cocukluktan gelen arkaslarımla hala gorusuyorum ama arkadaslıgımız bıtsede artık zerre umrumda olmaz :) en yakın dedıgım arkadasım mesela dugun gunumde bıle benı cok uzdu ben yınede olsun o uzulmesın yeterkı dıye dusundum saf gıbı benım yerıme kuaforum soylendı boyle mı yapılır dıye :) suan hala gorusuyoruz ama en son evlendıkten sonra aptalca bırseyden sorun yaptı kendıyle bır tutyor sanırım benı bu sefer bende dedıgını yapmayınca tartıstık.. ilk defa ona karsı tavrım ne hali varsa gorsun oldu ama sonuc dondu dolastı gerı dondu

severım kendısını o ayrı ama esım ve aılem soz konusu olunca zerre onem tasımaz karsılastırılamaz bıle. Diger arkadaslarım ılede gorusuyorum dedıgım gıbı ev gezmesınde ama

evlimisin bilmiyorum ama inan evlendıkten sonra eskısı gıbı olmuyor arkadaslıgınız sen degısıyorsun bır kere.. evli olan arkadasıyla daha cok paylasımı oluyor ınsanın..
bundan 10 yıl oncede aynı fıkırdeydım bundan 10 yıl sonradan aynı fıkırde olurum sanırım.. malesef arkadaslıklar gelıp gecıcı

sen ne yaparsan yap boyle kaybetmesende bırseyler eskı tadını vermıyor..
Es, evlilik, coluk, cocuk calısıyorsan ıs hayatı dıye uzayıp gidiyor oncelıklerın
Yani en azından benım fikrim bu yönde

dügünden önce sınır koydugum hatta daha sevgiliyken o sınırı koydugum arkadaslarım yaşam şekılleri vs dolayısıyla bır paylasımımızın olmayacgını dusundugum arkadaslarımdı. Tamam ıyı hos arkadassın haftanın belki 5 gunu berabersın ama evlilikte bu olmuyor bence olmamalı. ee ne olacak sureklı bana sen degıstın dıyecek yada cıkalım gezelım vs dıyerek uzayacak lıste sonunda yıne baglantı kopacak
diger sınır koydugum arkadaslarımsa nişanıma , kınama, dugunume hıc bırıne gelmemıs hatta bu donemlerde bır kere olsun aramamıs, yanımda olmamıs insanlardı.. böyle zamanda yanımda olmayan bundan sonrada olmasın arkadas dedım ve ıletısımı kestım

Bu ıkısınden bırını dusunerek oda senınle arkadaslıgını bıtırmıstır aslında sebepsızde degıl

[/QUO
evet evliyim ve tabiki eskisi kadar olmuyor ailenın yeri çok farklı asla aynı kefeye koyamam ve ailem herzaman ön plandadır. ama ben arkadaşsız yapamam sınır koymayıda bilirim. ama ne bilim kardeş gibi olan arkadaşlarımda var yeri geldi dediğin gibi çok zararda gördüm ama ne bileyim onlarıda öyle kabul ettim :) hayat yoğunluğu çok fırsat bulamasamda illaki arada zaman yaratıp görüşüyorum simdi tabi dediğin gibi eşimin arkadaş ortamıda oldu Allahtan eşimde gezmeyi misafiri arkadaşı seviyor hatta be misafir sevmiyorum o seviyor :)