- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Satir arasi
Evet iş başvurusu yapıyorum. Henüz dönüş olmuyor ama devam ediyorum. Bulacağım insallahÇocuğunuz çalışmanıza engel değil. İş aramaya başlayın. Eşinizin durumu düzelmezse mecbur çalışacaksınız yalnız kalacaksınız çünkü. Şimdiden işinizi oturtmanız lazım.
Artık bende bitirme kararı aldim. Böyle yürümez artık.Çocuğunuz okul yaşına gelmiş zaten bebek değil.Çalışma geçmişinizde var.Müşteri temsilciliği,online işlere de bakabilirsiniz.7 senenin sonunda eski mevzuların aniden hortlaması hayatın olağan akışına aykırı.Ya eşiniz aldatıyor,ya psikolojik sorunları var ya da sizin burada paylaşmadığınız bir mevzu olabilir.Bunlar demiyorum ama eski ilişkileriniz ile ilgili bir stalklama,mesaj,konuşma vs olduysa tetiklenmiş olabilir.Fakat bu durum şiddeti,hergün içip hakareti mazur görmez hiç normal değil.Bu kadar kafasına takıyorsa sağlıklı bir evlilik olmaz.Kendiniz ve evladınız için yapacağınız şey yolları ayırmak olur.
Ayrılacağım, kendi ayaklarım üstünde durabilirim.7 sene sonra mı aklına gelmiş bu ? Birinden bir şey mi duydu. Seneler sonra bunu ortaya atmışsa sineye çekmiştir belli. Kocanın yaptığı çok büyük terbiyesizlik seneler sonra Üstelik herşeyi bilipte kabul ettikten sonra ne bu paranoyaklık geçmişe takıntılık. Söyledigi onca şeyden sonra evli kalma derim Böyle bir adamla hala evli kalmak istediğine inanmak istemiyorum hayatında başka biri de olabillr manipüle etmesin seni
Evlliğimiz tanıdık vasıtasıyla olmuştu, başkasından duymadan ben söylemek istedim. Ozaman sorun etmedi, kabuletti ama birden bire çıkardı karşıma.Niye anlatılır ki eşe önceki yaşananlar.Dürüstkük bu değil ; paylaşılacak durum olur ,paylaşılmayacak durum olur.Belki içinde hep sorun etti ,sana belli etmedi.Şimdi taşıyamıyor olabilir, insan gençlikte önemsemediği bazı şeyleri yaş aldıkça takıntı haline getirebilir.Mutlaka tedavi olsun,ben kendi başına aşabileceğini sanmıyorum.
Gerçekten maddi sorunlar dişinda bi sorunumuz olmadi. Bi dükkan açmıştık olmadi, yinede beraber toparladık. Şimdi birden ne duysa hersey yıkıldı. Ya dendiği gibi Aldatma vardı ve ben anlayamadım ya da başka birsey. Ama artık cok yoruldum, bitmesi en hayırlısı.7 yıldır mutlu bir evliliğin olduğuna da zerre kadar inanmadım bu arada. Anlatsan neler çıkar kim bilir.