• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşsızlık , antisosyallik

prettiestgirl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
827
574
303
Merhaba dostlar,
Başlıktanda anlayacagınız gibi konum antisosyallik ve arkadassızlık
Çalışan , kendi aykaları üzerinde duran bekar bir bayanım , sorunum gerçekten arkadas cevremin dar olması
Konusabileceğim dertleşebileceğim güzel zaman geçirebileceğim hemcinslerim varsa seve seve arkadaslık edilir
30 yasındayım , her konuda dert dinlerim :D

merhaba ben de 30 yaşındayım evliyim ama eşimin çevresi hariç hiç arkadaşım yok yaşadığım yerde aynı dertten muzdaribiz.

Selam bende evlendim başka ilçeye geldim. Burda apartmanda konuştuğum birkaç kişi var ama gerçekten arkadaşım olan kimse yok. Bazen gerçekten çok sıkılıyorum. Lisede üni edindiğimiz arkadaşlıkları asla bulamayacağım sanırım

Ben yurtdışındayım birde. Sanırım burda daha zor iki değişik insan tanımak. Kasaba gibi bir yerde olunca çok seçeneğin olmuyor. Burda doğdum burda yetiştim ama sanırım çok kendi dünyamin Insaniydim herkesle baglanti kurmak istemedim..şimdi bir iki dost ihtiyacı icnde olduğumu bende hissediyorum....

Merhaba dostlar,
Çalışan , kendi aykaları üzerinde duran bekar bir bayanım , sorunum gerçekten arkadas cevremin dar olması
Konusabileceğim dertleşebileceğim güzel zaman geçirebileceğim hemcinslerim varsa seve seve arkadaslık edilir
30 yasındayım , her konuda dert dinlerim :KK70:
Vallahi dert dinlemeye meraklı bir insan sizi gördüm. Sabah iki tane bayanla tanıştım sahilde. 1.5 saat muhabbet ettik genelde boş konular. ..

sonra ayrıldık vallahi yalnızlığımı özledim o derece
İnsan kendini keşfettiğinde kimseyi aramıyor. Şu an çınar ağacı altında hamak kurmuş altımdan akan dere ile Ağustos böcüklerinin sesini dinliyorum .terapi gibi...

İnsanları hayatınıza alın ama çok merkeze değil. Önemli olan zamanı güzel değerlendirebilmek ve bunun için birine ihtiyacınız yok....

Merhaba dostlar,
30 yasındayım , her konuda dert dinlerim :KK70:

Bende 28 yasına giriyorum bir kaç ay sonra eşimin çevresi harici arkadasım yok bugun izin günüm ve evdeyim o kadar bunaldım kı işe de yenı basladım orda çalıstıgım kızla da hanım die hıtap ettıgımz ıcın resmı dısına cıkamıyoruz.. Çıksak bıle izin günlerimiz farklı denk gelemeyiz.. Memlekette de arkadasım yoktu 2 3 arkadasım vardı halen gorusuyoruz telefnda ama insan karsılıklı kahve ıcerken sohbet edecek ınsan istiyor bazen

Bende 28 yasına giriyorum bir kaç ay sonra eşimin çevresi harici arkadasım yok bugun izin günüm ve evdeyim o kadar bunaldım kı işe de yenı basladım orda çalıstıgım kızla da hanım die hıtap ettıgımz ıcın resmı dısına cıkamıyoruz.. Çıksak bıle izin günlerimiz farklı denk gelemeyiz.. Memlekette de arkadasım yoktu 2 3 arkadasım vardı halen gorusuyoruz telefnda ama insan karsılıklı kahve ıcerken sohbet edecek ınsan istiyor bazen

sohbet edebiliriz her zman , hangi ildesiniz ?

hahahahah sorma ... ama insan bazen sürekli kendiyle olmaktanda sıkılıyor .. en azından akıl almak istediğim çok konu var. ama hiç kimse yok açılabileceğim :KK70:
Benden sana tavsiye.herkese herşeyini anlatma. ..ben söylerim dostuma,dostum söyler dostuna..

sohbet edebiliriz her zman , hangi ildesiniz ?

Antalyada yaşıyorum canısı ben cok tesekkur ederim gebelık için verdıgım savasta esım var sadece ama ona da pek anlatmıyrm kırılıp uzuldugumu her ay ne fırtına kopuyor ıcımde dıle getıremıyorum.. Memlekettekı arkdslarm ve kardesm 2 gune br arıo ama işte yanyana olmak farklıyms evlenp ayrılınca anladm sen nrede yasıosun

Back
X