- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
kızlar merhaba
34 yaşındayım. bu yaşıma kadar işim ve özel hayatım açısından başarılı bir hayat sürdüğümü söyleyebilirim ama arkadaş ilişkilerrinde sanırım başarısızım. ve ben galiba fazlaca iyiyim. eşim de öyle diyor. işyerinde yemeklerde sürekli görüştüğüm 3 arkadaşım var. apartmanda da komşuluk ilişkilerim iyi. ama sanırım ben fazla beklenti içindeyim. hem arkadaşlarımı hem de komşularımı her zaman arıyorum. biri bir yere gittiğinde vardın mı diye, hastaysa nasıl oldun diye, sanal ortam da bunalım bir şey yazdıysa ne oldu diye. ama beni kimse aramıyor. acaba ben çok şey mi bekliyorum yoksa ben de bir problem mi var. sizin arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz nasıl. işyeri dışında net üzerinden yada telefonda görüşür müsünüz. samimiyetin sınırı ne olmalı. ben de hata olduğunu düşünüyorum yapacağınız yorumlara göre hatamı bulmaya çalışacağım.
kızlar merhaba
34 yaşındayım. bu yaşıma kadar işim ve özel hayatım açısından başarılı bir hayat sürdüğümü söyleyebilirim ama arkadaş ilişkilerrinde sanırım başarısızım. ve ben galiba fazlaca iyiyim. eşim de öyle diyor. işyerinde yemeklerde sürekli görüştüğüm 3 arkadaşım var. apartmanda da komşuluk ilişkilerim iyi. ama sanırım ben fazla beklenti içindeyim. hem arkadaşlarımı hem de komşularımı her zaman arıyorum. biri bir yere gittiğinde vardın mı diye, hastaysa nasıl oldun diye, sanal ortam da bunalım bir şey yazdıysa ne oldu diye. ama beni kimse aramıyor. acaba ben çok şey mi bekliyorum yoksa ben de bir problem mi var. sizin arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz nasıl. işyeri dışında net üzerinden yada telefonda görüşür müsünüz. samimiyetin sınırı ne olmalı. ben de hata olduğunu düşünüyorum yapacağınız yorumlara göre hatamı bulmaya çalışacağım.
ayy senin değerini bilmiyorlar keşke senin gibi biri çevremde olsa arkadaşım olsa bence beklentileri hep sana yada senin önemsediğin kader onlar önemsemiyor diyebilirim hiç değişme hep böyle kal zaten değişemezsinde sanırım içten gelen birşey sende dışa vuruyosun oyuzden böyle kal benm ilşkilerimde karşılıklı onlarda arar sorar bende öyle yani
BENİM İNSAN İLİŞKİLERİM İYİDİR YANLIZ AYNI SORUNM BENDE DE OLUYO ARTIK KİMSE İLE MUHABBETİM YOK İŞDEKİ ARKADAŞLARLA DA İŞDE KONUŞUYORUM İNSAN BEKEDİĞİ KARŞILIĞI ALMAYINCA NE ÇOK ÜZÜLÜYO SIKMA CANINI CANIM SEN BUSUN NE KADAR ÇOK DRĞİŞMEK İSTESEN DE YAPIN BU CANIM BEN ARTIK MESAFELİYİM HERKESE YAKIN DOSTUM KARDEŞİM DEDİĞİM KİŞİ ARKADAŞ ÇEVRESİ GENİŞTİ BENİ ARAMAZDI ARADA BEN ARAR O DA MESAJ ATARDI SONRA ARKADAŞLARI TATİLE GİTSE YADA ARALARI AÇILSa TAK BANA DÖNERDİ BULUŞALIM EDELİM HEP KENDİ DERDİNİ ANLATIRDI BENİMKİNİ UMURSAMAZDI YAZ BAŞINDA YOLUMU AYIRDIM ZOR OLDU AMA DOĞRU BİR KADAR VERDİM
teşekkür ederim cevaplarınız için. gerçekten düşünüyorum ben fazla iyiyim sanırım. benim de bir arkadaşım vardı işyerinde. ben hep onunh odasına giderdim. o pek gelmezdi. çocuğu öksürse sorardım ne oldu diye. yaklaşık 3 aydır ben gitmiyorum o da daha hiç aramadı ne oldu, neden gelmiyorsun diye. koridorda karşılaşırsak merhaba diyip geçiyoruz,. insanlar mı değişik yoksa ben mi???bazen bayanlar arasındaki gereksiz kıskançlığın da işin içine girdiğini düşünüyorum nedense...
teşekkür ederim cevaplarınız için. Gerçekten düşünüyorum ben fazla iyiyim sanırım. Benim de bir arkadaşım vardı işyerinde. Ben hep onunh odasına giderdim. O pek gelmezdi. çocuğu öksürse sorardım ne oldu diye. Yaklaşık 3 aydır ben gitmiyorum o da daha hiç aramadı ne oldu, neden gelmiyorsun diye. Koridorda karşılaşırsak merhaba diyip geçiyoruz,. Insanlar mı değişik yoksa ben mi???bazen bayanlar arasındaki gereksiz kıskançlığın da işin içine girdiğini düşünüyorum nedense...
teşekkür ederim cevaplarınız için. gerçekten düşünüyorum ben fazla iyiyim sanırım. benim de bir arkadaşım vardı işyerinde. ben hep onunh odasına giderdim. o pek gelmezdi. çocuğu öksürse sorardım ne oldu diye. yaklaşık 3 aydır ben gitmiyorum o da daha hiç aramadı ne oldu, neden gelmiyorsun diye. koridorda karşılaşırsak merhaba diyip geçiyoruz,. insanlar mı değişik yoksa ben mi???bazen bayanlar arasındaki gereksiz kıskançlığın da işin içine girdiğini düşünüyorum nedense...
Ayyyy ne güzel.. Benim arkadaşım olur musunuz?? Ben de aynı dertten müzdaribim 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olurum olmaz mıyım...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar merhaba
Arayan var, aramayan var, insandan insana değişir. Sizin arayıp sormanız güzel bir şey. Ama onların aramaması sizin hatanız değil, kendi dertleriyle kendi sorunlarıyla uğraşıyorlar, alışkanlık halini almamış komşuyu arkadaşı arayıp sormak. Bunun samimiyet sınırıyla da bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Sadece... onlar öyle insanlar işte.kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?