- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
- Konu Sahibi MATMAZEL87
-
arkadaşlık ve dostluk ikiside ayrı kavramlar herkes benim arkadaşım olabilir ama dostum olması çok zordur
mesela bugun en büyük dostumla dışardaydım ve yeni geldim.onunla cok cok güzel vakit geciriyoruz.ben istiyorum ki arkadaşlarımıda dostlarım gibi kazanmak bişiyler paylaşmak ve benim özelime katmak istiyorum.....kaydirigubbakcemile5
dogruyuda söylemek gerkirse de 3 4 tane var dostum bu kadarıda banatetiyoda artıyo bile.az olsun saglam olsun dimi ama naniknanik
bin arkadaşıma bir dostumu degişmem diyor ve buradan o dostuma beni hiç yalnız bırakmadıgı için sonsuz teşekkür ediyorum tatlışım benim seni cok seviyorum....
:sm_cool: :asigim::enbuyukkk: :1hug:Şeniz
sevmiyosan salla gitsin yani ben oyle yapıyorum cevremde yalan konusan insanlardan kendimi soyutluyorum çok rahat boylesi benden tavsiye yalancılardan uzak dur canımmmmmmmmm
BAK İŞTE NE GUZEL DOSTUN VARMIŞ GERİSİNİ BOSVER
YERİ GELMİŞKEN BENDE COKKKKK TESEKKUR EDİYORUM CANIM DOSTLARIMA VALLA BENİM İÇİN CANLARINI VERİRİLER AYIPTIR SOLEMESİ COK SEVERLERsırnaşık şey TABİ BENDE ONLAR İÇİNnaniknanik
BAZI İNSANLAR DAVRANISLARINI SEVGİLERİYLE ORANTILARLAR :teytey:
Bence arkadaşlık insanı mutlu ettiği ; arkadaş da insanın hayatını kolaylaştırdığı müddetçe sürer...
Tıpkı evlilik gibi , yuva gibi, arkadaşlıkta da mutluluktur aslolan.. Bana mutsuzluk veren , bende gerginliğe sebep olacak , bencil , anlayışsız bir arkadaşlık bana göre değil...
Beni seven , sevdiğini iddia eden insanlar bunu bana yapmaz zaten..Bile bile üzmez beni...
Üzeni de kesip atarım hayatımdan , dönüp bakmam bile...
sonuna kadar katılıyorum canım ama yinede içi acıyor insanın helede yüzyüze bakıyorsan yani komşuysan çoook zor....gözünden bile anlıyorsun senin için hiç de iyi şeyler istemediğini ve dilemediğini çok yakında böyle bir olay yaşadım halada yaşıyorum çok çirkin ya çok çirkin üzgünüm hemde anlatılır gibi değil.....
artik insanlar politik oldu birbirini sevmese bile katlaniyorlar birbirlerine cikarlarindan dolayi..icinden geceni degil soylemesi gerekeni soyluyor ve yapiyor..daima dusunerek adim atman gerekiyor en kucuk hareketini yada sakani insanlar kullanabiliyor..bunlarin icine herkes asla katmiyorum ama malesef ki samimiyetsiz,icleri mutsuz bir toplum olduk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?