• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşsızlardan mısınız?

cocukluktan gelen arkaslarımla hala gorusuyorum ama arkadaslıgımız bıtsede artık zerre umrumda olmaz :) en yakın dedıgım arkadasım mesela dugun gunumde bıle benı cok uzdu ben yınede olsun o uzulmesın yeterkı dıye dusundum saf gıbı benım yerıme kuaforum soylendı boyle mı yapılır dıye :) suan hala gorusuyoruz ama en son evlendıkten sonra aptalca bırseyden sorun yaptı kendıyle bır tutyor sanırım benı bu sefer bende dedıgını yapmayınca tartıstık.. ilk defa ona karsı tavrım ne hali varsa gorsun oldu ama sonuc dondu dolastı gerı dondu :KK14: severım kendısını o ayrı ama esım ve aılem soz konusu olunca zerre onem tasımaz karsılastırılamaz bıle. Diger arkadaslarım ılede gorusuyorum dedıgım gıbı ev gezmesınde ama :KK52: evlimisin bilmiyorum ama inan evlendıkten sonra eskısı gıbı olmuyor arkadaslıgınız sen degısıyorsun bır kere.. evli olan arkadasıyla daha cok paylasımı oluyor ınsanın..
bundan 10 yıl oncede aynı fıkırdeydım bundan 10 yıl sonradan aynı fıkırde olurum sanırım.. malesef arkadaslıklar gelıp gecıcı :KK51: sen ne yaparsan yap boyle kaybetmesende bırseyler eskı tadını vermıyor..
Es, evlilik, coluk, cocuk calısıyorsan ıs hayatı dıye uzayıp gidiyor oncelıklerın
Yani en azından benım fikrim bu yönde :KK49:

:KK70: dügünden önce sınır koydugum hatta daha sevgiliyken o sınırı koydugum arkadaslarım yaşam şekılleri vs dolayısıyla bır paylasımımızın olmayacgını dusundugum arkadaslarımdı. Tamam ıyı hos arkadassın haftanın belki 5 gunu berabersın ama evlilikte bu olmuyor bence olmamalı. ee ne olacak sureklı bana sen degıstın dıyecek yada cıkalım gezelım vs dıyerek uzayacak lıste sonunda yıne baglantı kopacak
diger sınır koydugum arkadaslarımsa nişanıma , kınama, dugunume hıc bırıne gelmemıs hatta bu donemlerde bır kere olsun aramamıs, yanımda olmamıs insanlardı.. böyle zamanda yanımda olmayan bundan sonrada olmasın arkadas dedım ve ıletısımı kestım :KK12:
Bu ıkısınden bırını dusunerek oda senınle arkadaslıgını bıtırmıstır aslında sebepsızde degıl :KK14:[/QUO

evet evliyim ve tabiki eskisi kadar olmuyor ailenın yeri çok farklı asla aynı kefeye koyamam ve ailem herzaman ön plandadır. ama ben arkadaşsız yapamam sınır koymayıda bilirim. ama ne bilim kardeş gibi olan arkadaşlarımda var yeri geldi dediğin gibi çok zararda gördüm ama ne bileyim onlarıda öyle kabul ettim :) hayat yoğunluğu çok fırsat bulamasamda illaki arada zaman yaratıp görüşüyorum simdi tabi dediğin gibi eşimin arkadaş ortamıda oldu Allahtan eşimde gezmeyi misafiri arkadaşı seviyor hatta be misafir sevmiyorum o seviyor :)

Evet arkadaşınız vefasızlık etmiş. Benim durumumun bununla alakası yok. Bazı insanların eşleri arkadaşlarıyla görüştürmeyebiliyor, eğer öyle bir durumsa arkadaşınız için de üzücü olmuştur eminim. Diğer türlü kendi isteğiyse diyecek lafım yok.

ama o gercekten ayıp etmıs :KK51: resmen cıkar arkadaslıgıymıs onunkı :KK51: sevin bile arkadaslıgınız bıttıgı ıcın :KK51:

1sene nişanlıydılar.. nişanlısıyla çok iyi anlaşırdık. hatta nişanlısı askere giderken, x sana emanet böyle dostluğunuz var sakın kaybetmeyin demişti o wcdeyken..
Kötü bir laf söylemiyorum :KK51: Ben düğününde kınasında, kuaföründe, foto çekiminde hep yanındaydım :KK51: Dış çekime gidenler bilir :KK53: Nedime olmak çok zor :D
Mutlu mesut olsun.. Hatasını anlar bir gün umarım :cool: Ama o gün ben olmayacağım :KK14::KK14:

1sene nişanlıydılar.. nişanlısıyla çok iyi anlaşırdık. hatta nişanlısı askere giderken, x sana emanet böyle dostluğunuz var sakın kaybetmeyin demişti o wcdeyken..
Kötü bir laf söylemiyorum :KK51: Ben düğününde kınasında, kuaföründe, foto çekiminde hep yanındaydım :KK51: Dış çekime gidenler bilir :KK53: Nedime olmak çok zor :KK70:
Mutlu mesut olsun.. Hatasını anlar bir gün umarım :cool: Ama o gün ben olmayacağım :KK14::KK14:
senin arkadasına bende cok kızdım hıc bır sebep yokken durum bu he.. bosverrr

Kötü bir laf söylemiyorum :KK51: Ben düğününde kınasında, kuaföründe, foto çekiminde hep yanındaydım :KK51: Dış çekime gidenler bilir :KK53: Nedime olmak çok zor :KK70:
Mutlaka anlar bir gün. Çok ayıp etmiş gerçekten.

Anlayan biri olmasına sevindim. Yani ben asosyal biri değilim, kurslara giderim, gezerim vs. ama bunlar ya tek ya da eşimle olur. Artık birlikte eğlenebileceğim bir dosta ihtiyaç duyuyorum. Bakalım ne olacak halimiz :)

Neyse ki eşim de gezmeyi çok seven biri ve her fırsatta birlikte geziyoruz. Ama eşle gezmek farklı bir şey, artı bunu sadece haftasonu yapabiliyoruz. Hafta içiyse kedimle başbaşa kalıyoruz ve o da çok hareketli, konuşkan bir arkadaş sayılmaz☺️ Zaman zaman tek Başıma da geziyorum elbet. Fakat onun da yeri çok farklı. Yeni arkadaşlar edinmek ya da bu sorunu çözmek için de bir şey yaptığım söylenemez aslında. Sadece zaman zaman bu şekilde hayıflanıyorum işte☺️ Dilerim tez zamanda bu soruna bir çare buluruz

Ben de arkadaslarimla arama mesafe koyali cok uzun zaman oldu.Gonul ister ki samimi icten gercek dostlarimiz olsun.Ama maalesef bu mumkun olmadi.Hep kiskancliklar birbirinin kuyusunu kazmalar.Sanirim biraz kiz arkadaslarda bu sorunlar oluyo.Hos,erkekler de arkadasligi farkli yere cekiyor ya...Ama ben de isterdim hakiki dostlarim olsun ama yok iste...

Neyse ki eşim de gezmeyi çok seven biri ve her fırsatta birlikte geziyoruz. Ama eşle gezmek farklı bir şey, artı bunu sadece haftasonu yapabiliyoruz. Hafta içiyse kedimle başbaşa kalıyoruz ve o da çok hareketli, konuşkan bir arkadaş sayılmaz☺️ Zaman zaman tek Başıma da geziyorum elbet. Fakat onun da yeri çok farklı. Yeni arkadaşlar edinmek ya da bu sorunu çözmek için de bir şey yaptığım söylenemez aslında. Sadece zaman zaman bu şekilde hayıflanıyorum işte☺️ Dilerim tez zamanda bu soruna bir çare buluruz
Benim kedim de tembellikte doktora yaptı. Az önce video çektim oynatıyorum ama ben oynuyorum aslında, arada bir zahmet edip patisini sallıyor nazikçe. Oyun anlayışı bundan ibaret :)) Eşle gezme konusunda yine aynı durumdayız, benim eşim de çok sever ve birlikte çok gezeriz ama hepsinin yeri ayrı. Liseyi bitirdiğimden beri de hep kurslara giderim tonla hobi edindim, yine de kafa dengi birini bulmak çok zor.

