• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlıktan sevgililiğe geçiş

bu aşk meşk durumları kendiliğinden gelişir sen beni kanka gibi görüyorlar demişsin sen arkadaş gibi davranıyorsun belkide umarım beyaz atlı prensini bulursun:asigim:

yardım edin kızlar:(
şöyle bir problemim var hep hoşlandığım kişilerle kanka oluyorum :D şaka gibi bi cümle ama böyle. yavaş yavaş bi karşılıklı yazışmalar msnde gece mesaj atmalar okulda biraz görüşme daha sonra dışarıda buluşma teklifi sonra buluşma bazen yine msn ama sonra bitiyor. çok iyi arkadaşız moduna geçiyorlar kanka naber'e dönülüyor. hatamı çözemedim:(

daha genel sorucak olursam bu ilk yazışma aşamasında arkadaşlıktan sevgililiğe geçiş için izlediğiniz taktikler var mı? msnde falan çok yazıştığım için acaba ulaşılır mı gözüküyorum? neler yapmalıyım. yoksa bu gidişle tonla kankam olcak :gitme:

parmağında oynatıyor seni sen olayın farkında değilsin.

taktik istiyorsun :roflol:

aç gözünü de oyuncağı olma:delphin:

karşındaki insanlar ciddi bir işe girmeye niyetleri olmadığından arkadaşlık adı altında yazış yapıyorlar hepsi bu..
sana birşey hisseden insan senle kanka moduna bağlamaz..

sen en iisi kimseyle arkadaş olma ..
pılı pırtını topla tek başına bir adada filan yaşa ..
yoksa memleketin bütün erkekleri ile kanka olup çıkacaksın :)))

ahhaha:)) genelde kanka diye başlar, sonra ben hep seni sevdim derler ama, bu da başka bişey tabi:)

kankadan hemen sevgiliye nasıl dönüşüyo onuda anlamış değilim.ozaman bir kızla erkek normal arkadaş veya kanka olamaz her kanka sevgili olsa neler olurdu
bu tür şeylerin taktiği olmaz herşey kendiliğinden gelişir zaten

tabi kadın olarak her zaman kendini agardan satmayı öneririm...fakat şuna takıldım...bence kanka,arkadaş sevgili bunlar ayrı kavramlar ve karşılıklı olarak karıştırılmaması gerektigini düşünüyorum...bende eşimle ilk tanıştıgımda bir süre durum normal seyrindeydi fakat kanka degildik her ikimizde ne hissettigimizi bilip ona göre yönümüzü belirledik...benim gercekten kankam dedigim erkekler var ararım sorarım onlarda keza öyle eşimlede araları çok iyi kız arkadaslarını bilirim dertlerini dinlerim çözümler üretirim ama dedigim gibi bu kavramları ayırtetmeyi ögren ve tavrını cok net koy...o zaman böyle kafan karışmaz....

Hem kanka hem sevgili sonra yine kanka! Demek ki sevgili olunmamış! Yani sevgili başka bir şey! Kanka denilen birinden elbette ayrılmış olması alzım..Bence...

Kankadan hemen sevgiliye pat diye dönüş olmaz ki..

Oluyorsa zaten kanka olmamıştır.

Arkadaşlıktan sevgiliye dönüşe gelince de,o da arkadaş değildir.

Sevgili olmaya çalışan ve bunu en iyi arkadaşken terfi ederek yapabilceğini sanan erkeklerin fikridir genelde bu davranış..

Kankadan yada arkadaştan sevgiliye terfi sakat ve zor iştir.

Tavsiye etmem .

biz 4 sene aynı sınıftaydık arkadaştık okul bitti birden olaylar kendiliğinden gelişti şimdi 6 aydır çıkıyoruz Şeniz

Back
X