Arkadaşsınız sanmak

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
363
arkadaş deyip ona candan davranırsınız ya oda sizi yok sayar...
arkadaşım der zor günlerinde yanında olursunuz ya yanında oldugunuzu ve onun için zamanını ve birkaç seyinizden ödün verdiğini düşünmez ya........
arkadaşım benim der onun sıkıldığını hissedip onun sıkıntısını almak için ve kafasını dagıtmak için şebeklikler,hikayeler anlatırsınız ya oda bunun farkına bile varmaz sadece ve sadece tek farkettiği o ortamdakilere yarandıgınızı sanması ve ilgi çekmeyi amaçladıgınızı düşünmesi var ya hani işte o sizi mahvedendir.......
fisfisfisARKADAŞIMSIN sen benim der ve arkanızdan farklı düşünür, arkadaş gibi görünür aslında bir yabancı gibi davranır,arkadşım der içi ile dışı farklı düşünür ,arkadaşım der başka ortamlarda sizin arkanızdan atar tutar ve siz bunu sonradan duyar veeee içten içe kırılırsınız ya işte nedir bu?ARKADAŞLIK MI?

:çok üzgünüm:BENıM DOST OLARAK ARKADAŞ OLARAK SEVıP SAYDIKLARIM MEGER BıRER YABANCIYMIŞ...............
HEH HEEEEEE
ARKADAŞLIK NEDıR SıZ CEEE NE ???kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Birde hem suçlu olup aylarca konuşmaz sizi dinlemeden yargılar kendi kenddine kuruntu yapar.ve bir senaryo yazıp kinle davranırlar ya hani sizde herşeye ragmen barışmak için ilk adımı atarsınız ve tüm herşeyi acıga kavuşturursunuz ondan samimi bir ilişki istersiniz önce ok verilir sonra iseeeeeee ...........................................

Nedir bu sizce? cadıarzu

ortak paydası sevgi olan iki kişidir bence arkadaşlıkçç..

birbirini çekemeyen, kuyusunu kazan, arkadaşının mutluluğuyla mutsuz olanlar var kii işte onlar arkadaş değil akrep akrep

allah bizi bu tarz arkadaşlıklardan korusunn

Madem kötü yönlerini biliyorsun o zaman niye hala arkasından düşünüyorsun ki... kaybedeb kendisi olur boşver. Ben böyle insanı bir kalemde silerim.

Arkadaşlık nedir sorusunun yanıtı ise bence : "artık bu zamanda gerçek olmayan şeydir" şeklinde cevaplayabilirim.

tamda dün yaşadığım arkadaş kazığının üzerine geldi bu konu...
Arkadaşım dersin,yardım ister..
Kurtar beni telefon sapığından.. (bu arada sapık bayan olduğunu söylenir)
Tamam dersin,numaranı verirsin...
Cesur yüreksin ya sen yada arkadaşımdır zorda kalmış dersin.
Telefonun yabancı bir numaranın çalmasıyla açarsın..
Arkadaşındır ya,rahat bırak dersin...
ama oda ne telefondaki erkektir...:1shok:
ve durum anlatılan gibi değildir..
Arkadaş eski sevgilisine çağrı yapmıştır...:uhm:
Eski sevgilisi de arkadaşını gizliden rahatsız etmektedir....:uhm:
Yeni sevgili durumu öğrenince arayanın numarasını ister...
Kötü durumda kalan arkadaş kendini kurtarmak için arkadaşını kullanmaya kalkmıştır...
(eski sevgili değilde,kız arkadaşı rahatsız etmiş havası yaratılmıştır çünkü)
Olay ortaya çıkıncada kıyamet kopar...

Öğrendiğim şey ise, her insandan arkadaş olmaz....
Arkadaş dediğin arkadaşını harcamaz......
a.s

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnfisfisfis

cok dogru söylüyosun canım ama ben silemiyorum öle yaaaa:1shok:

seni cok cok iyi anlıyorum canım geçmiş olsun diorum üzgünüm ama bende cok kazık yedim ve hala akıllanmıyorummmmmm.offf offffffsenağlama

ınsana insan denmez,kendini bulmayınca
Gönül bir viranedir sevgiyle dolmayınca.
Öze dön bırak teni,sever isen kendini
Yolda kalırsın inan Allah la olmayınca senağlama

Bence arkadaşlık insanı mutlu ettiği ; arkadaş da insanın hayatını kolaylaştırdığı müddetçe sürer...

Tıpkı evlilik gibi , yuva gibi, arkadaşlıkta da mutluluktur aslolan.. Bana mutsuzluk veren , bende gerginliğe sebep olacak , bencil , anlayışsız bir arkadaşlık bana göre değil...

Beni seven , sevdiğini iddia eden insanlar bunu bana yapmaz zaten..Bile bile üzmez beni...

Üzeni de kesip atarım hayatımdan , dönüp bakmam bile...

arkadaşlık ve dostluk ikiside ayrı kavramlar herkes benim arkadaşım olabilir ama dostum olması çok zordur

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım herseyi tek taraflı düşünmemek lazım bence tabiiii
kimseye kinle davranmam ama doğru kırgınsam yok sayarım
suçlu değilsem ozur dilemem ilk adım atmam suçluysam ozur dilerim
samimi ilişkiler zamanla düzelir emek ister :hooray:

arkadşım der içi ile dışı farklı düşünür ,arkadaşım der başka ortamlarda sizin arkanızdan atar tutar ve siz bunu sonradan duyar veeee içten içe kırılırsınız ya işte nedir bu?ARKADAŞLIK MI?
kimsenin arkasından olmayan bişeyi solemem hayatta
ama kırılmıssam bişeye bi onu dertlesmek anlamında soylerim içimde dışımda aynı düşünür

bir senaryo yazıp
karsındaki insan şizofren değil canım gerçek hayatta yasayan ve ayakları gayet yere basan biridir belkide:1closedeyes: sana oyle geliyodur

bence o kadar karamsar olmayın kızlar benim en az 5 6 tane dostum var gercek dost yeri gelir bişeyler danışırım yeri gelir guzel vakit geçiririm onlara giderken asla acaba rahatsız eder miyim diye düşünmem yanlarında ağlarım ooo herseyımı anlatırım ama doğru insanları secmek lazım tabiki çünkü paylaştıkça kendinimi yeniliyorum iyi hissediyorum ama dostlarım olmasa kendimi çok kotu hissederim kendimi geliştiremem sosyallesemem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…