- Konu Sahibi reyyanelvan
kızlar sizce insan arkadaşını sahiplenmeli mi mesela planlarını ona gre yapmayan biriyle tartştığınıda nötr kalan kişi sizce arkadaş mıdr yani olması gereken bu mudur yoksa ben mi çok sahipleniyprm arkadaşlarımı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş biraz açık uçlu olmuş..eğer kişi arkadaşımsa çok da önemseyeceğim bir durum
yoktur ortada..ortak hareket edilir zaten..ama çok yakın dostlarımı sahiplenirim tabiki..
bu sahiplenmenin ölçüsü de önemli..kimseye baskı yapılamaz,herkes imkan ölçüsünde
planlar yapar..eğer arakadaşın birlikte planladığınız bir durumu senden farklı hayata
geçiriyorsa zaten sana karşı çok da samimi değildir,mesafe koymak istiyordur..![]()
24 yaşındayım hayatımda çok güzel arkadaşlıklar yaşadım hatta hayatımın en güzel ve eğlenceli günleri onlarla geçti ,şuan geriye dönüp baktığımda hiç biri için dostum diyemem çünkü hepimiz insanız ve çıkarlar söz konusu olduğunda dost diye bir şey kalmıyor insanın en iyi dostu kendidir ,hepimizn arkadaşları var ve sadece arkadaş okadar.. hepsi için kendimden hatta yeri geldi sevgilimden ödün verdim ama hata yapmışım .hayatında kalıcı olabilcek insanlara değer ver ve bu değerlendirmeyi çok iyi yap.çok şükür ki ben sevgilimden vazgeçmedim arkadaşlarım için öyle ortamda olmadı zaten ama arkadaşlarım için sevgilimi üzdüm ve pişmanım.baktım ki geride sağımda solumda o kalmış iyikide kalmışben sevgiliden örnek verdim .sen sen ol kimseyi kendinden fazla sahiplenme...
beni hiç sahiplenen bir arkadaşım olmadıhep ben sahiplendim ya da düşünceli ve ince oldum
![]()
aslında arkadaşlıktan kastım dost sanırım.dediğinz gii palan konusuna katılıyorm ama biriyle tartıştığmda nötr kalması dostumun yada dostum dediğm kişinin bana ters gelio sizcede ters bi durum değil mi ??
bende hep hayatmda ödün werdm arkadşlarm için ama çok doğru sylüyosn cnm kimse için değmiyo.fakaat bu huyumu değştremiyorm çok sahiplenp üzülüyorm.inş bende senn gbi yapabilirm ...