• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşsızlık

Clementine89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
133
257
103
Merhaba sevgili kk üyeleri;

Nasıl giriş yapsam bilemedim... başlığa arkadaşsızlık yazdım ama sanmayın ki hiç arkadaşım yok, elbetteki var ama uzaktalar.

Tam 1 senelik evliyim, hiç gelenimiz gidenimiz olmaz. Misafiri toplasan 2-3 kez ağırlamışızdır. O da evimizi merak edip gelenler, benim davetimle gelenler, ailelerimiz vs. Yemek takımımı bile kullanamadım daha desem :(

Eşim ve ben iyi insanlarız, arkadaşlarımız olsun gelip gidelim çok istiyoruz ama olmuyor. Eşimin iş arkadaşları var evliler, aynı yaşlardayız ne davet edildik ne de bize gelmek istediler. Kuzenlerimiz var yine yaşıtlarımız, onlar bile uğramıyor.

Neyse çok uzatmayayım. Konun özü bu yorumlarınızı merakla bekliyorum. Sevgiler :)

Düşünüyorum da sadece misafirlik de değil, çift olarak görüşebileceğimiz, bazen dışarıda vakit geçirebileceğimiz birileri olmalı. Arkadaş grubu gibi.

Esinizin arkadaslarnı davet ederk esleriyle arkadaslık kurabilrsn kafana uyarsa tbi bnde arkadsm olsun istiyorm kanka gbi sakalasp gulmek hergn arayp sohbet etmek ama yok bacım ust kata gorumce ablam tasndı bnde 6 yasnda onda 4 yasnda cocuk var arada bi anlasrlar bir araya gelip iki muhabbet etmek zor canmz sıkılıyo napalımm :))

Clementine89 Clementine89

O durum bizde de var.

Arkadaşlarla ilk evlilik yıllarında çok takıldık.Gittik geldik ama evde vakit geçirmeyi unuttuk ee para da dayanmıyor.Son 2 yıldır arkadaşlarım da çocuk doğurdu.E ben daha çocuksuz olunca tabiki seviyorum dinlemeyi cocukları da çok severim fakat ne oluyor muhabbet senin neyin var nasılsın değil çocuk böyle çocuk şöyle..Cocuğu da üstüme atıyorlar kendileri ev işi yapıyor.Aylarca görüşmediğim arkadaşım bile "nasılsın"demeden "neden gelimyorsunuz" diye binbir sitem ve cocuklarından bahsediyor.

Görüşürsün, tez ayrılık getirir.Muhabbet sıkar.Görüşmezsin ki iş güçten görüşme fırsatı yakalayamayız tüm arkadaşlarım sitem eder.Hepsine açıklama yap "kötü niyet yok iş güç diye.."

Baktım sıktı bu sitemler,muhabbetler,kimse "bende arayamadım nasılsın" demiyor...

Eledim eledim azıcık kaldı..Eşimle evde vakit geçirmeyi seviyoruz..Zaten planlanan bi cocuk tedavimiz var kimseyle şu an uğraşamıcam..Kimse nasılsın demiyor ki..

Kendimi eylemeyi öğrendim.Kimseye ihtiyacım olmadığını da..Beni kullanmalarına da izin vermiyorum beni ben olduğum için seven arkadaşlar baş tacı..

Sende boşver,kendi kendine olmak var ya en güzel şey..Kitap oku film izle spor yap müzik dinle..Derdinde kalmaz..Dert anlattıkça büyüyen bişi..Kimin haset kimin gerçekten senin iyiliğini düşündüğünü de bu zamanda bilmiyor ve güvenemiyorsun..Aileden başkası boş..

Şimdiki nesil öyle maalesef kimse kimseyi evinde istemediği için gitmeyi de tercih etmiyor. İnsanlar genelde ya sevgilisiyle ya eşiyle ya da kardeşleriyle takılıyor. Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış sosyal medyada can diğer realde yalnız herkes. Size önerim girişken olmanız eşinizin arkadaşlarını ilk siz davet edin cana yakın, pozitif, canlı olun.

