- 10 Haziran 2018
- 133
- 257
- 103
- Konu Sahibi Clementine89
-
Evet kesinlikle. Tatil günlerinde gezmenin tam zamanı evde misafirle pineklenmekten iyidir :)Misafirliğe gitmeyi de sevmem evime gelmesini de sevmem bilmiyorum belki yaş ilerledikçe tahammül azalıyor inun etkisinden olabilir.
Eşim, oğlum, kardeşim ve eşimin kardesi,bir iki kuzeni yetiyor hatta artıyor bile.
Bence henüz yeni evliyken tadını çıkarın bu sakinligin. Haftasonlari kampa gidin,turlara çıkın. Çocuk olduktan sonra nasil olsa hayatin hizlanacak ve emin ol kimse gelmesin evine diye dua edeceksin.
Misafirliğe gitmeyi de sevmem evime gelmesini de sevmem bilmiyorum belki yaş ilerledikçe tahammül azalıyor inun etkisinden olabilir.
Eşim, oğlum, kardeşim ve eşimin kardesi,bir iki kuzeni yetiyor hatta artıyor bile.
Bence henüz yeni evliyken tadını çıkarın bu sakinligin. Haftasonlari kampa gidin,turlara çıkın. Çocuk olduktan sonra nasil olsa hayatin hizlanacak ve emin ol kimse gelmesin evine diye dua edeceksin.[/QUOT
Sen ben misin? Söylediklerinle harfi harfine beni tanımlamışsın :-DUzakta da olsa arkadaşım yok. Hiç yok, yalandan da yok. Evli olmayı bırak sevgilim bile yok. Ve işim de yok. Red cevapları alıp duruyorum artık iş başvurusu yapmaya halim kalmadı. Bir yandan da korkuyorum ayaklarımın üstünde duramayacağım diye. Halinize şükredin beterin beteri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?