arkadaşlkar neolur bana fikir verrriin.

emineem1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
16
5
1
43
arkadaşlar ben izmirde oturuyorum.112sendr evliyim ve aynı mahllede oturuyorm.yaklaşık 1 ay önce 2 sokak ötemize bir aile taşındı.16 yaşında uzn boylu akli dengesi yernde olmyn bir oğullar var.ve bizim sokağa gelip çocuklarımı rahatsız ediyor.defalarca tehditlerde bulunmş çocuklara.geçenlerde kızımı sıkıştımş yolda.yinede sessiz kaldım.üzerine gitmek istemedim..birkaç defa aileiyl konuşmak için evine gittm. ev kapı duvar.annesi gezmeye gitmiş.dün ise annesi gelmiş benim çcuklarn hiç suçu yok iken dövdünüz diye bağımış.bende dayanamadım kavga ettik kadınla.. polis geldi.. hi bir şey yapmadan gitti..napıcam bana akıl veriiiin..

Çocuklarınızı tek başına sokağa göndermeyin.
Oyun oynayacakları zaman başlarında durun.

Çocuklarınızı yanlarında siz yokken kesinlikle sokağa falan bırakmayın.

Bence şimdiye kadar bıraktığınız hata zaten.

mahallede raatsız ma kimse esni çıkamıyo... geçen okula kadr takip etmiş kızımı .kaç tane çocuğu dövmş mhallde.anneside gayet pişkince glmiş. ahkam kesiyo.sahip çıkmıyo

Bencede sokağa bırakmayın bu 1 gun 2 gun degil.Genç sokağiniza gelince Eşiniz gence çocuklarindan uzak durmasi icin göz dağı versin.Çocuklariniz kac yaslarinda onlara gencin karsisinda korkmalarini önleyin.Etkilenmesinler.

pols hiç birşey yapamazmış.dünkü polisler öylededi.şikayeçi olursak iş büyürmüş.kaynanaında gözü korktu.oğluna bi zarargelicek diye. şikayette edemyorz

Son düzenleme:
yani annesi babası kapı kapı gezicek..ben onun çocuğunun khrınımı çekiceem. bumu yani.benim tek istediğim çocuğuna sahp çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…