• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ayrılık aşamasındayız

Çocuğunuz çalışmanıza engel değil. İş aramaya başlayın. Eşinizin durumu düzelmezse mecbur çalışacaksınız yalnız kalacaksınız çünkü. Şimdiden işinizi oturtmanız lazım.
Evet iş başvurusu yapıyorum. Henüz dönüş olmuyor ama devam ediyorum. Bulacağım insallah
Çocuğunuz okul yaşına gelmiş zaten bebek değil.Çalışma geçmişinizde var.Müşteri temsilciliği,online işlere de bakabilirsiniz.7 senenin sonunda eski mevzuların aniden hortlaması hayatın olağan akışına aykırı.Ya eşiniz aldatıyor,ya psikolojik sorunları var ya da sizin burada paylaşmadığınız bir mevzu olabilir.Bunlar demiyorum ama eski ilişkileriniz ile ilgili bir stalklama,mesaj,konuşma vs olduysa tetiklenmiş olabilir.Fakat bu durum şiddeti,hergün içip hakareti mazur görmez hiç normal değil.Bu kadar kafasına takıyorsa sağlıklı bir evlilik olmaz.Kendiniz ve evladınız için yapacağınız şey yolları ayırmak olur.
Artık bende bitirme kararı aldim. Böyle yürümez artık.
7 sene sonra mı aklına gelmiş bu ? Birinden bir şey mi duydu. Seneler sonra bunu ortaya atmışsa sineye çekmiştir belli. Kocanın yaptığı çok büyük terbiyesizlik seneler sonra Üstelik herşeyi bilipte kabul ettikten sonra ne bu paranoyaklık geçmişe takıntılık. Söyledigi onca şeyden sonra evli kalma derim Böyle bir adamla hala evli kalmak istediğine inanmak istemiyorum hayatında başka biri de olabillr manipüle etmesin seni
Ayrılacağım, kendi ayaklarım üstünde durabilirim.
Niye anlatılır ki eşe önceki yaşananlar.Dürüstkük bu değil ; paylaşılacak durum olur ,paylaşılmayacak durum olur.Belki içinde hep sorun etti ,sana belli etmedi.Şimdi taşıyamıyor olabilir, insan gençlikte önemsemediği bazı şeyleri yaş aldıkça takıntı haline getirebilir.Mutlaka tedavi olsun,ben kendi başına aşabileceğini sanmıyorum.
Evlliğimiz tanıdık vasıtasıyla olmuştu, başkasından duymadan ben söylemek istedim. Ozaman sorun etmedi, kabuletti ama birden bire çıkardı karşıma.
7 yıldır mutlu bir evliliğin olduğuna da zerre kadar inanmadım bu arada. Anlatsan neler çıkar kim bilir.
Gerçekten maddi sorunlar dişinda bi sorunumuz olmadi. Bi dükkan açmıştık olmadi, yinede beraber toparladık. Şimdi birden ne duysa hersey yıkıldı. Ya dendiği gibi Aldatma vardı ve ben anlayamadım ya da başka birsey. Ama artık cok yoruldum, bitmesi en hayırlısı.

Ayrılmayı kafaya koymuş açık arıyor.