Benim kedim de tembellikte doktora yaptı. Az önce video çektim oynatıyorum ama ben oynuyorum aslında, arada bir zahmet edip patisini sallıyor nazikçe. Oyun anlayışı bundan ibaret :)) Eşle gezme konusunda yine aynı durumdayız, benim eşim de çok sever ve birlikte çok gezeriz ama hepsinin yeri ayrı. Liseyi bitirdiğimden beri de hep kurslara giderim tonla hobi edindim, yine de kafa dengi birini bulmak çok zor.

Sıcaklardan iyice mayışıyor tüy yumakları☺️ Yine de iyi ki varlar, yoksa evde olmanın eğlenceli hiçbir tarafı kalmaz. Belli bir yaştan sonra arkadaş edinmek zorlaşıyor. Onca kursa gidip de istediğiniz gibi bir arkadaş edinememek de bundan olsa gerek. Hem kafa dengi, hem de güvenebileceğin birini bulmak hiç kolay değil. Bir Sürü hobi sahibi olmak güzel bir şey. Bende bir tane bile yok.. Erteleye erteleye hobi sahibi olamadım. Kesin bir müzik aleti de çalıyorsunuzdur☺️ Açıkcası arkadaş edinmek için daha başka ne yapılabilir ben de bilmiyorum. Zira kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi☺️

Kedinizle devam edin en güzelii... İnsanlardan nankörü yok bu dünyada..:KK12:

Çok Haklısınız, o da ayrı bir konu... Insanları tanıdıkça hayvanları daha çok sevmek bu Yüzden değil mi... Ama yine de insan denilen canlı sosyal bir varlık olduğu için iletişime ihtiyaç duyuyor bir şekilde işte. Hayvanlar konuşabilseydi ona da gerek kalmazdı belki☺️

Çok Haklısınız, o da ayrı bir konu... Insanları tanıdıkça hayvanları daha çok sevmek bu Yüzden değil mi... Ama yine de insan denilen canlı sosyal bir varlık olduğu için iletişime ihtiyaç duyuyor bir şekilde işte. Hayvanlar konuşabilseydi ona da gerek kalmazdı belki☺️

Haklısınız . Ama insan değer verdikçe verdiği değeri göremedikçe daha çok üzülüyor. Tabi herkes böyle olacak diye bir kaide yok. Ancak şuraya açılan arkadaş konularından bile çıkarım yapmak mümkün...
Bence yaşadığınız şehirde bir sosyal aktiviteye katılın, kurs vs. Hem yeni birşeyler öğrenip zamanınızı keyifli geçirirsiniz, hem de yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.:KK22:

Sanirim dostluk cok eskide kalmis ben cok kazik yedim en sevdiklerimden yedim bu kaziklari sonra sildim.evlennce zaten hayat degisiyor arkadas var da arkadas iste ötesi diil adam akilli iki kisi gerisi bos vakit gecirme arkadasi .zaten cikari olmayan aramio isi biten de gidio ...:KK12:

Haklısınız . Ama insan değer verdikçe verdiği değeri göremedikçe daha çok üzülüyor. Tabi herkes böyle olacak diye bir kaide yok. Ancak şuraya açılan arkadaş konularından bile çıkarım yapmak mümkün...
Bence yaşadığınız şehirde bir sosyal aktiviteye katılın, kurs vs. Hem yeni birşeyler öğrenip zamanınızı keyifli geçirirsiniz, hem de yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.:KK22:

Çıkarların her şeyin önünde tutulduğu, tüketimin had safhada olduğu sığ zamanlardayız. Bu zamanda gerçek arkadaşlık, dostluk vs aramak samanlıkta iğne aramak gibi. Ama yine de kurslar avuntu olabilir tabii. Öylesini de bir denemek lazım...

