• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ayrılık aşamasındayız

Ben ilk tanıştığımız zamanlarda onu kandırmak istemediğimi söyleyip başımdan bir nişanlılık birde sevgililik geçtiğini ve birliktelikte yaşandığını anlatmıştım.
O size anlattı mı kaç sevgilisi olmuş kaç kişiyle yatmış, niye sormadınız? Madem öyle siz de şimdi sorun, sen kaç kişiyle beraber oldun flört ettin diye. Kötü gidecek evlilik burada başlıyor, kendinizi kusurlu mal satar gibi defolu göstermişsiniz. Bu kadar olay oluyor kadınlar çocukla sürünüyor, okumuyor musunuz şahit olmuyor musunuz, şu adamlar için şehir değiştirilip iş kariyer bırakılır mı? Yöneticiymişsiniz, şimdi bankada bayağı kıdemli bir çalışandınız. Evlilik otursun huyundan suyundan tam emin olayım demeden senesi dolmadan çocuk yapıyorsunuz. Görücü usulü kendiniz tanımadan etmeden evlenmişsiniz tamam da hemen çocuk niye?

Adamın durumu da yok, devamlı geçim derdi maddi sıkıntı. Hem kadın işini geride bıraksın çalışmasın, hem ekonomik zorluk yaşansın hem de çocuk yapalım. Bu kadar hakaret işitip psikolojik şiddet görüp hala yuvamı kurtarayım derdindesiniz ama o yuvanız baştan hiç olmamış. 6 yaşındaki çocuğa yazık değil mi? Şimdi siz de görmüyor duymuyor yazarsınız çünkü burada genelde öyle oluyor. Karı koca devamlı evde hır gür şiddet var ama o çocukların gözleri kulakları o anlarda mühürleniyor.

Yapacağınız ilk şey işe geri dönmek, pes etmeyin mutlaka işe girin. Adamın iki dudağının arasında bırakmayın kendinizi çocuğunuzu.

Herkese merhaba, eşimle 7 senedir evliyiz ve 6 yaşinda bir oğlumuz var. Maddi sorunlar dışında hiç sorunumuz olmadı. Hep birlikte bi arada ve mutlu yaşadik. 1 ay önce eşim birden benim evlenmeden önce yaşadığım şeyleri kafaya takmaya başladi. Ben ilk tanıştığımız zamanlarda onu kandırmak istemediğimi söyleyip başımdan bir nişanlılık birde sevgililik geçtiğini ve birliktelikte yaşandığını anlatmıştım. Bunlari bilerek ve kabul ederek evlendi benimle. Şimdi 1 aydır deliye dönmüş durumda her gün içiyor ve sürekli bana hakaretler ediyo. Psikolojik ve birazda fiziksel şiddetle bana sürekli ayrıntılar sorup duruyo. Aradan 10 yil geçmiş ve ben çoğu şeyi hatirlamiyorum bile ama asla bana inanmiyo ve sürekli geçmişteki kişiyi düşündüğümü söyluyo ona git diyo. Benim asla öyle bir durumum olmadı ve eşimide hep sevdim.
Nereye varır bilmiyorum, az önce aile ve sosyal hizmetler bakanlığından aile danışmanlığı için randevu talebinde bulundum. Çünkü ücretli bir merkeze gidecek durumumuz da yok. Daha önce bu merkezlere giden ve sorununu çözebilen oldu mu? Ailemi yıkmak istemiyorum 😔
Fiziksel şiddet varsa evlilik kurtarılmaz.

Bunu bende düşündüm ama beni aldatabileceği pek bir fırsatı yok gün içinde işi gereği gezecegi yerlere coğunlukla beraber gidiyoruz. İşi biter bitmez hemen eve gelir. Aksamlari, haftasonlari hep beraberiz hic arkadaşlarıyla bile tek çıkmaz ailece görüşürüz. Ki zaten öyle bir parasıda yok, maaşı yatınca hepsini benim hesaba atar tüm faturalar, kira, harcamayla ben ilgilenirim. Daha önce yasal takibe girdiği için kredi kartı dahi yok. O yüzden bu Aldatma konusu üzerinde durmadım açıkçası 🙄
Her aldatma gezerek, tozarak, hediyeler alarak olmuyor ki.evde bir yarım saat 1 saat görüşüyor olabilirler.

O size anlattı mı kaç sevgilisi olmuş kaç kişiyle yatmış, niye sormadınız? Madem öyle siz de şimdi sorun, sen kaç kişiyle beraber oldun flört ettin diye. Kötü gidecek evlilik burada başlıyor, kendinizi kusurlu mal satar gibi defolu göstermişsiniz. Bu kadar olay oluyor kadınlar çocukla sürünüyor, okumuyor musunuz şahit olmuyor musunuz, şu adamlar için şehir değiştirilip iş kariyer bırakılır mı? Yöneticiymişsiniz, şimdi bankada bayağı kıdemli bir çalışandınız. Evlilik otursun huyundan suyundan tam emin olayım demeden senesi dolmadan çocuk yapıyorsunuz. Görücü usulü kendiniz tanımadan etmeden evlenmişsiniz tamam da hemen çocuk niye?

Adamın durumu da yok, devamlı geçim derdi maddi sıkıntı. Hem kadın işini geride bıraksın çalışmasın, hem ekonomik zorluk yaşansın hem de çocuk yapalım. Bu kadar hakaret işitip psikolojik şiddet görüp hala yuvamı kurtarayım derdindesiniz ama o yuvanız baştan hiç olmamış. 6 yaşındaki çocuğa yazık değil mi? Şimdi siz de görmüyor duymuyor yazarsınız çünkü burada genelde öyle oluyor. Karı koca devamlı evde hır gür şiddet var ama o çocukların gözleri kulakları o anlarda mühürleniyor.

Yapacağınız ilk şey işe geri dönmek, pes etmeyin mutlaka işe girin. Adamın iki dudağının arasında bırakmayın kendinizi çocuğunuzu.
Internette kadinlar paraya bakiyor diye zırlayıp duran adamlara buraları okutmak lâzim.

Evet takıntı haline getirmiş. Kendide ben bile bukadar takıntılı olduğumu bilmiyordum dedi. Bende depresyon için ilaçlar kullanıyordum bıraktım evde 2 kutu filan var, iyi olduğumuz ara ver ben onlardan içeyim dedi düşünmekten uyuyamıyorum bile dedi. Danışman yönlendirirse gider belki
Ne tipler var ya.sokakta görsen tanımazsin o kişiyi.

Nişan attığını tabiki söylemeli ya da birliktelik yaşadığını ataerkil toplumda yaşıyoruz ve maalesefki bu konular belli kesim için tabu olmaya devam ediyor.
Yani aslinda mantıksiz.kafası bu şekilde çalişan söylesen de sorun ediyor saklasan, bir şekilde öğrense de sorun ediyor.birşey değişmiyor aslinda.

Back
X