Çocuğunuz çalışmanıza engel değil. İş aramaya başlayın. Eşinizin durumu düzelmezse mecbur çalışacaksınız yalnız kalacaksınız çünkü. Şimdiden işinizi oturtmanız lazım.
Evet iş başvurusu yapıyorum. Henüz dönüş olmuyor ama devam ediyorum. Bulacağim insallah
Çocuğunuz okul yaşına gelmiş zaten bebek değil.Çalışma geçmişinizde var.Müşteri temsilciliği,online işlere de bakabilirsiniz.7 senenin sonunda eski mevzuların aniden hortlaması hayatın olağan akışına aykırı.Ya eşiniz aldatıyor,ya psikolojik sorunları var ya da sizin burada paylaşmadığınız bir mevzu olabilir.Bunlar demiyorum ama eski ilişkileriniz ile ilgili bir stalklama,mesaj,konuşma vs olduysa tetiklenmiş olabilir.Fakat bu durum şiddeti,hergün içip hakareti mazur görmez hiç normal değil.Bu kadar kafasına takıyorsa sağlıklı bir evlilik olmaz.Kendiniz ve evladınız için yapacağınız şey yolları ayırmak olur.
Artık bende bitirme kararı aldim. Böyle yürümez artık.
7 sene sonra mı aklına gelmiş bu ? Birinden bir şey mi duydu. Seneler sonra bunu ortaya atmışsa sineye çekmiştir belli. Kocanın yaptığı çok büyük terbiyesizlik seneler sonra Üstelik herşeyi bilipte kabul ettikten sonra ne bu paranoyaklık geçmişe takıntılık. Söyledigi onca şeyden sonra evli kalma derim Böyle bir adamla hala evli kalmak istediğine inanmak istemiyorum hayatında başka biri de olabillr manipüle etmesin seni
Ayrılacağım, kendi ayaklarım üstünde durabilirim.
Niye anlatılır ki eşe önceki yaşananlar.Dürüstkük bu değil ; paylaşılacak durum olur ,paylaşılmayacak durum olur.Belki içinde hep sorun etti ,sana belli etmedi.Şimdi taşıyamıyor olabilir, insan gençlikte önemsemediği bazı şeyleri yaş aldıkça takıntı haline getirebilir.Mutlaka tedavi olsun,ben kendi başına aşabileceğini sanmıyorum.
Evlliğimiz tanıdık vasıtasıyla olmuştu, başkasından duymadan ben söylemek istedim. Ozaman sorun etmedi, kabuletti ama birden bire çıkardı karşıma.
7 yıldır mutlu bir evliliğin olduğuna da zerre kadar inanmadım bu arada. Anlatsan neler çıkar kim bilir.
Gerçekten maddi sorunlar dişinda bi sorunumuz olmadi. Bi dükkan açmıştık olmadi, yinede beraber toparladık. Şimdi birden ne duysa hersey yıkıldı. Ya dendiği gibi Aldatma vardı ve ben anlayamadım ya da başka birsey. Ama artık cok yoruldum, bitmesi en hayırlısı.

sizi tanıyan birisi geçmiş ilişkinizi ona yeniden hatırlatmış olabilir mi ?
Bu kadar sene sonra birden bu konuları açması normal değil
Ya da ayrılmak istiyor ve sizi yıldırmak için bu yolu seçiyor
Onu aldattığımı dair rüya gördüğünü söylüyor. Belkide öyle birşeyler var ama anlatmıyor.

Onu aldattığımı dair rüya gördüğünü söylüyor. Belkide öyle birşeyler var ama anlatmıyor.
Kocanız namusunuzu diline dolamış , anasına da anlatmış yavaş yavaş yayar sağa sola da utanmaz arlanmaz,o yüzden işler daha da içinden çıkılmaz bir hale gelmeden def edin bunu.

Terbiyesiz ahlaksız ya karısına çocuğunun anasına dediklerine bak.

Çok saçma hepimiz buna benzer rüyalar görürüz :) yani ben görüyorum ama sabah eşime saldırmıyorum. Emin ol kimsede rüyada gördüm diye eşine sorun çıkarmıyordur.

Nişan attığını tabiki söylemeli ya da birliktelik yaşadığını ataerkil toplumda yaşıyoruz ve maalesefki bu konular belli kesim için tabu olmaya devam ediyor.

parasız adamın aldatma ihtimali düşüktür de, psikolojik sıkıntıları baş göstermiş olabilir. geçmişe takılıp kalması, durduk yere bazı şeylerin üstüne gitmesi bunu gösteriyor. bu da sıkıntılı bir durum. yardım alması lazım. sakince buna ikna etmeye çalışın.

Evet takıntı haline getirmiş. Kendide ben bile bukadar takıntılı olduğumu bilmiyordum dedi. Bende depresyon için ilaçlar kullanıyordum bıraktım evde 2 kutu filan var, iyi olduğumuz ara ver ben onlardan içeyim dedi düşünmekten uyuyamıyorum bile dedi. Danışman yönlendirirse gider belki
Eşinde ağır depresyon var. Bu durumu yaşamış biri olarak söylüyorum insanın umrunda olmayan şeyler bile kocaman dağ oluyor üzerinde. Hep aynı seyleri düşünmekten uyuyamaz nefes alamaz hale geliyor insan. 20 yil önceki seyleri bile hatırlamaya başlıyorsun

ben de böyle biriyle az daha gelecek dusunuyordum, takıntılı idi, kimi kaç kez öptün kaç sn sarıldın dedigini hatırlıyorum korkunc. allah sabır versin takıntılı ve hasta bir kendisi, kimsenin hasta oglunu iyileştirmek zorunda değilsiniz. kesinlikle ya kafadan kontak ya da bir bok yiyor. allah bildigi gibi yapsın o adamı, kendisi allah bilir neler yapmıstırda geçmişinde ama sizi eleştirir anca. bundan önce hiç mi sorun yoktu hep iyi miydiniz şiddeti alkolü ya da ne biliyim size hakareti var mıydı? 1 gecede mi böyle oldu? Allah sabır versin:KK35:

Yazık..erkeklere neler oluyor yahu

ben de böyle biriyle az daha gelecek dusunuyordum, takıntılı idi, kimi kaç kez öptün kaç sn sarıldın dedigini hatırlıyorum korkunc. allah sabır versin takıntılı ve hasta bir kendisi, kimsenin hasta oglunu iyileştirmek zorunda değilsiniz. kesinlikle ya kafadan kontak ya da bir bok yiyor. allah bildigi gibi yapsın o adamı, kendisi allah bilir neler yapmıstırda geçmişinde ama sizi eleştirir anca. bundan önce hiç mi sorun yoktu hep iyi miydiniz şiddeti alkolü ya da ne biliyim size hakareti var mıydı? 1 gecede mi böyle oldu? Allah sabır versin:KK35:
Tekirdağli alkol kullanmayı sever ama herhangi bi taşkınlık olmazdi. Tam tersi daha neşeli konuşkan komik biri olurdu. İçinden canavar çıktı resmen. Hafta içi içmiyor, eve gelip yemek yiyip balkona oturup geceye kadar kafasinda kuruyo. Ya da sahile inip orada tek başına kuruyo. Durmadan kurup duruyo. Bugün; ayrılıyoruz için rahatladı mı bari' dedim. 'Sevgilin bekliyordur kavuşursunuz işte'dedi. Bende muhatap dahi olmamaya karar verdim. Artik bu laflarına tahammülüm kalmadı.

Eşinizin tavırları normal değil. Kumarda yüksek miktar batırmış olabilir. Psikolojisi bozulmuş, napacağı belli olmaz. O evden uzaklaşın

Psikolojik ve birazda fiziksel şiddetle bana sürekli ayrıntılar sorup duruyo.

Arkadaşım adam kafayi yemiş.
Yıllarca bastırdığı ne varsa çıkmış ortaya
Bu adamın yanında can güvenliğin yok , kendine dikkat et.
Telefonuna kades indir
Sana elini sürmeye yeltendigi an bas
Mümkünse de cocugunu al o evden uzaklaş

aldatııy
Tekirdağli alkol kullanmayı sever ama herhangi bi taşkınlık olmazdi. Tam tersi daha neşeli konuşkan komik biri olurdu. İçinden canavar çıktı resmen. Hafta içi içmiyor, eve gelip yemek yiyip balkona oturup geceye kadar kafasinda kuruyo. Ya da sahile inip orada tek başına kuruyo. Durmadan kurup duruyo. Bugün; ayrılıyoruz için rahatladı mı bari' dedim. 'Sevgilin bekliyordur kavuşursunuz işte'dedi. Bende muhatap dahi olmamaya karar verdim. Artik bu laflarına tahammülüm kalmadı.
aldatılıyorsunuz.. gözünüzü açın

İçkinin böyle bir etkisi olabileceğini herkes bilir hep gülüp oynayacak değil ya
Adam yıllardır alkolikmiş bu dediğinizden onu anlıyorum
Nefret ederim içip içip soytarılık yapan karısına falan sarılan adamdan. Daha neşeli konuşkan değil cıvıktır o.

Bunu bende düşündüm ama beni aldatabileceği pek bir fırsatı yok gün içinde işi gereği gezecegi yerlere coğunlukla beraber gidiyoruz. İşi biter bitmez hemen eve gelir. Aksamlari, haftasonlari hep beraberiz hic arkadaşlarıyla bile tek çıkmaz ailece görüşürüz. Ki zaten öyle bir parasıda yok, maaşı yatınca hepsini benim hesaba atar tüm faturalar, kira, harcamayla ben ilgilenirim. Daha önce yasal takibe girdiği için kredi kartı dahi yok. O yüzden bu Aldatma konusu üzerinde durmadım açıkçası 🙄
Kaşla göz arasında neler neler çevirenler var çok emin olma derim. Eşiniz farkında olmadan yansıtma yapmış gibi geldi bana da. Kendi fantazisini sizin üzerinize yıkmaya çalışıyor gibi. İyi ki varsın Sigmund Freud 😂

Back
X