• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlıkta sahiplenme

reyyanelvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
112
0
26
Ankara
kızlar sizce insan arkadaşını sahiplenmeli mi mesela planlarını ona gre yapmayan biriyle tartştığınıda nötr kalan kişi sizce arkadaş mıdr yani olması gereken bu mudur yoksa ben mi çok sahipleniyprm arkadaşlarımı???

arkadaş biraz açık uçlu olmuş..eğer kişi arkadaşımsa çok da önemseyeceğim bir durum
yoktur ortada..ortak hareket edilir zaten..ama çok yakın dostlarımı sahiplenirim tabiki..
bu sahiplenmenin ölçüsü de önemli..kimseye baskı yapılamaz,herkes imkan ölçüsünde
planlar yapar..eğer arakadaşın birlikte planladığınız bir durumu senden farklı hayata
geçiriyorsa zaten sana karşı çok da samimi değildir,mesafe koymak istiyordur..:ssz:

arkadaş biraz açık uçlu olmuş..eğer kişi arkadaşımsa çok da önemseyeceğim bir durum
yoktur ortada..ortak hareket edilir zaten..ama çok yakın dostlarımı sahiplenirim tabiki..
bu sahiplenmenin ölçüsü de önemli..kimseye baskı yapılamaz,herkes imkan ölçüsünde
planlar yapar..eğer arakadaşın birlikte planladığınız bir durumu senden farklı hayata
geçiriyorsa zaten sana karşı çok da samimi değildir,mesafe koymak istiyordur..:ssz:

aslında arkadaşlıktan kastım dost sanırım.dediğinz gii palan konusuna katılıyorm ama biriyle tartıştığmda nötr kalması dostumun yada dostum dediğm kişinin bana ters gelio sizcede ters bi durum değil mi ??

24 yaşındayım hayatımda çok güzel arkadaşlıklar yaşadım hatta hayatımın en güzel ve eğlenceli günleri onlarla geçti ,şuan geriye dönüp baktığımda hiç biri için dostum diyemem çünkü hepimiz insanız ve çıkarlar söz konusu olduğunda dost diye bir şey kalmıyor insanın en iyi dostu kendidir ,hepimizn arkadaşları var ve sadece arkadaş okadar.. hepsi için kendimden hatta yeri geldi sevgilimden ödün verdim ama hata yapmışım .hayatında kalıcı olabilcek insanlara değer ver ve bu değerlendirmeyi çok iyi yap.çok şükür ki ben sevgilimden vazgeçmedim arkadaşlarım için öyle ortamda olmadı zaten ama arkadaşlarım için sevgilimi üzdüm ve pişmanım.baktım ki geride sağımda solumda o kalmış iyikide kalmış:16: ben sevgiliden örnek verdim .sen sen ol kimseyi kendinden fazla sahiplenme...

24 yaşındayım hayatımda çok güzel arkadaşlıklar yaşadım hatta hayatımın en güzel ve eğlenceli günleri onlarla geçti ,şuan geriye dönüp baktığımda hiç biri için dostum diyemem çünkü hepimiz insanız ve çıkarlar söz konusu olduğunda dost diye bir şey kalmıyor insanın en iyi dostu kendidir ,hepimizn arkadaşları var ve sadece arkadaş okadar.. hepsi için kendimden hatta yeri geldi sevgilimden ödün verdim ama hata yapmışım .hayatında kalıcı olabilcek insanlara değer ver ve bu değerlendirmeyi çok iyi yap.çok şükür ki ben sevgilimden vazgeçmedim arkadaşlarım için öyle ortamda olmadı zaten ama arkadaşlarım için sevgilimi üzdüm ve pişmanım.baktım ki geride sağımda solumda o kalmış iyikide kalmış:16: ben sevgiliden örnek verdim .sen sen ol kimseyi kendinden fazla sahiplenme...

bende hep hayatmda ödün werdm arkadşlarm için ama çok doğru sylüyosn cnm kimse için değmiyo.fakaat bu huyumu değştremiyorm çok sahiplenp üzülüyorm.inş bende senn gbi yapabilirm ...

aslında arkadaşlıktan kastım dost sanırım.dediğinz gii palan konusuna katılıyorm ama biriyle tartıştığmda nötr kalması dostumun yada dostum dediğm kişinin bana ters gelio sizcede ters bi durum değil mi ??

dostum değil,kardeşim dediğim birkaç kişi vardır.yerı geldi tartıştım,yeri geldi üzüldük.ama saygımızı kaybetmedik.ilk gün ki gibi samimiyet sıcaklık.eşe sevgiliye o anın getirisi sebebiyle tercih edilmiş olsamda,hala gözlerindeki değeri görmek çok güzel..sonradan kurulan dostluklar ne derece kalıcı tartışılır.çıkar,öne çıkma,ben her şeyi önce yaşayayım telaşı...yapımın kabul etmediklerine kolayca yol veriyorum,tabiki kalp kırmadan.mesafe koyarım,ben daha önemlıyim.tartışmalarıma destek verme olayına gelince,böyle bir durumla karşı karsıya kalmadım.ama kisınin ordki tutumu her seyi daha net görmeni saglar.yanlı değl,objektif olmak gerek.dost acıda söyler,ama acitmadan.,

bende hep hayatmda ödün werdm arkadşlarm için ama çok doğru sylüyosn cnm kimse için değmiyo.fakaat bu huyumu değştremiyorm çok sahiplenp üzülüyorm.inş bende senn gbi yapabilirm ...

valla canım bir an gelir tak eder öyle vazgeçersin ki. 3 yakın kız arkadaştık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi vardı elbet hepimizin hataları o hatalar birikiyordu içten içe içimde işte o bir an geldi her şey çirkinleşti ve bitti arkadaşm yaptığının çok büyük hata olduğunu anladıı çok yalnız kaldı o çoğu zaman tercih ettiği sevgilisi bile o yalnızlığını gideremedi ve bizi aradı ama iş işten çoktannnn geçmişti yokluğunu hiçte hissetmedik diğer arkadaşımla hatta iyikide çıkmış hayatımızdan dedik oan sanada nasip olsun inşallahh hayırlsııyla

çok yakın arkadaslarım baskalarıyla yakın olunca kıskanıyorum bozulduğumu biraz hissettiriyorum galibaa :S

Planlarını ona göre yapmayan derken ben tam anlamadım :26: Bence arkadaş o yokken sahiplenilmeli elbette arkasından konuşan varsa konuşturmamalı,iş çevrilmesine müsaade etmemeli.Ama yanyana sahiplenmek tuhaf oluyor avukatlık yapma gibi oluyor :1: Ama herkes kendini kollar yani ne zaman beni satacakları belli olmaz o sebepten de ben yine hep fedakarlık da yapsam,bana sırtını dönene anında sırtımı da dönerim..
Sahiplenme dediğin kıskanmak ise o da gereksiz çünkü en çok seni seviyorsa zaten yanındadır kıskanmaya gerek yok, başkasıyla daha çok eğleniyor onu daha çok seviyorsa bu seni rahatsız ediyorsa da sen de başkasını daha çok sev onunla gez olsun bitsin:9:

Back
X