Çocukluk arkadaşım yok, normal arkadaşım da yok.. Sanırım eksikliğini hiç hissetmedim. Kendi kendime yetebiliyorum. sinemaya, tiyatroya kendim gidebiliyorum. Daha önce vardı bir iki arkadaşım ama yok kafam kaldırmıyor benim dert tasa... Yalnızlık en güzeli.. Kafa nereye ben oraya... :KK69:

Çocukluk arkadaşım yok, normal arkadaşım da yok.. Sanırım eksikliğini hiç hissetmedim. Kendi kendime yetebiliyorum. sinemaya, tiyatroya kendim gidebiliyorum. Daha önce vardı bir iki arkadaşım ama yok kafam kaldırmıyor benim dert tasa... Yalnızlık en güzeli.. Kafa nereye ben oraya... :KK69:
Aslında çok farklı düşünmüyoruz. Yani ben arkadaş istiyorum ama çevremde çok insan var zaten, fakat onlarla görüşmek istemiyorum biraz daha kendim gibi birine ihtiyaç duyuyorum. Çok karışık mevzular. Zaten genelde evde kendi kendiyle iyi zaman geçiren biriyim, dikiş dikerim, takı yaparım, mutfağa bayılırım, film izlerim vs. Eşimle de sık sık bir şeyler yaparız. Kurslara da giderim. Yanımda kendim gibi biri olsa çok daha eğlenceli olurdu diye düşünüyorum şu son günlerde. Mesela eşinizle farklı bir iletişiminiz olur, dostunuzla, annenizle farklı. Biraz daha farklı sohbetlere ihtiyacım var. Umarım geçer şu halim :)

Aslında çok farklı düşünmüyoruz. Yani ben arkadaş istiyorum ama çevremde çok insan var zaten, fakat onlarla görüşmek istemiyorum biraz daha kendim gibi birine ihtiyaç duyuyorum. Çok karışık mevzular. Zaten genelde evde kendi kendiyle iyi zaman geçiren biriyim, dikiş dikerim, takı yaparım, mutfağa bayılırım, film izlerim vs. Eşimle de sık sık bir şeyler yaparız. Kurslara da giderim. Yanımda kendim gibi biri olsa çok daha eğlenceli olurdu diye düşünüyorum şu son günlerde. Mesela eşinizle farklı bir iletişiminiz olur, dostunuzla, annenizle farklı. Biraz daha farklı sohbetlere ihtiyacım var. Umarım geçer şu halim :)

Ben de arada farklılık için deniyorum.. Kafa dengi biriyle samimiyetimi ilerletiyorum, normal kızsal şeyler yapıyoruz (alışveriş vs gibi) sonra mutlaka anlatacak bir derdi oluyor. Hayatta en sevmediğim şey dert dinlemek. Bu yüzden erkeklerle çok daha iyi anlaştığımı babam bile itiraf etti. Çünkü rahat insanlar, herşeyi takmıyorlar kafaya... Ağlama yok zırlama yok.. Bu yüzden bıraktım arkadaş aramıyorum artık. En güzeli yalnızlık..

Bende arkadassiz arkadaslardanim.
hayatimda kizim yokken kendi kendime yetebiliyordum.cokta iyi vakit geciriyorum.kimseye ihtiyac duymuyordum....
kizim dogunca sosyallesmek zorunda kaldim insanlari alttan almak kadar can siici bisey yoktur sanirim.
kizimin arkadasi var cok iyi oynayip egleniyorlar o bir yasindaki cocugn hatrina annesine katlaniyorum...
bizim oralarda adettir alti ay kinasi yapilir kizim alti aylik olunca kinadini yaptim bu arkadas bu adeti bilmiyormus oda yapmak istedi aramizdaki diyalog aynen soyle gelisti...
+ bende yapmak isterdim.
nio eee yap o halde
+ ama sen yaptin
nio eeee ne olmus?
+ sen yapinca ben kopya cekmis gibi olurum senin icin sakincasi olmaz mi?
nio ay sacmalama allasen delimisin ben icat etmefim sonucta.
neyse yapmaya karar verdi benfe ona yardimci olabilecegimi soyledim ve oldumda.
yaptigim ikramlari konuklar begeniypr ( arkadas yemek pasta corek yapmayi bilmiyordu) bu bizim.ki tesekkur ediyor.hic demiyor sagolsun nio da yardimci oldu diye .
bi kadin borek tarifini sordu bu benim ki anlatiyor yok doganlari haslamis yok kiymayi kavurmus ben sok!
yahu ben yaptim hepsini beni hic katmiyor bide tarif veriyor...
herkes eline saglik dedi bu tesekkr etti hic adimi anmadi.
kizi bir yasina girecek benden pasta yapmami bekliyor ( seker hamuruyla profesyonele yakin pasta yaparim yatkinligim var) ay keske yardimci olani olsaymis keske ucundan tutani olsaymis bi pasta yapilsa ( malzemesini alayim demez kesinlikle) bile cok rahatlarmis..
umarim kizim hayirlisiyla buyurde bende ki zorunluluk hali kalkar ortadan

