz.

Tavsiyen icin tesekkur ederim

Tesekkur ederim.

Unforgiven'a ithafen;
Yorumunuzu hakli buldum burasi bir arkadaslik sitesi degil. Ama en azindan cok sosyal olanlar bana tuyo verebilir degil mi?

Unforgiven'a ithafen;
Yorumunuzu hakli buldum burasi bir arkadaslik sitesi degil. Ama en azindan cok sosyal olanlar bana tuyo verebilir degil mi?

tatlım ne konuda tüyo-lar??
neyse kısacası, burada--- ıstedıgın soruya cvp bulabılır, istedıgın konuya yorum yapabılır, istediğin veya anlatmak istediğin şeylere bir nevi yol gösterıcı olarak görebılırsın..--

eskı bır üye olursun veya çok iyi anlastıgın ınsanlar olur, gerisi size kalmıs zaten...

sen pat dıye arkadaslıklar ıstıyorum deyınce, insanın aklına hersey gelıyor, ve yanlıs anlarlar senı

sonucta burası bır sıte, herkese acık...

neler cıkıyor yaa...

Son düzenleme:
Canım sitede reelde görüşen çok az kişi var malum güven meselesi.
Ama sitede geyik bölümüne, diyet bölümüne ve yahut bir derdim varda ki konulara yorum yaparak aktif olabilirsin.
Hem buradaki ortam çok güzel.Kafan dağılacaktır emin ol.
Bunun dışında kurslar çok etkili oluyor. Örneğin; el sanatlar, müzik vs.
Benim kurstan edindiğim çok güzel arkadaşlarım oldu.

ya ben anlamıyorum burada yorum yapanları kız,arkadaş edinmek istemiş zaten kimse bi anda tanımadığı etmediği biriyle reelde görüşmeye kalkışmaz
direk olumsuz bakılıyor olaya ve konu sahibinin umudu baştan kırılıyor :20:
konu sahibi arkadaşım; ben İstanbul'dan değilim ama ne zaman muhabbet etmek istersen özelden mesaj gönder konuşuruz

Son düzenleme:
ya ben anlamıyorum burada yorum yapanları kız,arkadaş edinmek istemiş zaten kimse bi anda tanımadığı etmediği biriyle reelde görüşmeye kalkışmaz
direk olumsuz bakılıyor olaya ve konu sahibinin umudu baştan kırılıyor :20:
konu sahibi arkadaşım; ben İstanbul'dan değilim ama ne zaman muhabbet etmek istersen özelden mesaj gönder konuşuruz

Zannedersem ozel mesaj gonderemiyorum ama beni gercek manada destekleyen tavrin icin sagol.
Yorum yapan arkadaslarin tavirlarini anliyorum ama gercekten kitap okumak, kursa gitmek gibi seyleri zaten yaparim. Burdaki bayan yardimlasmasini cok takdir ettigim icin sorunumu paylasmak istedim. Sizler de oyle veya boyle benimle de ilgilendiniz. Bir arkadaslik sitesinde bunu bulamayacagimi dusunuyorum; ki bu tur arkadaslik sitelerinde iki lafin belini kiracak bir bayana rastlamadim, rastlayacak oldugumda ise benimle ilgisi olmayan yaftalara maruz kaldim. Gercekten bu cok mu garip anlamiyorum? Gayet felsefi anlamda merak ediyorum, arkadas istemek sira disi bir durum mudur?
Bunu bir kenara birakip aslinda gene basa donuyorum.Madem insanlar arkadaslik kavramini burdan reel hayata tasima tavrim onaylanmiyor; en azindan daha onceki cevaplarimda soz ettigim gibi sunu yaptim ve birsuru arkadasim oldu, su dernege uyeyim ve sana da tavsiye ederim diyebilecek kimse yok mu aranizda?
Bu arada sitemim sana degildi kalplikurabiye. Genel olarak kendimi anlatmaya calistim sadece :92:

Back
X