Arkadaşlıklarla ilgili küçük bir soru :)

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Merhaba kızlar :)

Daha önceki konularımdan bilenler muhakkak vardır . Ailemden azıcık uzakta bir şehirde okuyorum ve seneye mezunum inşallah . Ev arkadaşlarımla ciddi bir sorun yaşayıp dönem ortasında '' Siz insansanız ben değilim '' diğerek evi terketmiştim .

Sonra 3 hafta kadar önce bir alt sınıftan bıcır bıcır 2 kız kendilerine 3.olmamı teklif ettiler . Birlikte bir kaç apart baktık sonra vize haftası , tatil derken hiç konuşulmadı . Bende daha 2 hafta Ankarada'yım . Okuduğum şehre gitmeyeceğim tatil yapıyorum :) . Döndüğümdeyse finaller derken bir aksaklık olacak gene . Kızları da çok iyi tanımıyorum . Onlar da koskoca 2 haftadır hiç iletişmediler benimle :)) Ben yakın arkadaşlarımla asla aynı eve çıkmam diyordum o yüzden bu kızlar biraz denize düşen yılana sarılır olayı oldu .

Erkek arkadaşımın çok yakın bir arkadaşının kız arkadaşı var . Kızla çok iyiyiz haftaya hep birlikte tatile falan gideceğiz . Bana gelir kalır çok sık . O eve çıkacaktı . Dün arkadaşlarıyla tartışıp çıkmıyorum dedi ve bugün bana teklif etti . Çok isterim onunla aynı yerde kalmayı dünya tatlısı bir kız çok da iyi .

Ama konuşulmuş bir durum var ortada . Diğer kızlara ne söylemeliyim sizce ?

eğer bu arkadaşınızın kız arkadaşıyla çıkacaksan diğer kızlara haber ver. sizden ses çıkmadı benim de durumum ortada bir arkadaş buldum siz çıkmayacaksanız ben onunla düşünüyorum gibisinden konuş. ve tecrübeyle sabittir, 3. olmak biraz zordur. hep bir kişi dışarıda kalır sıkıntı sık çıkar evde. ben de 3.ydüm çok kavga ettik. ve bu zamana kadar tanıdığım tüm 3'lüler kavgalı gürültülü ayrıldı.

bir de anladığım kadarıyla o ikiliye biraz da mecbur olduğun için düşüneceksin ve pek de samimi değilsin gibi. bir kaç kez fazladan düşün derim. diğer kızla iletişimin güçlüyse, eminsen anlaşabileceğinizden onunla düşünürdüm yerinde olsam. bir de erkek arkadaşıyla bozuşması vesaire durumunda sizin ilişkinizi de etkilemeyeceğinden filan emin olmalısın.

umarım iyi bir tercih yaparsın.

Diğer kızlarla yüzyüze görüşme imkanım yok mesaj atayım yarın en iyisi . ''Yok biz gelince ayarlayacağız '' derse o zaman sıkıntı olacak işte .

Yok o konuda emin gibiyim . Biz bir dönem ayrıldığımızda en çok yanımda olanlardan biri o oldu . Aramız bozulmaz bu tip bir durumda yani :)

Diğer kızlarla yüzyüze görüşme imkanım yok mesaj atayım yarın en iyisi . ''Yok biz gelince ayarlayacağız '' derse o zaman sıkıntı olacak işte .

Yok o konuda emin gibiyim . Biz bir dönem ayrıldığımızda en çok yanımda olanlardan biri o oldu . Aramız bozulmaz bu tip bir durumda yani :)

neden bilmem ama diğer kızlar pek uygunjmuş gibi gelmiyor baana hala arayıp sormamışlar filan.. en iyi kararı sen verirsin. ama iyice düşün ;)

Yani bunca zamandır bi hal hatır sorulması gerekirdi bencede .

Gene de kırmadan ne söylemeliyim bilmiyorum

belki onlar da sonradan böyle bir teklif yaptıkları için pişman olmuşlardır? yani sonuçta o kadar apart flan bakmışsınız geri dönmeleri gerekirdi. en azından hal hatır sormaları gerekirdi... ağızlarını yokla bence sesiniz çıkmıyor filan gibi onlar açmazsa konuyu sen aç.

Belkide bu arada onlar eve çıkmışlardır bile.
Telefon edin biz iki kişi eve çıkıyoruz deyin.
Onlarda hala çıkmadılarsa ona göre bakarlar

aslında bu uzun süredir sessizliklerini kullanarak vazgeçtiğinizi düşündüğümden kendime yeni bir ev arkadaşı buldum diyebilirsin
:30:

sözünü tut onları mağdur etme derdim , ama bi olur yoluna bak diğer kız olursa daha iyi olur erkek arkadaşında rahat olur evde istediğin gibi girer çıkarsınız .

Back
X