Bende arkadassiz arkadaslardanim.
hayatimda kizim yokken kendi kendime yetebiliyordum.cokta iyi vakit geciriyorum.kimseye ihtiyac duymuyordum....
kizim dogunca sosyallesmek zorunda kaldim insanlari alttan almak kadar can siici bisey yoktur sanirim.
kizimin arkadasi var cok iyi oynayip egleniyorlar o bir yasindaki cocugn hatrina annesine katlaniyorum...
bizim oralarda adettir alti ay kinasi yapilir kizim alti aylik olunca kinadini yaptim bu arkadas bu adeti bilmiyormus oda yapmak istedi aramizdaki diyalog aynen soyle gelisti...
+ bende yapmak isterdim.
nio eee yap o halde
+ ama sen yaptin
nio eeee ne olmus?
+ sen yapinca ben kopya cekmis gibi olurum senin icin sakincasi olmaz mi?
nio ay sacmalama allasen delimisin ben icat etmefim sonucta.
neyse yapmaya karar verdi benfe ona yardimci olabilecegimi soyledim ve oldumda.
yaptigim ikramlari konuklar begeniypr ( arkadas yemek pasta corek yapmayi bilmiyordu) bu bizim.ki tesekkur ediyor.hic demiyor sagolsun nio da yardimci oldu diye .
bi kadin borek tarifini sordu bu benim ki anlatiyor yok doganlari haslamis yok kiymayi kavurmus ben sok!
yahu ben yaptim hepsini beni hic katmiyor bide tarif veriyor...
herkes eline saglik dedi bu tesekkr etti hic adimi anmadi.
kizi bir yasina girecek benden pasta yapmami bekliyor ( seker hamuruyla profesyonele yakin pasta yaparim yatkinligim var) ay keske yardimci olani olsaymis keske ucundan tutani olsaymis bi pasta yapilsa ( malzemesini alayim demez kesinlikle) bile cok rahatlarmis..
umarim kizim hayirlisiyla buyurde bende ki zorunluluk hali kalkar ortadan
Sizi anlıyorum. Çocukluk arkadaşımla aynı sitedeyiz şuan kardeşim gibidir birlikte büyüdük. Onun da 3 yaşında bir oğlu var 2. bebeğini bekliyor ve aynı durumdan müzdarip. Siteden çocuğunun arkadaşları var parka indiriyor, doğum günleri yapıyorlar vs. Zoraki olarak görüşüyor anneleriyle ancak kafa uyuşmazlığı var sizde olduğu gibi ve memnun değil bu durumdan. Arkadaşlığın böylesi de kötü. Sizin arkadaşınız bayağı ayıp etmiş, insan utanır bunu yapmaya. Böyle böyle insanları tanıyoruz işte. Yalnız şunu farkettim ben arkadaşımdan, 3 yaşındaki oğlu kötü huylar edinmiş arkadaşlarından. Annesine vuruyor, bağırıyor, kötü sözler söylüyor vs. Yani demek istediğim annesinin huyları kötüyse bir şekilde çocuğa geçiyor, çocuktan sizin çocuğunuza geçiyor. Eğer böyle bir durum farkederseniz hiç görüştürmeyip başka bir çevreye sokmanız belki daha olumlu olur. Çocuklar gerçekten kapıyorlar her şeyi. Benim çocuğum yok ama gözlemlediğim kadarıyla durum böyle.

Back
X