- 16 Kasım 2024
- 562
- 119
- 18
- 21
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Bu arada kaç yaşındasın? Aynı tarz ilişkileri çekme sebebi genelde kişinin kendisiyle ilgili kısır döngüye dönmüş kalıplaşmış sorunlarla alakalı olabiliyor.ne zaman ilişki yapsam karşımdaki adam hep kötü çıktı, hakaretler mi dersiniz, ghostlanmalar mı dersiniz her şey. kimseye güvenim de kalmadı.
evet üniversite 3. sınıfım. doğru evet haklısınız hep verici taraf oldum. aslında sözde öyle değilim de işte. mesela bir arkadaşım sevgili yapsa önceliği o olduğunu hissettiriyor. ben öyle değilim arkadaşlarım benim için çok önemlidir. artık birilerini aramayı, sormayı, bir şeyler yapmayı bıraktım. kimseyle konuşacak mecalim bile yok. sıkıldım artık. insanların bu kadar sadece kendilerini düşünmesinden de sıkıldım.Şuan neler yapıyorsun üniversite okumaya devam mı? Eğer anlattığın gibi sosyal, konuşkan biriysen bence senlik sıkıntı yok. Yakın arkadaşım diye düşündüğün kişiler yakın değil aslında ne yazıkki. Kimseye kendinden daha fazla değer vermemelisin, aşırı fedakarlık yapmamalısın. Kim sana ne kadar adım atıyorsa o kadar adım at. Şimdi sana böyle diyorum ama arkadaşlık ilişkilerimde ben de çok verici biriyimdir. Elimden geldiğince destek olmak, yanında olduğumu hissettirmek isterim. Ama mesela sana doğum günü hediyesi almıyor, sadece sözlü olarak kutluyorsa, sen de aynısını yap. Kendini yalnız hissetme lütfen. Belki de arkadaşlık kurmak istediğin kişiler kendileriyle vakit geçirmeyi daha çok seven tiplerdir.
21 yaşındayım aslında bakarsanız daha çok büyük değilim. evet biraz enerjisel olarak çekiyor olabilirim ama bir süredir artık içimde en küçük şüphede karşımdakini siliyorum bu şekilde kafam daha rahat ve umarım bu enerjiyi silebilirim böylelikleBu arada kaç yaşındasın? Aynı tarz ilişkileri çekme sebebi genelde kişinin kendisiyle ilgili kısır döngüye dönmüş kalıplaşmış sorunlarla alakalı olabiliyor.
hiçbirisi bende eksik değil aslında, düşünceli bir insan olduğumu düşünüyorum. kimsenin özel gününü unutmam, kimseyi zor gününde yalnız bırakmam. arar sorarım. ailemle zaten hep beraberim ama belli yaşa gelmiş insanlar olduğu için pek aktivitem yok. zaten ben fazla verici bir insan olduğum için olaylar böyle olduAşağıdakilerden hangisi sizde eksik?
-Belirli sıklıkta aramak
-Belirli sıklıkta hal hatır sormak
-Belirli sıklıkta mesajlaşmak
-Belirli sıklıkta görüşmek
-Hastalıkta, mutlu günde, ihtiyaç yanında olmak
-Doğumgünü ve özel günlerde kutlama ve hediye
-Belirli periyotlarda piknik/tatil/alışveriş/yemek
Aileyle; haftada 1, ayda 1, 2ayda bir düzenli bunlar sağlanmalı
Arkadaşla; iletişimin türü ve sıklığı kişiliğe göre belirlenir
Belirli sıklıkla olan bir iletişimi birden aksatmak; ancak ve ancak uyarı niteliği gereken olayda yapılır.
Karşı taraf sorduğunda istenmeyen şey net olarak söylenir ve daha sonra değişim varsa devam edilir.
Anahtar kelimeler: belirlik sıklık kavramını aksatmamak.
Kişiliğinizi ancak taze yaşanmış olayları yazdığınızda analiz edebiliriz. Vericiler bazen yargılayıcı, beklentici ve tüketici olurlar?hiçbirisi bende eksik değil aslında, düşünceli bir insan olduğumu düşünüyorum. kimsenin özel gününü unutmam, kimseyi zor gününde yalnız bırakmam. arar sorarım. ailemle zaten hep beraberim ama belli yaşa gelmiş insanlar olduğu için pek aktivitem yok. zaten ben fazla verici bir insan olduğum için olaylar böyle oldu
Daha çok gençsin, karşına birçok kişi çıkacaktır. Arkadaşlık ilişkileri benim için de oldukça önemli. İnsanız sevme , sevilme, anlaşılma, duygularımızı düşüncelerimizi paylaşma isteği olması çok doğal. Yaşayacağın tecrübelerle birlikte kiminle arkadaşlık kurup kurmaman gerektiğini anlarsın. Üstteki yorumunda yazdığın gibi bazı insanlar gerçekten çok bencil. Mezun olup bir yerde çalışmaya başladıktan sonra, ortamın değiştikçe çevren de genişler, yeni arkadaşlıklar kurarsın.21 yaşındayım aslında bakarsanız daha çok büyük değilim. evet biraz enerjisel olarak çekiyor olabilirim ama bir süredir artık içimde en küçük şüphede karşımdakini siliyorum bu şekilde kafam daha rahat ve umarım bu enerjiyi silebilirim böylelikle
ya işte bana garip gelen çevremdeki benimle yaşıt insanları böyle görmem. gençliklerini yaşıyorlar, ben gençliğimi doğru düzgün sürdüremiyorum. 1 yıldır anksiyeteyle uğraşıyorum. en büyük sebebi de içimde biriken şeyleri kimseye anlatamamak. hayat umarım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırır, teşekkür ediyorumDaha çok gençsin, karşına birçok kişi çıkacaktır. Arkadaşlık ilişkileri benim için de oldukça önemli. İnsanız sevme , sevilme, anlaşılma, duygularımızı düşüncelerimizi paylaşma isteği olması çok doğal. Yaşayacağın tecrübelerle birlikte kiminle arkadaşlık kurup kurmaman gerektiğini anlarsın. Üstteki yorumunda yazdığın gibi bazı insanlar gerçekten çok bencil. Mezun olup bir yerde çalışmaya başladıktan sonra, ortamın değiştikçe çevren de genişler, yeni arkadaşlıklar kurarsın.
Peki anksiyete için psikolojik destek alıyor musun?ya işte bana garip gelen çevremdeki benimle yaşıt insanları böyle görmem. gençliklerini yaşıyorlar, ben gençliğimi doğru düzgün sürdüremiyorum. 1 yıldır anksiyeteyle uğraşıyorum. en büyük sebebi de içimde biriken şeyleri kimseye anlatamamak. hayat umarım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırır, teşekkür ediyorum
hayır, üniversiteye gittiğim yerde devlette terapiye başlayacaktım ancak bir türlü randevularla vaktim uyuşmadı.Peki anksiyete için psikolojik destek alıyor musun?
ahhsjsjd yok bugün ağdalık konu yokKonu ağdaya kayarsa haber verin uykum var hepsini okuyamıyorum
Umarım en kısa sürede randevu bulursun. Randevu talebi yapıp bekleyebilirsin.hayır, üniversiteye gittiğim yerde devlette terapiye başlayacaktım ancak bir türlü randevularla vaktim uyuşmadı.
evet okul senesi açıldığında bakacağım tekrardan teşekkür ederimUmarım en kısa sürede randevu bulursun. Randevu talebi yapıp bekleyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?