Once herkese merhaba demek istiyorum,
Senelerdir forumu okudugum halde ilk defa yazma ihtiyaci hissettim. Belki pek cogunuza anlamsiz gelecek bir derdim var; Arkadassiz kaldim! Uzun suren egitimler, herkesin dagilmasi, arkadaslarla ayrilan fikirler ve yollar derken bugun kendimi bu durumda buldum. Bu konuda bana verebileceginiz tavsiyelere hatta Istanbul icinde olanlarla gorusmeye ihtiyacim var.Bana yardimci olursaniz cok sevinirim..
sen de bu sitede oyalan.arkadaşlıklar edin,paylaşımlar yap.inan faydasını görürsn
hadiyaaa bizde yuttuk yoksa sevgilisizmi kaldin...
Kitap okusan arkadaşa falan ihtiyacın kalmaz
Hayir sevgilim var ve oldukca iyi bir iliskim olduguna inaniyorum aslinda. Ailem veya baska konularda da pek sorunlu sayilmam.Sadece uzun seneler boyunca sehir disindaydim ve gelince yapilacak islerimden kafa kaldirdigimda oturup cene calacagim, beraber sinemaya tiyatroya gidecegim veya baska herhangi bir sosyal aktivite bulunacagim birilerinin kalmadigini gordum.
Once herkese merhaba demek istiyorum,
Senelerdir forumu okudugum halde ilk defa yazma ihtiyaci hissettim. Belki pek cogunuza anlamsiz gelecek bir derdim var; Arkadassiz kaldim! Uzun suren egitimler, herkesin dagilmasi, arkadaslarla ayrilan fikirler ve yollar derken bugun kendimi bu durumda buldum. Bu konuda bana verebileceginiz tavsiyelere hatta Istanbul icinde olanlarla gorusmeye ihtiyacim var.Bana yardimci olursaniz cok sevinirim..
pat diye arkadaşların olsun istiyorsun yani?? burası arkadaşlık formu değil canım içi...reel de görüşen belki çok az kişi var, belkıde sayılı kişi vardır...
kendını yalnız hissedıyorsan, sorunlarını paylaşırsın..dertlerını anlatırsın,
muhabbetlere katılırsın...
kimin ne olduğunun kanıtı mı var ki, herkes bırbırıyle görüşmek istesin?? yanlıs anlasılmaya sebep olursun haberın olsun...
gerçekten bazen bazı insanlara anlam veremıyorum, ya kendılerı çok saf, ya da biz kötü kalplıyız..
İyide burda kimse güvenipte seninle buluşmaz yanlış anlama,kötü niyetlide olmaya bilirsin.Ama herşey klavyeye bakıyor.Orda ne yazarsanız onu okuyoruz.Haliyle gerçek niyetiniz belli değilken burda sizinle reel hayatta görüşebilcek arkadşlıklar aramayın bosuna.
Bilemiyorum ama yıllarca aynı adada kaldığım üniverste arkadaşımın bile gerçekte ne mal olduğunu gördükten sonra,ve birçoğumuz böyle olaylar yasadıktan sonra bu sanal ortamdan sana arkadaş çıkmaz.
Hem sevgilin varmış,onunla sinamaya,tiyatroya gidebilirsin..
pat diye arkadaşların olsun istiyorsun yani?? burası arkadaşlık formu değil canım içi...reel de görüşen belki çok az kişi var, belkıde sayılı kişi vardır...
kendını yalnız hissedıyorsan, sorunlarını paylaşırsın..dertlerını anlatırsın,
muhabbetlere katılırsın...
kimin ne olduğunun kanıtı mı var ki, herkes bırbırıyle görüşmek istesin?? yanlıs anlasılmaya sebep olursun haberın olsun...
gerçekten bazen bazı insanlara anlam veremıyorum, ya kendılerı çok saf, ya da biz kötü kalplıyız..
İyide burda kimse güvenipte seninle buluşmaz yanlış anlama,kötü niyetlide olmaya bilirsin.Ama herşey klavyeye bakıyor.Orda ne yazarsanız onu okuyoruz.Haliyle gerçek niyetiniz belli değilken burda sizinle reel hayatta görüşebilcek arkadşlıklar aramayın bosuna.
Bilemiyorum ama yıllarca aynı adada kaldığım üniverste arkadaşımın bile gerçekte ne mal olduğunu gördükten sonra,ve birçoğumuz böyle olaylar yasadıktan sonra bu sanal ortamdan sana arkadaş çıkmaz.
Hem sevgilin varmış,onunla sinamaya,tiyatroya gidebilirsin..
Tesekkur ederim.
Unforgiven'a ithafen;
Yorumunuzu hakli buldum burasi bir arkadaslik sitesi degil. Ama en azindan cok sosyal olanlar bana tuyo verebilir degil mi?
ya ben anlamıyorum burada yorum yapanları kız,arkadaş edinmek istemiş zaten kimse bi anda tanımadığı etmediği biriyle reelde görüşmeye kalkışmaz
direk olumsuz bakılıyor olaya ve konu sahibinin umudu baştan kırılıyor
konu sahibi arkadaşım; ben İstanbul'dan değilim ama ne zaman muhabbet etmek istersen özelden mesaj gönder konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?