Arkadaşsızlık

En güzeli herkes bi ikiyüzlülük maskesi takmış en ufak açığını arar, sen iyi günündeysen herkes yanındadır ama bi arama sorma işleri düşmesin senin adını bile unuturlar.
Bana harbi insan lazım tek kıstasım bu sözünde duracak sadece ama malesef insanlarıda bunu görmüyorum,vefa zaten olmuş bozacı.
Reel de arkadasliklar menfaat çıkar kıyaslama yarış saçma sapan sey üzerine artık insan kötü gününde gerçek dost samimiyet arıyor oda onlarda yok en iyisi uzak durmak

Bende aynı durumda sayılırım. Arkadaslarım var ama senede bir görüşüyoruz :))
Herkes işinde gücünde evinde vs buluşmak kimsenin aklına bile gelmiyor.

Benimde eşim hepsini red etti bi almanyada 1 arkadaşım var onuda bayadır götmedim türkiyede olduğum icin ve evlendiğim icin biraz zor bende izmitteyim 🙋🏼‍♀️

Bende ankaraya gelin geldim 1 senelik evliyim ve arkadaşım yok hep akraba çevresi var

Arkadassızlık zor ama, kafanız rahat olur.
Ben varım, sınemaya gittim bu hafta iki gun. Bir aksam eve dönerken dısarıda yemek yedim.
Evdeyken de dizi izliyorum, annemlerle goruntulu konusuyorum. Kahve sigara derken geciyor vakit.

Coook cok sıkılırsam, apartmanda bir komsum var onu cagırıp onunla kahve iciyorum bu genelde ayda 1 kere oluyor.

Alıstım yalnızlığa, en azından kafam rahat diye teselli ediyorum kendimi.
Bazen bir dosta da ihtiyac duyuyorum yalan yok. Ama sevdıgım herkes baska sehırde malesef.

Ankara'da yaşıyordum yalnızdım evlendim küçük bir yere geldim, bir çok arkadaşım oldu. Büyükşehirler biraz sıkıntılı

Back
X