Uzakta da olsa arkadaşım yok. Hiç yok, yalandan da yok. Evli olmayı bırak sevgilim bile yok. Ve işim de yok. Red cevapları alıp duruyorum artık iş başvurusu yapmaya halim kalmadı. Bir yandan da korkuyorum ayaklarımın üstünde duramayacağım diye. Halinize şükredin beterin beteri var.

çok mıç mıç ilişkiler iyi değil bana göre. yani öyle arkadaşlarla devamlı evlerde buluşmalar filan... az olsun öz olsun, boşverin.

Misafirliğe gitmeyi de sevmem evime gelmesini de sevmem bilmiyorum belki yaş ilerledikçe tahammül azalıyor inun etkisinden olabilir.
Eşim, oğlum, kardeşim ve eşimin kardesi,bir iki kuzeni yetiyor hatta artıyor bile.
Bence henüz yeni evliyken tadını çıkarın bu sakinligin. Haftasonlari kampa gidin,turlara çıkın. Çocuk olduktan sonra nasil olsa hayatin hizlanacak ve emin ol kimse gelmesin evine diye dua edeceksin.

Geçen çocuklu bir arkadaşımı davet ettim. Oda diğer arkadaşımızı çağırmış onunda çocuğu var benim yok yeni evliyim. Neyse çocuklar heryeri dağıttı birşey demedim çocuk sonuçta. En sevdiğim bardağım kırıldı diğeride banyo halısına işemiş. Dedim daha bulaşmam sessizlik sakinlik iyidir :) bekar arkadaşlarım uzakta yakınlardakilerde çoluk çocuk. Hem ben sevmiyorum hizmet et sürekli muhabbet ara. Sıkılıyorum. Eşimle bile az kendime vakit ayırıcam derim kitap okurum boyama yaparım müzik dinlerim. İllaki başkasına ihtiyaç duymadan yaşanıyor.

Misafirliğe gitmeyi de sevmem evime gelmesini de sevmem bilmiyorum belki yaş ilerledikçe tahammül azalıyor inun etkisinden olabilir.
Eşim, oğlum, kardeşim ve eşimin kardesi,bir iki kuzeni yetiyor hatta artıyor bile.
Bence henüz yeni evliyken tadını çıkarın bu sakinligin. Haftasonlari kampa gidin,turlara çıkın. Çocuk olduktan sonra nasil olsa hayatin hizlanacak ve emin ol kimse gelmesin evine diye dua edeceksin.
Evet kesinlikle. Tatil günlerinde gezmenin tam zamanı evde misafirle pineklenmekten iyidir :)

Güzel hanımlar, değerli yorumlarınızı okudum. Çoğunuz sevmem, istemem yazmış.. kuzenlerim var vs yazmışsınız. Çevremizde maalesef kuzen falan da yok, kimi zaman yalnız kalmak, eşimle vakit geçirmek güzel şey ama bazen yalnızlık da çekilmiyor ya ☺️

Bence henüz yeni evliyken tadını çıkarın bu sakinligin. Haftasonlari kampa gidin,turlara çıkın. Çocuk olduktan sonra nasil olsa hayatin hizlanacak ve emin ol kimse gelmesin evine diye dua edeceksin.[/QUOT

Ne güzel kuzenler, kardeşler varmış. Çok da iyi anlatamadım kendimi öyle geleneksel misafirlik, gün konsepti değil aradığım. Çift olarak yaşıtımız olan arkadaşlarımız olması, onlarla gezmek- tatile çıkmak vb.

Uzakta da olsa arkadaşım yok. Hiç yok, yalandan da yok. Evli olmayı bırak sevgilim bile yok. Ve işim de yok. Red cevapları alıp duruyorum artık iş başvurusu yapmaya halim kalmadı. Bir yandan da korkuyorum ayaklarımın üstünde duramayacağım diye. Halinize şükredin beterin beteri var.
Sen ben misin? Söylediklerinle harfi harfine beni tanımlamışsın :-D

Back
X